Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Onko Mikolla näkemystä dollarista. Pahimmat skeptikot ovat povanneet dollari-indeksiä tasolle 80.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -
Mikko Mäkinen kirjoitti:

Pandemiaan reagoimisesta voidaan olla montaa mieltä. Kuitenkin se mielipide, että homma on ollut koko ajan hanskassa, on jokata pauksessa väärä. Aika pihalla ollaan oltu monin paikoin. Ei olla valmistauduttu, mitään ei saada aikaan nopeasti ja senkin jälkeen kun tietoa on tarjolla, jätetään faktoja huomioimatta. Ympäri maailman. Tämä pandemia tappaa enimmäkseen vanhuksia, mutta se näyttää ettei mihinkään vakavampaan olla valmiita.

Oletko katsonut Netflixin sarjan Pandemic: How to Prevent an Outbreak? Siinä ensimmäisessä jaksossa käydään läpi, että miten hyvin New York on varautunut mahdolliseen pandemiaan ja miten terveysviranomaiset pitävät viikoittaisia kokouksia erimaiden kanssa, ollakseen koko ajan tilanteen tasalla uusista kehittyvistä uhkista jne. Muistaakseni kuvattu 2019 kesällä. Näin jälkikäteen, niin tuli aika selväksi, ettei siellä kauhean hyvin oltu varauduttu. Tämän myötä meni maku sarjaan, niin lopetin katsomisen ensimmäisen jakson jälkeen. laugh

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Kiitti näkemyksist Farseer ja Jens!

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Kiitti vinkist. Tarkoitus olisi ostaa joku "rämänen" keskustasta ja sitten laitella sitä pikkuhiljaa kuntoon. Tällä hetkellä lähinnä katselen ja yritän saada rahoituksen varmistettua, että voi sitten iskeä heti kiinni, jos löytyy sopiva. Mitä olen kuullut niin kaikki järkevä hintaiset asunnot menevät noin 2 päivässä, jos ne nyt edes menevät julkiseen myyntiin.

Oletko Jens sitä mieltä, että keskustassakin tullaan näkemään suurempaa hintojen alenemista? Ehkä vähän huono vertaus, mutta eikö finanssikriisin aikana asuntojen hinnat nousseet esim. Manhattanilla. Nyt (siis ennen covid19) kun kävelee keskustassa illalla, niin on aika paljon pimeitä ikkunoita ja muistaakseni jostain luin, että jopa 50 % keskustan asunnoista olisi tyhjillään. Tämä tarkoittaisi, että asunnon omistajilla ei välttämättä olisi tarvetta myydä, tapahtui markkinoilla mitä hyvänsä.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Hyvä blogi Farseer! Toivotaan, että onnistut kääntämään kurssin. Ymmärtääkseni sinulla oli asuntolainaa. Oliko monen vuoden laina ja millä prosentilla? Ei ole tarkoitus udella (vaikka nyt utelenkin), mutta olen nimittäin itsekin miettinyt, että jos nyt hakisi lainaa ja ostaisi ensiasunnon ja joku referenssi olisi hyvä olla, ettei tule nyt ihan huijatuksi pankissa. Omalla kohdalla lainan suuruus olisi about 100 000 ja asunnon arvo about 200 000.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Treidaaminen on kiinnostanut itseänikin ja ymmärtääkseni se on suurin etusi sijoittajana muihin nähden. Sanoisitko, että treidaaminen on ollut tuottoisampaa nyt, kun normaalisti? Ainakin mitä itse olen seurannut, niin indeksien kohdalla on löytynyt jopa päivittäin muutaman tunnin ”selkeitä” (ainakin jälkikäteen) trendejä ylös/alas, jotka ovat liikuttaneet indeksiä jopa 6 % yksikköä.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? -

Millä tuotteilla jengi täällä shorttaa?

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Nalle joskus sanoi, että kärsivällisyys, kärsivällisyys. Kyllä ne tuotot sieltä vielä tulevat, kun jaksaa painaa omaa sijoitusstrategiaa. Näin ainakin toivomme!

Sitten, kun sinulla on enemmän aikaa, niin olisi mielenkiintoista kuulla, esimerkki onnistuneesta treidistä/sijoituksesta ja epäonnistuneesta treidistä/sijoituksesta, nyt tuloskauden aikana. Varmaan moni saisi hyviä pointseja, jos pystyisit käymään läpi ajatuksiasi, että miksi kyseinen treidi/sijoitus oli mielestäsi alun perin hyvä ja miksi se sitten onnistui/epäonnistui.

Onko muuten Shareville salkkusi vielä ajankohtainen, kannattaako sitä seurata?

Keep up the good work! (Y)

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Miten tuo Interactive Brokers on mielestäsi toiminut, suosittelisitko? Etenkin kiinnostaisi kuulla, että miten helppo sinne on siirtää varoja, tarvitaanko esim. jotain bank reference letter tyyppisiä dokumentteja pankilta, soitteleeko sieltä joku account manageri non-stop, ja onko heidän analyysit ja analyysityökalut mielestäsi hyödyllisiä.

Muutkin saa mielellään vastata jos on jotain kokemuksia.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Mukava lukea, kun jollakin on noin paljon kokemusta ja jakaa avoimesti näkemyksiänsä.

Jos ymmärsin oikein, käytät Bloomberg terminaalia tiedonlähteenäsi? Milloin koit, että nyt on sijoitettupääoma/tuotot sillä tasolla, että kannattaisi sijoittaa tuohon terminaaliin. Sehän on aika kallis. Kun valitsit Bloombergin, puntaroitko yhtään Factsetiä, CapitaIQta tai Eikonia? Ainakin Eikon on, tainnut saada jonkin verran markkinaosuutta viime vuosina, kun on hinnoitellut itsensä hieman Bloombergia halvemmaksi. Olisi mielenkiintoista kuulla, kun oma terminaali helpottaisi uutisten seuraamista paljonkin.

Näytä koko viesti