Olet täällä

Listaamattomat yritykset - 2.1.2022 09.32

Laitetaan vuoden ensimmäinen blogikirjoitus tännekin, kun niin paljon tullut kyselyitä listaamattomien kaupantekoprosessista. 

https://www.ostammeosakkeita.fi/l/miten-listaamattomista-osakkeista-tehd...

Näytä koko viesti
Sijoituslainalla vauhtia salkun rakentamiseen, vinkkejä? - 15.9.2021 06.13

Onko kukaan kartoittanut lähiaikoina osakeyhtiölle sijoituslainaa (ei asuntoihin)? Millaisilla ehdoilla on tarjottu?

 

Näytä koko viesti
Puuilo - 24.6.2021 12.35

Onko instikka-annin allokaatiosta vielä tietoa?

Näytä koko viesti
Bioretec yleisöanti 7.–15.6.2021 - 8.6.2021 01.31

Pohdinnassa edelleen. Sinällään aika selkeä kuvio; kerätään ipon kautta rahaa tuon RemeOs -tuoteperheen kaupallistamiseen ja myyntiorganisaation rakentamiseen Usan markkinoille. Jos tuossa onnistuvat niin äkkiä on tuon tyyppisen medtechin arvostus toista tasoa ja sama toiseen suuntaan jos epäonnistuvat. Jututin tuttua alan ammattilaista ja hänen mukaansa tuotteelle saatu BDD -status pitäisi olla iso etu ajatellen Usan myyntilupaa. 

 

Näytä koko viesti
bolt.works - 26.5.2021 11.18

Tuli oltua linjoilla. Viime vuodelta tosiaan se n. 30% kasvu käytännön breakevenilla, kun ala yleisesti otti varmaan sen -30% takkiin.  Tälle vuodelle odotuksissa erittäin kovaa kasvua, josta tuolla ylempänä kirjoteltiinkin. Mielenkiintosta nähdä tulevaisuudessa, miten paljon markkinaa korkeempaa käyttökatetta saavat aikaan tuon tekkivetoisen liiketoimintamallin avulla. 

Näytä koko viesti
Listaamattomat yritykset - 19.4.2021 05.04

Kirjottelin blogiin, milloin listaamattomat osakkeet voi olla järkevää myydä.

https://www.ostammeosakkeita.fi/l/milloin-listaamattomat-osakkeet-kannat...

Näytä koko viesti
Listaamattomat yritykset - 22.3.2021 05.19

Blogissa juttua liityen listaamattomien arvonmääritykseen.

https://www.ostammeosakkeita.fi/l/nain-arvioit-listaamattomien-osakkeide...

Näytä koko viesti
Privanet - 12.3.2021 10.46

Aivan, kiitokset selvennyksestä. Jatkaisin aiheesta vielä pidemmälle, onnistuuko sinua tavoittaa jostain osoitteesta sähköpostitse, niin ei tarvi tätä ketjua enempää sotkea tällä aiheella?

Näytä koko viesti
Privanet - 12.3.2021 09.36

Eikö osakkuusyhtiö Before Holding ole vain sijoitus/holding osakeyhtiö, johon saatiin kasaan 2018 millin anti (myyntiin hajautettuna listaamattomien portfoliona), jolla ostettiin privan taseesta useampia listaamattomia? Jos näin, niin tuskin kyseessä vaihtoehtoisrahasto, johon toimilupaa tarvitaan? 
 

 

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 11.3.2021 04.17

Tätä keissiä tullut mielenkiinnosta itselläkin pyöriteltyä. En oo missään nimessä alan ammattilainen, mutta muutama mieleen tullut ajatus:

Keskusteluissa yhtiötä arvostellaan pääosin terveysteknologisesta näkökulmasta vaikka lopulta tää tuntuu enemmän alustatekkifirmalta, jonka onnistumiseen vaikuttaa mielestäni enemmän datan kerääminen ja käyttäjämäärä, kuin terveysteknologinen innovaatio, jota ei todellisuudessa taida olla olemassakaan, vaikka sitä toimari kovasti esittelyissä pitchaakin. 

Ilman näyttöjä on lähes mahdotonta arvioida, miten tiimi kykenee skaalaamaan labroja ja alustaa, muuttamaan dataa tuovien asiakkaiden käyttäytymistä (verinäytteiden antaminen) ja saamaan kuluttajat koukutettua palaamaan aina uudelleen ja uudelleen softaan seuraamaan "terveyttään". 

Jos tässä kerättäis NG:n hpj:n perustamalle uudelle peliyhtiö-starupille 100meur tällä valuaatiolla niin saattaisi kiinnostaakin, mutta NG:n osalta tiimin onnistumiselle visiossaan hintalappu tuntuu hurjalta. Toivottavasti onnistuvat blush

Näytä koko viesti