Neste -

pk wrote:

Mikä kumma Nestettä painaa?

Jenkit tunkemassa markkinalle. 

OP:n aamukatsaus 27.2.2024.

Yhdysvaltalainen öljynjalostusyhtiö Phillips66 on Kalifornian ilmastotoimista vastaavan California Air Resource Boardin (CARB) tietokannan mukaan toimittanut LCFS-hakemuksen käytetystä paistinrasvasta (UCO) tehdylle uusiutuvalle dieselille. LCFS (low carfon fuel standard) on Kalifornian päästövähennystodenne, joita myönnetään muun muassa uusiutuvien polttoaineiden tuottajille. Hakemus on päivätty 15.2.2024 ja se on käsityksemme mukaan kirjattu CARB:n rekisteriin 20.2.2024. Hakemukseen voi toimittaa kommentteja maaliskuun 7. päivään saakka. Phillips 66:n toimittama hakemus liittyy käsityksemme mukaan Kalifornian alueella sijaitsevan Rodeon uusiutuvan dieselin tuotantolaitoksen uuden kapasiteetin käynnistymiseen. Yhtiö on aiemmin kommentoinut tuotannon alkavan vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. 

Q4-tuloksen (31.1.2024) yhteydessä Phillips66 totesi, että Rodeon investointiprojekti on edennyt hyvin ja uusiutuvan dieselin tuotannon suunniteltiin tuolloin käynnistyvän vielä kuluvan vuosineljänneksen loppuun mennessä. Q4- tulokseen liittyneen konferenssipuhelun yhteydessä yhtiö arvioi uuden tuotantokapasiteetin saavuttavan 50 prosentin käyntiasteen melko nopeasti ja laitoksen olevan täyden tuotantokapasiteetin mukaisessa tuotannossaan toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. 

Yhdysvaltain länsirannikon alueelle sijaitsevan Rodeon jalostamon uusiutuvan dieselin kapasiteetiksi, suoritetun investoinnin jälkeen, on ilmoitettu 800 miljoonaa gallonaa vuodessa. Tämä vastaa laskelmiemme mukaan noin 2,5 miljoonan tonnin vuosituotantoa. Jalostamolle rakennetaan myös kyvykkyys (~50 prosenttia nimelliskapasiteetista) tuottaa, markkinaolosuhteiden salliessa, uusiutuvaa lentopolttoainetta (SAF).

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Tämä on giveavay varmaan fraud? https://www.youtube.com/watch?v=V-XE2lMU1Rc

Pomppaa vähän joka puolella esille mainoksena...

 

 

Näytä koko viesti
Jos Venäjä hyökkää Suomeen? -
KunChipitKarkaavat kirjoitti:

Jos Venäjä hyökkäisi, varsinainen hyökkäys alkaisi strategisilla iskuilla ja maahanlaskujoukkojen ryntäyksellä yrittää saada sillanpääasemia. 

Iso osa näistä maahanlaskujoukoista on lamautettu tai pahasti rampautettu (75%). Ovat olleet siellä alusta saakka. Tällä hetkellä Valko-Venäjälle on menossa loppu reservi Pihkovasta. Eivät ole ihan heti sieltä tulemassa. Ja nämä on ammattisotilaita.

https://en.wikipedia.org/wiki/76th_Guards_Air_Assault_Division

This Pentagon source certainly surprised us and other researchers, because recently more tanks, self-propelled guns and other armored vehicles were observed moving on trains towards Ukraine. 

https://t.co/F4thMaZpzC https://t.co/agsBeUFWdy

Näytä koko viesti
Kempower -

Osaako kukaan sanoa voiko tätä merkata Nordnetissä sekä OST:lle että arvo-osuustilille?

Norrhydron tapauksessa se meni läpi molemmille. Josta pikavoitot.

Lamorilla ensin tehty hyväksyttiin ja toinen ei koska oli jo hyväksytty merkintä.

 

 

Näytä koko viesti
Listaamattomat yritykset -

Onko kukaan lähtenyt mukaan Verto Analytics Oy rahoituskierrokselle tai tutustunut muuten tähän caseen? Nyt haetaan Springvestin kautta 8 miljoonaa riihikuivaa josta 5M€ kasassa.

Verto kerää informaatiota kuluttajien mediakäyttäytymisestä ja tarjoaa informaation pohjalta rakennettuja analytiikkapalveluja jenkkimarkkinoilla. Kerätyt rahat on tarkoitus laittaa myyntiin koska tuotepuoli alkaa olla kunnossa.

Perustaja Verkasolla hyvä trackrecord eli Zokem Oy myynti jenkkeihin 2011 (11,8M€) ja verkostoitunut hyvin allalla yhdysvalloissa. Rahoittajina materiaalin mukaan 2013-2019 Open Ocean, Conor, Suomen Teollisuussijoitus ja EQT Venture.

Exit tehdään myymällä isommalle kun on kasvettu tarpeeksi tai listautuminen muutaman vuoden päästä. Kauppalehden artikkelin 26.11 listautuminen joko Tuknholmaan tai Lontooseen. Helsingin First North likviditeetti on liian heikko ja rapakon taakse listautumiseen koko ei välttämättä riitä.

Asiakkaina tällä hetkellä pitkä lista isoja nimiä kuten kaikki FAANG-yhtiöt pl Apple. 

28 sivuisesta markkinointiliitteestä lisätietoa kiinnostuneille: https://app.springvest.fi/rounds/70

 

Näytä koko viesti