Olet täällä

Veikkaus, rahapelimonopoli - 14.8.2019 09.53
juice kirjoitti:

Nyt käynnissä oleva Veikkausgate on opettavainen monesta syystä, joista yhdestä ei ole vielä paljon puhuttu.

 

Julkinen keskustelu laajeni nopeasti kyseenalaisesta mainonnasta monopolin oikeutukseen. At first sight hyppy ei ole looginen. Eikö keskustelu pitäisi vain olla mainonnan rajoittamisesta/lopettamisesta, ja ehkä automaateista kaupoissa? Eiväthän nämä sinänsä monopolin oikeutukseen vaikuta.

Itse asiassa ne juurikin vaikuttuvat. Veikkauksen monopolin ainoa oikeutus EU-tasolla on pelihaittojen vähentäminen, jota se ei tee / tekee muodon vuoksi.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.6.2019 11.26
Jeans kirjoitti:

"The guys have known what they've wanted to do for a long, long time. They've had a plan in their mind. I've been on the record saying I'd take five more seasons. But they've had a plan that they wanted to do and this made sense to them. They made this decision a long time ago and they're doing it exactly how they planned to do it. "

Eihän tuossa haastattelussa sanota mitään sellaista, joka vahvistaisi, että vanha työmaa tuntui nähdyltä ja oli kiire uusiin projekteihin. Toki on mahdollista, että tekijät valehtelevat ja teoriasi on oikeassa, mutta yhtä mahdollista (ja mielestäni todennäköisempää) on, että ajattelivat vaan tällä tavalla tekevänsä sarjasta mahdollisimman hyvän, eikä välttämättä ollut edes mitään GoTn jälkeisiä suunnitelmia tiedossa silloin vielä.

Vikan GoT tuotantokauden jälkeen huoli nousi kyllä siitä, ryssiikö nää äijät tulevan Star Warsin.

Ei sitä missään suoraa ole sanottu eikä sopimusta varmaan ole oikeasti tehty niin aikaisin, että sillä olisi ollut vaikutusta siinä mielessä. Tosin sen seuraavan SW projektin pitäisi olla ulkona 2022, joten eipä GoT olisi voinut pidempään jatkuakaan.

Jos ajatellaan että he todella tekivät parhaansa, niin pelottaa entistä enemmän SW fanien puolesta. Siihen uuteen projektiin kun ei tainnut olla kunnon pohjamateriaaliakaan. GRRM:n kirjojen materiaalin loputtua sarjan taso rupesi heikkenemään ja kulminoitui rumasti tähän vikaan kauteen.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.6.2019 12.31
Jeans kirjoitti:

 

wunderbra kirjoitti:

HBO kai oli valmis maksamaan suht mitä vain täyspitkästä kaudesta mutta tekijäkaksikko halusi lyhyen kauden. Nyt sitten lähtevät tekemään Tähtien Sotaa. Insentiivit ristissä, kun toiset ovat saaneet sankarimaineen ja pääsyn oikeastaan mihin vain projekteihin. Helposti alkaa vanha työmaa tuntua nähdyltä.

 

Oliko tälle jotain lähdettä? Oon samantyylistä spekulaatiota lukenut mutta vaikea uskoa, että tämän takia sarjan tekijät haluaisivat riskeerata pilaavansa 8 vuotta kestäneen elämäntyönsä ja kaikkien aikojen kovimman sarjan.

Tuo on vahvistettu HBO:n toimesta kyllä, D&D eivät halunneet enempää jaksoja. HBO olisi ollut valmis jatkamaan sarjaa vielä vaikka useamman kauden. Haastattelu: https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-sequel-is-not-an-option-hbo-series-finale-1212749

Seuraavaksi tuo kaksikko rupeaa raiskaamaan Star Wars universumia ja ilmeisesti siinä suurin syy kiirehtimiselle.

Viimeiset kaksi kautta olivat käsikirjoituksiltaan niin kaameata kuraa, että mahtaa Star Wars faneja hirvittää.

Näytä koko viesti
Mintos - 12.11.2018 05.49
amoult kirjoitti:

FF:llä lainasopimus muodustuu suoraan sijoittajan ja lainanhakijan välillä. Mintoksessa taas sijoittajan ja lainantarjoajan välillä.

