Olet täällä

Tavoitteena miljoona - 4.3.2016 10.41

Ei voi muuta kuin hattua nostaa. Seadrill tänään yli +20% nousussa, joten voisi olettaa myös SDLP:n raketoivan iltapäivällä. Kylmäpäinen ratkaisu tämä all-in öljy, miten nukut yösi? laugh

Näytä koko viesti
Aktia - 26.2.2016 10.18

Aktian R-osakkeen kaupankäyntimäärät eivät päätä huimaa. Tänään kauppaa käytiin kahdella osakkeella yhteensä 22 eurolla. Taitaa R-sarja olla puhtaasti takaamassa ylivertaisen äänimäärän.

Näytä koko viesti
Osakkeiden myynti - se ostamisen tylsä pikkuveli - 18.1.2016 08.01

Ensimmäinen postaus täältäkin. Kokemusta sijoittamisesta on nyt vajaa 6kk ja salkun koko on vaatimaton. Oma strategia tällä hetkellä on osta ja älä myy, osittain sen takia kun opiskelijan pääomaverotus on vähän erinlainen kuin tavallisen kansalaisen. Pörssikursseja ja talousuutisia tulee seurattua vähintään kahdesti päivässä ja nyt hiljalleen alan hahmoittamaan, uskon hahmoittavani tuki- ja vastustason kustakin seuraamastani kolmesta osakekurssista. Lähtökohtaisesti lokeroin itseni fundamentaaliksi ja tulevaisuuden myynnit perustaisin puhtaasti osavuosikatsauksiin. Kurssikäyttäytymistä ei voi ymmärtää seuraamatta uutisia ja kurssien sisältämää dataa.

Onko sijoittaminen taitoa vai tietoa? Väitän: sijoittaminen on tietoa, tiedon tulkitsemista, tiedon tulkinnan tuomaa kokemusta, taitoa.

Tieto löytyy kurssista ja uutisten vaikutus nimenomaan päivän ja tulevaisuuden kurssista, minkä takia aloittelevan sijoittajan kannattaa seurata mahdollisimman paljon pörssikursseja. Aktiivinen kaupankäynti on kannattavaa ainoastaan mikäli osaa tulkita olemassa olevaa tietoa.

Näytä koko viesti