Relais Group -

https://www.taloustaito.fi/Rahat/rasvaisten-katteiden-tukkukauppaa-auton-varaosilla--aion-peesata-kari-stadighia-ja-merkita-relais-groupia/

Osallistuin antiin äsken ja niin näyttää osallistuvan Karokin. Saa nähdä meneekö anti täyteen, kun melko negatiivinen tunnelma tai hiljaista netin palstoilla sekä annin koko ei ihan pieni.

Näytä koko viesti
Innofactor -

https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/innofactor-arvioi-vuoden-2018-tulosnakymansa-heikkenevan-aiemmin-ilmoitetusta-johtuen

Innofactorin vaikeudet jatkuu. Tähän asti olen roikkunut kärsivällisesti mukana, mutta nyt ei oikein enää tiedä, mitä tehdä. Kurssi on 5v pohjissa, joten olisi toki kannattanut myydä jo aikoja sitten, mikäli ei käänteeseen usko. Kovasti sitä edelleen lupaillaan ja sisäpiirikin ollut tänä vuonna ostolaidalla, mutta konkreettisiä näyttöjä on lähinnä huonoon suuntaan viimeisen vuoden ajalta.

Onko jollain valistunutta näkemystä tilanteesta?

 

Näytä koko viesti
Lehto Group -

Moi kaikille, tässä ensimmäinen viestini palstalle. Kiitos monista hyvistä näkökulmista, mitä palstaa lukemalla olen eri osakkeisiin saanut.

Elokuun alkaessa katsoin, mitä Lehdon omistajaluettelossa on viime kuussa tapahtunut. Mielenkiintoinen havainto: Asko Myllymäki oli lisännyt heinäkuussa 19 818 osaketta. Eikö juuri hänen (ja muutaman muun) isoista myynneistä alkanut keväällä osakekurssin alamäki?

Vastaavalla logiikalla seuraavaksi on ylämäen vuoro? No, tiedä häntä, mutta positiivinen merkki mielestäni joka tapauksessa:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/asko-myllymaki-jaa-pois-lehto-groupista/8EfyTNyB

Työpaikkaa vaihtavalla tuskin on muuta intressiä osakkeiden ostoon kuin vahva näkemys aliarvostuksesta.

Näytä koko viesti