Olet täällä

Avidly - 29.9.2021 10.39

Aamun tiedote henkilövalinnoista:

Tiedotteessa kiinnittyi huomio tähän kohtaan, skaalautuvat digitaaliset ratkaisut. Tuon onnistuessa (jatkuvien palvelujen kasvun lisäksi) korkeammat arvostuskertoimet tulevat mahdolliseksi. Ruotsin markkinalla muutenkin on paljon otettavaa ja siitä myös Damien Egan (Head of Sales Norway & Sweden) puhui haastattelussaan. 

"Kumlanderin tehtävänä on vahvistaa Avidly Oyj:n kasvua martech- ja skaalautuvien digitaalisten ratkaisujen rakentajana ja toimittajana. Kumlanderilla on kyky löytää teknologian rajoja ylittäviä ja asiakkaiden liiketoimintaa tukevia martech-arkkitehtuuriratkaisuja. Kumlander on toiminut yhtiössä aiemmin Tech Strategin roolissa ja hän on ollut perustajajäsenenä Avidlyn Ruotsin toiminnoissa"

Näytä koko viesti
Kamux - 24.9.2021 11.08

Toimitusjohtajan ostot maanantaina. Aavistuksen Kamuxin värikäs historia tuntien kannattaisi ehkä hygienirajoista toimivan johdonkin katsoa milloin operoivat vaikka summat ovatkin kokonaisomistukseen nähden vaatimattomia. Konsensushan oli myöskin jo korkeammalla kuin mitä nyt annettu haarukka. 

Näytä koko viesti
Avidly - 22.9.2021 11.19

Kantarin elokuun luvut mediamainnonan muutoksista saatavilla. Avidlylle tärkeä segmentti verkkomedia jatkaa hyvää kulkuaan. Raportin saa ladattu alla olevasta linkistä:

https://www.kantar.fi/uutiset/mediamainonnan-muutokset 

Näytä koko viesti
Honkarakenne - 22.9.2021 10.33

Vaikka päivä vielä kovasti kesken niin suhteellisen palkitseva "investointi" tuo seurannasta maksaminen osakkeenomistajien näkökulmasta. 

Näytä koko viesti
Avidly - 7.9.2021 02.12

Avidlyn tapauksessa marginaalit eivät toki ole SaaS-hypefirmojen luokkaa. Enemmänkin tässä on kyse ennustettavuuden paranemisesta ja lisäarvotuotteiden myymisestä.  

"Avidly on panostanut viime vuodet voimakkaasti jatkuvina palvelusopimuksina syntyvän liikevaihdon kasvuun. Jatkuvien palveluiden osuus Avidlyn myyntikatteesta oli 42 % vuonna 2020. Jatkuva liikevaihto muodostuu erityisesti ulkoistetun markkinointitoiminnon palvelusta (MaaS, marketing as a service) ja muista asiakkaan tarpeisiin valittuja palveluita sisältävistä paketeista. Näiden sopimusjaksot ovat tyypillisesti 3-12 kuukauden mittaisia. Avidly saa lisäksi jonkin verran jatkuvaa tulovirtaa myymiensä järjestelmien (mm. Hubspot) kuukausilaskutuksesta ja asiakkaiden järjestelmien ylläpitoon liittyvistä palveluista." 

"Liiketoiminnan jatkuvuus ja asiakaspito. Merkittävä osa liikevaihdosta on jatkuvaa, mikä parantaa tuottojen ja rahavirtojen ennakoitavuutta ja tehostaa palvelujen tuottamista. Liiketoimintakriittinen rooli tuo suojaa suhdannevaihteluilta"

"Jatkuvat palvelut, laaja verkosto ja omat lisäarvotuotteet antavat Avidlylle lievää etua". (Inderes laaja raportti 18.6.2021)

Näytä koko viesti
Avidly - 7.9.2021 01.25

Avidlyn työntekijöiden/johdon LinkedIn päivityksiä kannattaa myöskin seurailla. Usein näistä saa lisänyansseja missä mennään ja millaisten projektien parissa yhtiö sisäisesti toimii. 

