Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 2.4.2018 02.39

Selvä! 

Sitten, kun luen muutaman kymmentä kirjaa ja perehdyn tähän syvemmin, niin tulen kysymään lisää ajankohtaisia kysymyksiä jotka tulee silloin vastaan! Toivottavasti tämän blogin jatkat vielä ja päästään keskustelemaan näistä asioista.

 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 1.4.2018 07.30

Kiitos vastauksista!

Olisi vielä muutama kysymys. Opiskelitko mitään treidaamiseen tai liiketalouteen liittyvää vai perehdyitkö asiaan itse? Suositteletko opiskella tradenomiksi vai pystyykö mielestäsi ihan itsenäisesti opiskella?

 Jos esimerkiksi omistan 10k euroa (esim. IB) tilillä ja meinaan tehdä kauppaa jonkun osakkeen suhteen, niin millä summalla menisit sisään vai pelaisitko koko summalla? Onko mitään nyrkkisääntöä, että esim. ostaa jotain osaketta vain 20% pääomasta vai onko se treidaajasta kiinni?

Mitä kauppaaluetta suosittelisit opiskella (öljyä, valuuttaa jne.)? Meinaan sitä, että kun vasta aloitan, niin periaatteessa voisin opiskella mitä tahansa aluetta ja panostaa siihen. 

Mitä välittäjää suosittelisit? Olen paljon kuullut IB:estä hyvää, mutta mitä itse suosittelisit? Mikä olisi kulujen ja luotettavuus suhteeltaan hyvä?

Kysymyksiä riittää, mutta kysynpä vain minulle tärkeimmät kysymykset. 

 

 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 29.3.2018 03.34

Hei! 

Todella hyvää tekstiä, vaikka paljon on tuntematonta ja uutta. 

Kirjoitit, että alkupääoma olisi hyvä olla 20k ja enemmän, niin miten sen summan kannattaisi hajoittaa, kun ostaa jotain osakkeita. Vai koko summalla aluksi kannattaa treidata? 

Kauanko sinulla kesti oppia teknisen analyysin ja ylipäätänsä milloin rupesi onnistumaan "elättämään" itsensä treidaamisella? Kun aloitit 40k euron pääomalla treidaamisen, niin opiskelitko teoriaa vai aloititko heti käytännöllä? Harvoin pääsee kysymään ammattilais-treidaajalta neuvoa. 

Kiitos etukäteen.

Näytä koko viesti
Treidaaminen ja aktiivinen kaupankäynti - 24.3.2018 12.41

Hei!

Olisin kiinnostunut treidaamisesta, mutta pankkini on vain 1-2k. Opiskelen kirjojen avulla ja vähän kryptovaluutan kanssa treidannut.

Mikä olisi hyvä sivusto, jossa olisi mahdollisemman pieni kaupankäyntikulut ja samalla luotettava? Mietin Avatradea, mutta en tiedä kuluista. 

Miten suosittelisitte aloittelijalle opiskella sitä treidaamista? Mitä kirjoja lukea? 

 Olen kuullut, että saattaa olla, että ensimmäinen vuosi menee oppimisen puolelle ja häviää rahaa, niin mitä virheitä kannattaa välttää?

Onko mahdollista tienata 2k alkupääomalla sen 500-1500e/kk, kun tyydyn pieneen ja ei ole tarkoitus rikastua. 

 

 

 

Näytä koko viesti