Usa Vaalit 2020

11.12.2020 - 08:53
#61545
+3015
Liittynyt:
30.1.2020 - 19:23
Viestejä:
Viestejä: 1944

Jaa ettei Suomen lehdistö muka julkaise USA:n demokraattien osalta ikäviä asioita, kuten jotkut ovat täällä väittäneet. Kyllä tämä otsikko jo kertoo ihan muuta. Lyhyt lainaus Hesarin jutun alusta.

Ulkomaat | HS-analyysi

HS: Trump ja hänen tukijansa saivat ”lokakuun yllätyksen” myöhässä – tieto Hunter Bideniin kohdistuvasta tutkinnasta on heille lisätodiste vaalipetoksesta

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007674775.html

Jos Hunter Bidenin tutkinta on käynnissä Bidenin virkaanastujaisten jälkeen, uuden presidentin on tehtävä hartiavoimin työtä näyttääkseen edeltäjäänsä kunniakkaammalta, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Pekka Mykkänen.

Näin voi ajatella uutisesta, jonka mukaan Yhdysvaltain viranomaiset tutkivat presidentinvaalit voittaneen demokraatti Joe Bidenin pojan Hunter Bidenin liiketoimiin liittyviä mahdollisia rikoksia. Hunter Biden kertoi itse veroihin liittyvästä tutkinnasta keskiviikkona, sanoi kuulleensa asiasta päivää aiemmin ja vakuutti syyttömyyttään.

Amerikkalaisviestimien mukaan tutkinta on aloitettu jo loppuvuodesta 2018. Bidenia on epäilty muun muassa rahanpesu- ja verorikoksista liittyen kansainvälisiin liiketoimiin, ainakin Kiinassa. Epäselvää on, mitä tutkinnoissa on saatu selville ja miten lähellä ollaan mahdollisia syytteitä.

Uutinen sähköisti ilmapiirin välittömästi, sillä presidentti Donald Trump väittää yhä perusteettomasti voittaneensa 3. marraskuuta pidetyt presidentinvaalit. Hänen mukaansa viranomaiset ja valtamedia ovat osallistuneet Bidenin pojan sotkujen pimittämiseen ja siten ryövänneet häneltä vaalivoiton.

”Kymmenen prosenttia äänestäjistä olisi muuttanut mieltään, jos he olisivat tienneet Hunter Bidenista… mutta voitin siitä huolimatta!” Trump twiittasi.

Trump lainasi konservatiivisen Fox-kanavan juontajaa Tucker Carlsonia, jonka presidentti kertoi sanoneen: ”Jos etsitte merkkejä vaalien peukaloinnista, kauas ei tarvitse katsoa. Siitä tässä on kyse. He pimittivät suurelta yleisöltä tietoa vaikuttaakseen vaalin tulokseen.”

Aika moni amerikkalainen tuli kuitenkin tietoiseksi Hunter Bidenin mahdollisista bisnesepäselvyyksistä lokakuussa, kun tabloid-lehti New York Post julkaisi Bidenin sähköposteja, jotka lehden mukaan kertoivat hämäristä kytköksistä. Konservatiivinen media rummutti tietoja viikkokaupalla, kun taas liberaalit lehdet ja kanavat enimmäkseen vaikenivat asiasta.

.............

The Washington Post -lehden lähteen mukaan Hunter Biden -tutkintaa on tehty koko vaalivuoden ajan, mutta tutkijat pitivät matalaa profiilia, jotta keskeneräinen asia ei päätyisi vaaliteemaksi.

11.12.2020 - 12:11
#61556
Sniper9449
-65
Liittynyt:
10.12.2020 - 13:24
Viestejä:
Viestejä: 21

Voi kai sitä yli kuukausi vaalien jälkeen julkaista. Mä en ainakaan itse luota HS:n puoluettomaan julkaisuun sen enempää kuin Ylen. Ainakin Ylellä sensuroidaan kaikki " väärät mielipiteet " Eilen viimeksi yritin kommentoida Haavisto keissiä ja kas kummaa eipä ilmestynyt kommentit näkyville. 

11.12.2020 - 13:02
#61560
+10312
Liittynyt:
16.12.2013 - 13:48
Viestejä:
Viestejä: 6032
Sniper9449 kirjoitti:

Voi kai sitä yli kuukausi vaalien jälkeen julkaista. Mä en ainakaan itse luota HS:n puoluettomaan julkaisuun sen enempää kuin Ylen. Ainakin Ylellä sensuroidaan kaikki " väärät mielipiteet " Eilen viimeksi yritin kommentoida Haavisto keissiä ja kas kummaa eipä ilmestynyt kommentit näkyville. 