Tuo riippuu lainantyypistä, Mintoksesta löytyy aikalailla 50-50 molempia.

Kokemusta on Mintosista n. 6kk ajalta ja toiminut erittäin näppärästi, raha kiertää ja tuottoa kertyy tasaisesti. Riskit saa aika mataliksi hajauttamalla hyvin parhaisiin firmoihin.

Näytä koko viesti
USA vaalit 2018 - 7.11.2018 12.58
eke kirjoitti:
kahuuts kirjoitti:
Jmakela kirjoitti:

Ja pitää vielä sen verran sanoa että vaikka nyt Trump häviäisi vaalit ja 2020 ei lähtisi/häviäisi vaalit niin hän on jo saavuttanut niin paljon tulemalla USA presidentiksi niin ei voi sanoa että hän olisi joku luuseri vaikka ei olisi enään vallassa 2020.

Kyllä luuseria luuseriks voi kutsua jatkossakin.

Trump tehnyt miljoonaomaisuuden, noussut USA:n presidentiksi, luonut valtavan määrän uusi työpaikkoja ja nostanut talouden kasvuun. Mitä kaveri olisikaan saanut aikaan jos ei olisi luuseri?

Faktan tarkistuksen jälkeen ei kauheasti jäänyt jäljelle.

Näytä koko viesti
USA vaalit 2018 - 6.11.2018 05.34
Jmakela kirjoitti:

Ja pitää vielä sen verran sanoa että vaikka nyt Trump häviäisi vaalit ja 2020 ei lähtisi/häviäisi vaalit niin hän on jo saavuttanut niin paljon tulemalla USA presidentiksi niin ei voi sanoa että hän olisi joku luuseri vaikka ei olisi enään vallassa 2020.

Kyllä luuseria luuseriks voi kutsua jatkossakin.

Näytä koko viesti
Trump ei ymmärrä pörssikursseja - 22.8.2018 12.14
Ferki kirjoitti:

Ei tuo tunnu tekevän tiukkaa suomalaisille poliitikoillekkaan. Katsoessa Sipilän Ja Orvon hehkutusta työllisyyden noususta ei taida kaverit muistaa kuka oli vallassa 2008 jälkeen, kun työllisten määrä vähän tippui.

Heh kyllä ja Sipiläkin eilen ilmoitti korjailevansa vihervasemmiston jälkiä, vaikka 2003 vuoden jälkeen Keskusta on pitänyt pääministerin salkkua 3/4 ajasta ja Kokoomus lopun 1/4, Suomi kuntoon. laugh

Näytä koko viesti
Global Gaming - 15.8.2018 10.59

Cherryllä myös ollut jo pidempään snabbare.com ja nopeampi.com

Näytä koko viesti
Odotusarvojen ymmärtäminen parantaisi maailmaa - 12.6.2018 02.27
Juippi kirjoitti:

Aki ihmetteli kolumnissaan miten nuuskan tuontirajoitusten ja rangaistusten kiristäminen vaikuttaisi negatiivisesti nuuskan suosioon.

Ajatuksena tässä taitaa olla nuuskan tarjonnan rajoittaminen. Jos maahantuodut määrät pienentyvät valvonnan seurauksena, nuuskatrokaamisen kannattavuus laskee volyymien laskun seurauksena. Vaikutus trokarin kannalta riippuu katteesta, jolla nuuskaa myydään. Toivottu vaikutus olisi nuuskan markkinahinnan kohoaminen, mikä vähentää aineen kysyntää, käyttömääriä ja sitä kautta parantaisi kansanterveyttä.

Hieno ajatus, teoriassa.
Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 14.12.2017 01.56

Ai, että. 

Panosta et noihin pistevetoihin saa tuhansia sisään missään tapauksessa ja 2.2 kertoimella todennäköisyys osumalle on n. 42% (alikerroin), jos luotetaan Bet365 arvioihin. Siihen voit lisätä, että palautus kyseisellä sivulla noissa kohteissa on n. 93% eli roskaa.

Tuurilla toki voi nappikauppa hetken pysyä pystyssä.

Näytä koko viesti