Sijoitustiedon kysymysketju -
Bingo53 kirjoitti:

Pidä ja jatka samaan tahtiin on minun mielipiteeni. Amerikka on dollarin varassa, Eurooppa ei. Kehittyvät markkinat kehittyy ja voi kohta olla krypton varassa. Top Brands menee kaupaksi kaikkialla millä valuutalla tahansa. Pilleriä popsitaan aina.

Minusta olisi hyvä pysyä suunnitelmassa, jonka olet pohtimalla valinnut kolme vuotta sitten.

Kiitos paljon! Suunnitelmaa ei toki ollut, kunhan aloitin ja Seligson tuntui helpolle vaihtoehdolle. Mutta tuo sun maalaama suunnitelmakuvahan oli suorastaan nerokaslaugh

Alkuun mulla oli Suomikin, mutta jätin sinne maksut pois eka vuoden jälkeen. Onko mitään järkeä alkaa taas kasvattaa sitäkin, vai ajaako tuo Eurooppa "saman asian"? Vai jopa Eurooppa pois ja Suomi tilalle? Kiitos vielä avusta! 

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Hei! Minulta on mennyt nyt lähes 3 vuotta automaattisesti Seligsonin rahastoihin 250 euroa/kk (50€/rahasto): Amerikka, Eurooppa, Kehittyvät markkinat, top 25 Brands ja top 25 Pharna. 

Tuli vain mieleen, että järkeä pitää noin montaa rahastoa? Jätänkö jonkun/jotkut kylmästi pois ja lisään summaa muihin vai jatkanko näin? Rahoja kaivataan luultavasti (10)20-30 v päästä. 

Kiitos avusta! 

Näytä koko viesti