Mikä logiikka on siinä, että suomalainen ja suomenkielinen lehti voi julkaista bidenvastaisen jutun vasta kuukausi vaalien jälkeen? Miksi ei yhtä hyvin ennen vaaleja?

Millä sanoilla yritit kommentoida Haavisto-keissiä?

Kumpikaan näistä kyymyksistä ei tarkoita, etteikö Ylellä ja HS:ssä sensuroitaisi "vääriä" mielipiteitä ja sanoja. Historioitsija Teemu Keskisarja sai kenkää, kun kirjoitti, että Raatteentiellä ei yksi suomalainen vastannut kymmentä ryssää. Tässä siis ryssä oli se, joka ahdisti.

11.12.2020 - 13:35
#61563
Sniper9449
-65
Liittynyt:
10.12.2020 - 13:24
Viestejä:
Viestejä: 21

En osaa vastata HS:n logiikasta Bidenin kohdalla. Mutta kysymykseen Haaviston kohdalla voin vastata. Yritin kommentoida Juha Mäenpään käyttämään vieraslaji vertaukseen turvapaikanhakijoista että eihän ne ole vertailukelpoisia. Jos Mäenpää puhui ala -arvoisesti se on aivan eri asia kun Haavisto tietoisesti yllytti Pasi Tuomista rikoksen tekemiseen. Se ei auta vaikka tarkoitusperä olisi ollut hyvä tai inhimillinen. Hän on sentään ulkoministeri siinäkään mielessä asiaa ei voi Mäenpäähän verrata. No tämä viesti ei mennyt läpi joten laitoin vielä verrokiksi toisen. Katri Kulmuni " pakotettiin " eroamaan kun hän käytti esiintymis koulutukseen 50 000€ jonka myös maksoi takas omasta pussistaan. Silloin muut ministerit Marin ja Ohisalo etunenässä kiittelivät Kulmunia yhteistyöstä ja päätös oli niin hieno ja rohkea. Nyt taas kun Haavistosta on kyse niin kappas vaan samat ministerit antavat täyden tukensa Haaviston jatkamiselle ulkoministerinä. Eikö tämä ole hieman erikoista? 

12.12.2020 - 11:48
#61602
+3015
Liittynyt:
30.1.2020 - 19:23
Viestejä:
Viestejä: 1944

”Korkein oikeus petti meidät”, sanoo Trump – Tuore päätös on presidentille kirvelevä tappio.

Trumpille varmaan ihan uusi kokemus, että vaikka on puolueen valitsema tuomari, niin silti tuomari ensisijaisesti puolustaa oikeusvaltion perusteita ja lakia. Ei mennyt tämä Trumpin moovi ihan niin kuin ajatteli.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007678367.html

Yhdysvaltain korkein oikeus tyrmäsi Texasin osavaltion yrityksen vaatia neljän osavaltion äänestystuloksen mitätöimistä. Ennen vaalia Trump ajoi korkeimman oikeuden viimeisintä tuomarinimitystä vedoten juuri siihen, että vastapuoli yrittäisi peukaloida vaaleja.

Korkeimman oikeuden päätös on merkittävä takaisku vaalit hävinneen presidentti Donald Trumpin kampanjalle, joka on järjestelmällisesti pyrkinyt haastamaan ja kumoamaan vaalituloksen oikeusteitse. Trump tukijoineen oli pitänyt juttua ”käänteentekevänä”, kun taas oikeusoppineet olivat kutsuneet sitä muun muassa ”täydeksi roskaksi”, Newsweek-lehti luonnehti.

Kanteessa väitettiin, että vaalitulos Pennsylvaniassa, Michiganissa, Wisconsinissa ja Georgiassa oli perustuslain vastainen, koska osavaltiot hyväksyivät postitse annettuja ääniä.

Postiääniä on toistuvasti väitetty alttiiksi väärentämiselle. Texas ei kuitenkaan kanteessaan osoittanut todisteita huomattavista väärinkäytöksistä, eikä se nostanut kannetta postiäänistä niissä osavaltioissa, joissa Trump voitti. Lisäksi kanteessa käytettiin esimerkkeinä useita tapauksia, jotka oli hylätty jo alemmissa oikeusasteissa.

.....

Tässä on kyllä melkoinen ristiriita. Jos sanoo että postiäänet on huijasuta, niin kyllä silloin pitäisi sanoa että nekin postiäänet missä on Trumpin nimi pitäisi hylätä. Pitääkö Trump lakimiesarmeijoineen äänestäjiä (ja muita ihmisiä) ihan typerinä? Tällä moovilla Trump toi esiin koko keissin tarkoituksen ja tunnustuksen, ettei huijasta ole tapahtunut.

.....

Uutistoimisto Reutersin mukaan Trump sanoi syyskuussa, että tuomarinimitys oli tärkeä juuri vaalien takia.

