Olet täällä

Norwegian Bank vai joku toinen varma sijoitus? - 18.9.2020 03.57

Onpahan taas älyvapaata jankkaamista, lähinnä Bingon osalta, mutta olkoot.

Instabank taitaa tarjota tällä hetkellä parasta korkoa perus säästötilille (0,9%) ja on Norjan valtion talletussuojalla varustettu

Näytä koko viesti
Aspire Global - 17.9.2020 06.53

Montella kirjoitti:

Onko ollut yhtäkään Aspire-uutista johon Naganon-Prinssi ei olisi löytänyt jotain huonoa sanottavaa alle 30 minuutissa?

Toki rakentavia kommentteja pääsääntöisesti ja mukavaa että rikkoo palstan liiallista konsensusta, mutta saa kyllä ajoittain vähän hymyilyttämäänkin.

No mielummin asiaa tarkastelee kriittisesti kuin tuulettelemalla turhasta. Kurssille kivaa nostetta ja tarjoaa toki mahdollisuuden korvata SBtech sopimusten umpeutuessa.

Prinssin listasta puuttui muuten Kambi, joka ottamassa isoja askeleita jenkkilään.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 14.9.2020 10.52

Riku kirjoitti:

Jaa katosi postaus bittiavaruuteen niin yritän uudestaan. Tämmöiseen uutiseen siis törmäsin:

http://www.verkkouutiset.fi/ministerin-lausunto-hammastyttaa-mita-ihmetta-tarkoitat-talla/

Onko tosiaan niin, että ministeri valehteli televisiossa? Vai uskoiko itse sanomaansa?

Toisti vain Veikkaukselta saamiaan argumentteja, samaa paskaa jokainen edeltäjäkin on jauhanut - puolueesta riippumatta.

Vähän harmi ettei toimittaja napannut siitä kiinni ja kysynyt mitä on laiton pelaaminen. 

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers - 9.9.2020 02.24

Hannisdahlilta heti päivitystä:

 

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers - 9.9.2020 11.47

https://www.adscrude.com/2020/09/09/sale-of-ads-stratus/

ADS Crude Carriers Plc (“ADS” or the “Company”) has entered into a memorandum of agreement to sell the vessel ADS Stratus for a price of USD 25.5 million. The vessel will be delivered to the new owners on or around 17 September 2020 following completion of her current spot charter.

 

Hyvä hinta vanhasta paatista

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 3.6.2020 10.08

Arto kirjoitti:

 

Branchoa kirjoitti:

Kova on kaipuu ja kiima diktatuuriin Dharmalla.

 

USA on kansanvaltainen ja perustuslain suoja yksilöillä huomattava. Suomi on korporatistinen puoluevalta, jossa perustuslain antama yksilönsuoja on heikko.

Tätä eivät kaltaisesi juurikin tajua.

Ja paskan jauhaminen ei tee siitä kultaa saati faktaa. Tähänkin tarinaan pätee Slunga-Poutsalon hieno toteamus: "Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 2.6.2020 02.25

https://www.theguardian.com/us-news/2020/jun/01/trump-george-floyd-protests-military-deploy

“If a city or state refuses to take the actions necessary to defend the life and property of their residents, then I will deploy the United States military and quickly solve the problem for them.”

The president added: “I am also taking swift and decisive action to protect our capital, Washington DC ... As we speak, I am dispatching thousands and thousands of heavily armed soldiers, military personnel and law enforcement officers to stop the rioting, looting, vandalism, assaults and wanton destruction of property. We are putting everybody on warning.”

Trump would have to invoke the 1807 Insurrection Act to deploy active-duty personnel to conduct law enforcement on US soil. It was used by President George H W Bush during the Los Angeles riots in 1992.

Aktiivi-vatipäiden eli armeijan käyttäminen omaa kansaa vastaan tarjoaa sellaisen sopan ainekset, että tilanne voi vielä eskaloitua pahasti.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 29.5.2020 05.02

Jmakela kirjoitti:

Kun tarkastelee USA korona kuolemia niin top-10 eniten kuolemia olevasta osavaltiosta on demokraatti johtoista 8 osavaltiota ja 2 republikaania johtoista osavaltiota. Ja kun ottaa nuo 8 dem. johtoista osavaltioa tarkasteluun niin niistä tulee noin 60% kaikkista kuolleista. Muualle kuolemat sitten jakautuvat suht tasaisesti joten niitä en nyt enempää tarkastellut.

Tämän asian Trump varmaan nostaa esiin kun vaalit alkaa lähestyä ja demokraatit varmaan vastaa niin että väittää etteivät saaneet tietoja tarpeeksi nopeasti koronasta ja siksi niin moni kuoli.

Tällä hetkellä, tilanne kuitenkin kehittyy. Moni republikaani osavaltio lähtenyt availemaan itseään vaikka tapausmäärät kasvussa, ei yllättäisi vaikka tilanne vielä pahenesi huomattavasti monessa paikkaa.

https://www.nytimes.com/interactive/2020/us/coronavirus-us-cases.html

Näytä koko viesti
Vincit Group Oyj - 28.5.2020 11.04

Vincit tosin aloitta omien ostot aika myöhään (ehkä turhankin myöhään), vertauskohtana voi käyttää vaika Goforen omien ostoja. 

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers - 28.5.2020 11.00

ADS iski hienot luvut pöytään:
https://www.adscrude.com/2020/05/28/ads-crude-carriers-first-quarter-2020/

  • Net revenue¹ of USD 18.7 million for the quarter on average TCE¹ of USD 71,008 per day
  • Net profit USD 10.8 million, of which USD 10.5 million to be distributed in cash during Q2 2020 as follows:
    • USD 7.0 million dividend to shareholders, or USD 0.30 per share
    • USD 3.5 million loan amortization in accordance with the Dividend Amortization clause (in addition to USD 0.75 million repaid under the Cash Sweep clause)
  • ADS Page commenced six-month time charter on 5 April at a day rate of USD 69,000; ADS Serenade and ADS Stratus continue to operate in the spot market
  • Backlog estimated for around 95% of vessel days in Q2 2020 booked at an average TCE per day of approximately USD 65,000 

 

Q1 tulokset erittäin rajuja verrattuna kahteen viime vuoteen ja Q2 tulee olemaan luvuiltaa lähes tulkoon samanlainen.

Näytä koko viesti