Muutoin webcastin anti tuntui olevan, että mennään "back to basics" ja noustaan sieltä sitten. Kasvua ei haeta enää kasvun takia. Asunnot menevät sijoittajien sijaan yksityishenkilöille ja hoivakiinteistöissä mahdollisesti aloitukset viivästyvät käynnissä olevan kohun myötä.
Yli miljoonalla (€) ostaneiden netto-ostot ovat jo ~7,5% osakekannasta. Tänään näyttää olleen loppuhuutarissa vielä 6,5 miljoonaalle osakkeelle ostaja tiedossa vailla myyjää. Nuo kun joku vielä myy, niin on yli 10% osakekannasta mennyt muille kuin Kildarelle. Tämähän voi mennä vielä jännäksi...
Viimeisin Technoa koskeva rivi on tosin vuodelta 2016, eli tuskin selittää yli tarjoushinnan käytyä kauppaa.
Ulkolaisten toimijoiden netto-ostot ovat olleet tarjouksen jälkeen nopealla laskutoimituksella jo ~5,1% osakekannasta... Tiedotteen mukaan JP Morgan olisi Kildaren toimija ja JP ei ole kauppaa juuri käynyt.
Mahtaakohan Morgan Stanley toimia Kildaren laskuun, vai onko jotain muuta mielessä, kun ovat ostaneet tänään jo lähes 1% osakekannasta? Melkein 2% kannasta mennyt tänään jo ulkomaalaisille toimijoille.
Pörssitiedotteesta: "Tarjousvastike vastaa Technopoliksen viimeksi raportoitua EPRA NAV:ta (osakekohtainen nettovarallisuus) perustuen 30.6.2018 päättyneeltä kuuden kuukauden jaksolta laadittuun Technopoliksen tilintarkastamattomaan puolivuosikatsaukseen."
Jos muistan oikein, myös Spondan ostohinta oli aikanaan tasan silloinen Spondan EPRA NAV.
Inderes osaa kertoa että Sponda meni IFRS NAViin. Tähän verrattuna Technon tarjous on 14% korkeampi, kun tarjous on EPRA NAViin.