”Uskon, että nämä vaalit päätyvät korkeimpaan oikeuteen”, Trump sanoi Valkoisessa talossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa ja syytti demokraattipuoluetta siitä että se yrittää peukaloida vaaleja. Huijausväitteellä Trump perusteli sitä, että korkeimman oikeuden yhdeksäs tuomari oli saatava nimitettyä ennen vaaleja. Kahdeksan tuomarin äänet kun olisivat voineet mennä tasan.

Perjantain ratkaisussa korkein oikeus katsoi, ettei Texasin osavaltiolla ole juridista intressiä puuttua siihen, miten muut osavaltiot vaalinsa järjestävät, ja päätti jättää kanteen käsittelemättä.

......

Giuliani ja Trumpin kampanjatiimi ovat pitäneet vaalin jälkeen tiedotustilaisuuksia, joissa on esitetty väitteitä vaalien väärentämisestä. Esimerkiksi yleisesti puolueettomana pidetyn uutistoimisto AP:n faktantarkistuksessa kampanjatiimin väittämät ovat osoittautuneet perättömiksi.

 

 

12.12.2020 - 14:01
#61605
+233
Liittynyt:
4.10.2020 - 12:39
Viestejä:
Viestejä: 155

Haaviston rikos oli virkamiehen siirtäminen toisiin tehtäviin ilman yt-lain koukeroiden mukaista prosessia. Mitään lainvastaista ei lasten ja naisten kuskaamisessa ollut. Nolompaa on tuo vihreiden venkoilu ja virkamiesten syyttely asiassa, mistä tulee ite asiassa melkein mieleen erään Atlantin takaisen valtionpäämiehen epätoivoinen venkoilu... :D

 

12.12.2020 - 20:19
#61613
+3015
Liittynyt:
30.1.2020 - 19:23
Viestejä:
Viestejä: 1944
underworldbank kirjoitti:

Nolompaa on tuo vihreiden venkoilu ja virkamiesten syyttely asiassa, mistä tulee ite asiassa melkein mieleen erään Atlantin takaisen valtionpäämiehen epätoivoinen venkoilu... :D

Sama tuli mieleen kun Vihreät alkoivat kategorisesti kiistämään eri kanavissa (mm. sosiaalinen media ja eduskunnan sali että olisi mitään laitonta tehty. Tuli kyllä heti Trump mieleen Vihreiden toimista. Sitä kummalla puolen Atlanttia venkoilu nolompaa on kyllä vaikea sanoa.

Vihreät, jotka aina ovat vaatineet muilta avoimuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksen tekoon ja toimintaan eivät sitä omissa toimissaan noudata. Jätän loput sanomatta.

13.12.2020 - 15:34
#61627
+47
Liittynyt:
27.7.2017 - 09:44
Viestejä:
Viestejä: 75

Olihan mielenkiintoiset vaalit, huomenna pitäisi koittaa maksupäivä ellei nyt jotain todella yllättävää tapahdu (varmaan vaatisi että huomista äänestystä ei pystyttäisi tekemään). Nyt vielä Biden 1.02, Trump 36. Itse viime päivinä lisäillyt posioita noissa tasoitus/äänimäärävedoissa. Esim. perjantaina sai vielä Biden 300-329 1.09. Tänäänkin vielä pieni lisäys 1.05 kertoimella siihen. Huomisen äänestyksen tuloksellahan ei ole mitään merkitystä vetojen kannalta, olettaisin ettei se tule olemaan 306-232. Viime vaaleissakin oli 10 "faithless elector":a.

14.12.2020 - 15:13
#61685
-299
Liittynyt:
11.2.2017 - 16:34
Viestejä:
Viestejä: 178

Oletteko saaneet Betfairin hyväksymään dokumenttinne ja mitä lähetitte kun pyysivät proof of fundsia?

Uusimmassa pyynnissä he pyysivät 3 kk palkkakuitteja ja/tai verotodistuksia. Vähän hankalaa kun rahat eivät tule palkasta eikä palkkaverotodistuksia ole. Toivottavasti arvopaperikaupat ja pankkitilien todisteet näistä kelpaavat - mutta nekin on suomeksi.

Lisäksi pyysivät EUTellerin, Netellerin ja Skrillin ewallettien tietoja tai proof of fundseja - mutta ensimmäinen ei ole edes normali eWallet ja jälkimmäisiä ei ole edes käytetty vuosiin Betfairin kanssa.

Saattaa olla että ollaan pitkällä keväällä ennen kuin näistä betseistä rahoja saa ulos. Kesti ainakin kuukauden päivät ennen kuin vastasivat edellisiin dokumentteihin. Jos joka kerta pyytävät vähän lisää ja kestää aina kuukausi vastata niin tämä "ilmainen" korko ei ollutkan niin edullista.

