Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 29.3.2020 06.57

Sami kirjoitti:
Pörssimarkkinoilla olen lähipiirissäni havainnut sen, että fiksut kaverit säästävät suosiolla indekseihin ts. ymmärtävät edgensä puuttumisen. Tuulariosasto sitten keksii vuoronperään jotain teknisiä analyysejä tai kuulee kahvipöytäkeskusteluissa, kuinka tuotanto on tehtaalla ylikierroksilla ja kohta kurssit nousee. Olen itsekin todistanut useampiakin "sisäpiiritiedosta" tai omasta briljantista "näkemyksestä" johtuneita puskuja. Mitä vähemmän tiedät, sen enemmän luulet tietäväsi.

Tähän näkökulmaa. Mä en ainakaan taitoni perusteella voita markkinoita, mutta se, että laitan indeksien ohella muutamia suoria sijoituksia lisää mun kiinnostusta ja sitoutumista sijoittamiseen. Tämä johtaa siihen, että ne ole niin hanakasti hakemassa uutta Audia kaupasta, vaan laitan ne pörssiin. Näin ollen vaikka tuotto olisi vähän huonompaa, on euromääräinen tuotto varmasti parempi.

Tähän väliin on myönnettävä, että mä en aina itse tee noita suoria sijoituksia, vaan laitan shortlistille viitisen firmaa. Kirjoitan firmojen nimet lappuihin ja laitan herkut päälle. Sen jälkeen päästäni puudelin toisesta huoneesta ja katson minkä lapun päällä olevan herkun se syö ja ostan sitä. Puudeli on toistaseksi pärjännyt laskentaekonomin (mun) valintoja paremmin laugh

Voisin jossain vaiheessa laittaa omaa blogia tänne pystyyn ja kuvata nuo puudelin valinnat.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.3.2020 11.25

Mielenkiintoista nähdä mitä Airbnb-kämppien kanssa käy. Eräälläkin firmalla niitä on tällä hetkellä 75...

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 16.2.2020 01.38

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Espoon oraakkeli kirjoitti:

"Eltaantuneen optiospekulantin portfoliosijoitukset"

 

Pokeribuumin aikaan pidin kännykkää äänettömällä perjantai- ja lauantai-iltaisin. Sain aika paljon puheluja tyyliin "mulla on jätkäpari ja mitä tehdään" ja viestin perään "vitun runkku, mikset vastaa kunnolla".

Internetissäkään "perjantai-ilmiö" ei ollut täysin tuntematoncool

Oma kommentti oli selvinpäin kirjoitettu - ja hyväntahtoisesti edellisen viestisi pohjilta :)

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 14.2.2020 08.33

"Eltaantuneen optiospekulantin portfoliosijoitukset"

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 1.2.2020 12.48

Mikko Mäkinen kirjoitti:

Eipä onnistunut edes tuo! Ajan löytäminen kirjoittamiseen ollut haasteellista. Ja kun aikaa on ollut, niin sitten on ollut turhan helppo vaan avata joku TV-sarja. ... Nyt en lupaa mitään kirjoitusta pariin viikkoon.

Innokkaana tekstiesi lukijana haluaisin sanoa, että en koe, että olisit mulle mitään velkaa. Tuskin kukaan muukaan. Sen sijaan arvostan sitä kun tänne tullaan avaamaan niitä ajatuksia, tuli milloin tuli.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.9.2019 08.00

Kiitti Jens hyvästä postauksesta! Hieno homma että viitsit noin avoimesti kertoa juttuja ja avata ajatusmaailmaa muuvien takana.

Näytä koko viesti