Olet täällä

Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 3.5.2021 07.27

Prioriteettilistan peräpäähän ehdotus: Seurantalistalle joku mahdollisuus laittaa kommentti, tai siis muistiinpano itselle.

Näytä koko viesti
Sitowise: The Smart City Company - 22.3.2021 04.04

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=1011028&lang=fi

Odotettu ylimerkintä. Saas nähdä mitä jää kouraan. 150 lähdin hakemaan.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 9.1.2021 12.24

Farseer kirjoitti:

Matkat = pääosin alkuvuonna laivalta haettua viinaa.

Tuleeko muuten tissuteltua paljon? Se haittaa nukkumista aika urakalla ja kaloreita pärähtää aivan saatanasti.

 

Ps. Rantaraitilla tavataan!

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 17.11.2020 06.13

Noista veivauksista (esim. Nordea) kyssäri: Haluatko yhtään avata minkä kokosia tuottoja noista haet? Kalasteletko jokaisen irtilähtevän euron irti, vai miten tuota pyörittelet? Näin köyhänä kun Nordnetin siivut on sen 7€ per kauppa ja osakkeita keskimäärin varmaan joku 1,5k€ per firma ei pientä veivausta oikein jaksa harrastaa kun on lähtökohtaisesti jo sen 1% pakkasella. Markets-tuotteet sitten erikseen...

Näytä koko viesti
Opiskelemaan rahoitusta vai taloustiedettä - 15.11.2020 10.56

Vanhassa systeemissä oli monta hyvää puolta. Mittasi motivaatiota hyvin. Saadakseen hyvät pisteet, kirjat tuli lukea useampaan otteeseen läpi. Ittellä tais olla lukukertoja luokkaa 5-8. Koekysymykset oli myös sellaiset, että asioita piti myös ymmärtää. Pelkkä hauki on kala -metodi ei tuonut kaikista kysymyksistä pisteitä. Motivoituneet opiskeljat todennäköisesti suoritti tutkinnon kohtalaisessa ajassa loppuun.

Lisäksi kauppatieteiisin pääsi sisälle hyvin. Heti ensimmäisellä kurssilla kaikilla oli hyvä pohja jonka päälle lähteä rakentamaan, eikä opintoja tarvinnut aloittaa aivan perusasioista. Samalla tutustui myös itse aiheeseen, eli tiesi oikeasti mitä kauppiksessa opiskellaan ja oletettavasti väärien koulutusvalintojen määrä oli pienempi.

Toki tietyllä tavalla vähän ajan hukkaan heittämistä mikäli ovet ei auennut. Tiedän useemmankin jotka lukuvat sen lähes puoli vuotta eikä ovet auenneet. Ja eipä siitä välttämättä hyötyä ollut, että osasi osan tekstistä melkein sanasta sanaan.

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 12.11.2020 01.30

Eiköhän Väyrysestä puhalleta pölyt päältä ja laiteta estraadille.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 9.11.2020 06.27

Toi on aivan hanurista, että luet aikas ja sitten kun kerrankin tulee jotain kommentoitavaa, rekkaat muuttet et pääse kirjoittamaan viestiä. Voi jäädä monelta kirjoittelut kokonaan kirjoittamatta.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 15.10.2020 02.05

Mitä drivereita näät tuossa Indonesiassa?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 12.10.2020 10.10

Mä tykkään siitä et Akilla on fuck-you -rahaa niin ei tartte kuumotella tollasista...

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 16 - Pauli Äyräs - 27.9.2020 01.32

Olipa erinomainen haastattelu! Tykkäsin erityisesti siitä, että Pauli ei lähtenyt arastelemaan mielipiteidensä eikä näkemystensä kanssa. Aki antoi haastattelijana hyvin tilaa. Näin kuukausipalkkaköyhälistöön kuuluvana on kiva kanssa nähdä miten fyrkkakeisarit pyörittää rahaa. Jotenkin antaa painoarvoa enemmän sanomisille kun niiden takana on megoja eikä ykköskiloja, vaikka se ykköskilon kaveri saattaa olla "oikeammassa".

Näytä koko viesti