Lehto Group -

Muutoin webcastin anti tuntui olevan, että mennään "back to basics" ja noustaan sieltä sitten. Kasvua ei haeta enää kasvun takia. Asunnot menevät sijoittajien sijaan yksityishenkilöille ja hoivakiinteistöissä mahdollisesti aloitukset viivästyvät käynnissä olevan kohun myötä.

Näytä koko viesti
Lehto Group -

Talousjohtaja sanoi webcastissa, että ohjeistavat konservatiivisesti koska eivät halua enää antaa tulosvaroituksia.

Näytä koko viesti
Lehto Group -

Aika kova kanveesiin lyönti.

Nopealla laskennalla liikevoittohaarukka muuttui ohjeistuksessa 57,4 - 69,9 Me -> 35,9 - 53,8 Me. Yläpäässä pudotusta 23% ja alapäässä lähemmäs 40%.

Täytyy olla jotkut projektit kyllä pahasti metsässä...

Näytä koko viesti
Technopolis -

Sand Grove Capital Management LLP liputtaa 5,01% osakkeista...

Näytä koko viesti
Technopolis -

Yli miljoonalla (€) ostaneiden netto-ostot ovat jo ~7,5% osakekannasta. Tänään näyttää olleen loppuhuutarissa vielä 6,5 miljoonaalle osakkeelle ostaja tiedossa vailla myyjää. Nuo kun joku vielä myy, niin on yli 10% osakekannasta mennyt muille kuin Kildarelle. Tämähän voi mennä vielä jännäksi...

Näytä koko viesti
Technopolis -

Kiitoksia vastauksesta.

 

Fivan sivuilta löytyy ainakin jonkinlainen listaus shorttipositioista: 

http://www.finanssivalvonta.fi/fi/Valvonta/Markkinavalvonta/Lyhyet_posi…

Viimeisin Technoa koskeva rivi on tosin vuodelta 2016, eli tuskin selittää yli tarjoushinnan käytyä kauppaa.

Ulkolaisten toimijoiden netto-ostot ovat olleet tarjouksen jälkeen nopealla laskutoimituksella jo ~5,1% osakekannasta... Tiedotteen mukaan JP Morgan olisi  Kildaren toimija ja JP ei ole kauppaa juuri käynyt.

https://www.svd.se/bors/detail.php?insref=6098 (Välittäjätilastoa alhaalla)

 

Näytä koko viesti
Technopolis -

Ajattelinkin, että puhelimella on päässyt pokeripöytien väliin helpommin kuin sieltä foorumille. 

Ihan mielenkiinnosta, miten tuollaisten isompien erien kauppa toteutetaan? Puhelu meklarille ja valtuutus myydä tietyissä rajoissa?

Tänäänkin näytetään käyvän kauppaa 0,5 snt yli tarjouksen... Jäätkö Aki odottamaan lopulla positiolla kilpailevaa tarjousta?

 

Täältä kanssa kiitokset Akille ja Petterille hyvistä kirjoituksista ja puheenvuoroista foorumilla sekä yhtiökokouksissa.

 

Näytä koko viesti
Technopolis -

Mahtaakohan Morgan Stanley toimia Kildaren laskuun, vai onko jotain muuta mielessä, kun ovat ostaneet tänään jo lähes 1% osakekannasta? Melkein 2% kannasta mennyt tänään jo ulkomaalaisille toimijoille.

Näytä koko viesti
Technopolis -
TheMikkiz kirjoitti:

Mielenkiintoista olis kuulla Akin mielipide ostotarjouksesta?

 

Kilpaileva media näyttää saaneen Akilta kommentit ensin: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/aki-pyysing-technopoliksen-ostotarjo…

 

Näytä koko viesti
Technopolis -
Baisti kirjoitti:

Pörssitiedotteesta: "Tarjousvastike vastaa Technopoliksen viimeksi raportoitua EPRA NAV:ta (osakekohtainen nettovarallisuus) perustuen 30.6.2018 päättyneeltä kuuden kuukauden jaksolta laadittuun Technopoliksen tilintarkastamattomaan puolivuosikatsaukseen."

Jos muistan oikein, myös Spondan ostohinta oli aikanaan tasan silloinen Spondan EPRA NAV.

 

Inderes osaa kertoa että Sponda meni IFRS NAViin. Tähän verrattuna Technon tarjous on 14% korkeampi, kun tarjous on EPRA NAViin.

Näytä koko viesti