 

 

H1 tuloksesta vielä, että oma huomioni kiinnittyi siihen miten jatkuvien tulovirtojen osuus on saatu Avidlyn liiketoiminnassa hyvään kasvuun. 

Miksikö ne sitten ovat tärkeitä? Tänään oli esimerkiksi aamusta SEB aloittanut LeadDeskin seurannan seuraavalla kommentilla:

"It has a relatively high share of recurring revenue, hence the discount pricing looks unjustified. Our DCF valuation using an 8.5% WACC implies hefty upside also." (SEB initiation of coverage report)

Samaisesta yhtiöstä KL artikkelissa Inderesin Luiro, joka analysoi kumpaakin yhtiötä (LeadDesk ja Avidly):

"Lähiaikoina odotettavissa on oikeastaan vain positiivisia uutisia. Varmuutta lisäävät kuukausittaiset vakaat tulovirrat asiakkailta. Palvelut ovat myös pääosin liiketoimintakriittisiä, mikä nostaa kynnystä niistä luopumiseen."  (KL 31.8.2021)

Avidlynkin liiketoiminnan ennustettavuus paranee mitä suurempi osa kassavirroista tulee jatkuvista tulonlähteistä. 
 

Näytä koko viesti
Heeros - 1.7.2021 09.43

Inderes saanut eilen vihdoinkin ulos Heeroksen laajan raportin. Hyvin kiusalliset toleranssit alkaa olemaan kyllä palvelulupauksiin (vuoden sisään laaja raportti) nähden näissä venymissä. Aiempi raportti päivitetty 10.1.2019 ja nyt taasen 30.6.2021 ahkerointi saatu pakettiin.  

Näytä koko viesti
Avidly - 18.6.2021 10.12

Inderesin laaja raportti Avidlystä ulkona. 

Täytynee lukea ajatuksen kanssa viikonloppuna läpi, josko uusia nyansseja saa raportista irti. Näissä kuitenkin hyvä lisäarvoa tuova piirre kun analyysiin on sisällytetty myös skenaarioanalyysit:


 

Näytä koko viesti
Vincit Group Oyj - 27.5.2021 01.07

Vincitiltä aamusta uutisvirtaa. Uusi toimitusjohtaja valittu. Aloittaa elokuussa. Johtoryhmässä myös muutoksia. Lisäksi aloittavat taasen omien osakkeiden ostot. Viime vuonna niiden suhteen onnistuttiinkin varsin mallikkaasti luomaan omistaja-arvoa. 

Julius Manni nimitetty Vincit Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi, Mikko Kuitunen ehdolla Vincitin hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi

Vincit Oyj

Yhtiötiedote 27.5.2021 kello 8:58

Sisäpiiritieto

Julius Manni nimitetty Vincit Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi, Mikko Kuitunen ehdolla Vincitin hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi

Vincitin hallitus on nimittänyt KTM Julius Mannin (42) Vincitin toimitusjohtajaksi. Manni aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2021.

Inderes:

"Vincitillä oli vuoden 2020 lopussa 10,2 MEUR:n kassassa, josta irtosi keväällä 2,2 MEUR:n osinkosumma. Bonsky-yritysoston koko kauppasumma 3 MEUR irtoaa arviolta kesäkuun loppuun mennessä. Liiketoiminnan kassavirta kasvattaa kuitenkin jatkuvasti kassaa ja yhtiön tase on edelleen vahva. Omien osakkeiden takaisinosto voi indikoida Vincitin olevan luottavainen lähiajan näkymistä ja yhtiön pitävän omaa osaketta aliarvostettuna. Osake on myös meidän mielestämme hyvin houkuttelevasti hinnoiteltu, torstaina tiedotetusta toimitusjohtajan vaihdos -uutisesta huolimatta. Vincit kertoi ja toteutti myös viime kesänä omien osakkeiden hankinnan."

https://www.inderes.fi/fi/uutiset/vincit-ostaa-jalleen-omia-osakkeitaan

Näytä koko viesti
Incap - 11.5.2021 11.17

Kalliin näköistä puuhailua taasen Avanzan treidereillä. Kävi -11,93 % pakkasella aamusta. 

 

 

Näytä koko viesti