14.12.2020 - 15:17
#61686
Turms
-8
Liittynyt:
10.1.2015 - 21:15
Viestejä:
Viestejä: 675

Unibetin ja Nordicbetin kanssa kaikki sujui kuin tanssi, Betfairia aion lukemieni käyttäjäkokemusten perusteella karttaa kuin ruttoa.

14.12.2020 - 15:32
#61690
+7
Liittynyt:
9.7.2014 - 23:10
Viestejä:
Viestejä: 20
Turms kirjoitti:

Unibetin ja Nordicbetin kanssa kaikki sujui kuin tanssi, Betfairia aion lukemieni käyttäjäkokemusten perusteella karttaa kuin ruttoa.

PAFin kanssa ei myöskään ollut mitään ongelmia tai turhia viiveitä.

14.12.2020 - 17:36
#61699
+58
Liittynyt:
12.11.2015 - 00:35
Viestejä:
Viestejä: 42

Kerroin Bidenille noussut taas 12h aikana, joka saa epäilemään että mitäköhän sisäpiiri-infoa on liikkeellä, ettei kohdetta suljettaisikaan seuraavan 24h aikana...

Toisaalta kun lukee ketjusta muiden ongelmia saada Betfairille rahaa, exposure limittiä yms. niin ymmärrän hieman, miksei Bidenin hinta painu kohti 1.01:sta.

Toivottavasti Betfairilla kohteen settlaamisen ylintä päätäntävaltaa käyttävä ei ole kiihkomielinen trumpetisti.

0:30 Suomen aikaan Kalifornia antaa toiseksi viimeisenä demokraattiosavaltiona äänensä, jonka pitäisi 55:llä valitsijamiehellä keikauttaa 270:n raja rikki eikä täten 2:00 Havaijin neljällä valitsijamiehellä ole merkitystä. Taitaa mennä liveseurannaksi puolen yön paikkeilla...

14.12.2020 - 18:23
#61704
+404
Liittynyt:
29.3.2015 - 10:02
Viestejä:
Viestejä: 428
koirantoffee kirjoitti:

Toisaalta kun lukee ketjusta muiden ongelmia saada Betfairille rahaa, exposure limittiä yms. niin ymmärrän hieman, miksei Bidenin hinta painu kohti 1.01:sta.

Kyllä sitä rahaa sinne saa, mutta se pitäisi vielä joku päivä saada sieltä poiskin...

14.12.2020 - 20:05
#61712
+1
Liittynyt:
8.6.2018 - 02:24
Viestejä:
Viestejä: 4
ScatterBrain kirjoitti:

Oletteko saaneet Betfairin hyväksymään dokumenttinne ja mitä lähetitte kun pyysivät proof of fundsia?

Uusimmassa pyynnissä he pyysivät 3 kk palkkakuitteja ja/tai verotodistuksia. Vähän hankalaa kun rahat eivät tule palkasta eikä palkkaverotodistuksia ole. Toivottavasti arvopaperikaupat ja pankkitilien todisteet näistä kelpaavat - mutta nekin on suomeksi.

Lisäksi pyysivät EUTellerin, Netellerin ja Skrillin ewallettien tietoja tai proof of fundseja - mutta ensimmäinen ei ole edes normali eWallet ja jälkimmäisiä ei ole edes käytetty vuosiin Betfairin kanssa.

Saattaa olla että ollaan pitkällä keväällä ennen kuin näistä betseistä rahoja saa ulos. Kesti ainakin kuukauden päivät ennen kuin vastasivat edellisiin dokumentteihin. Jos joka kerta pyytävät vähän lisää ja kestää aina kuukausi vastata niin tämä "ilmainen" korko ei ollutkan niin edullista.

Hyvin vastaavat kokemukset täällä. Kysyivät dokumentteja ja selvitystä tuloista noin 1kk sitten. Lähetin ja sain kahden viikon päästä pyynnön lisädokumenteista tuloihin (pokeri) liittyen. Lähetin niitä, eikä mitään kuulunut, mutta nyt huomasin kirjautuessa että tili on lukittu. Ei varsinaisesti ole betfairin pisteet noussu tämän rumban aikana, kun vetorajojakin sai talletus kerrallaan kitkuttaa ylemmäs hitaan aspan kanssa.

14.12.2020 - 21:30
#61720
+1066
Liittynyt:
31.3.2019 - 16:16
Viestejä:
Viestejä: 572

Millaisia summia olette tuonne työntäneet, että alkavat hankalaksi? Mietin, että missä se raja kulkee? High 4-fig? Low 5-fig? High 5-fig?

Vähemmän yllättäen low-4 fig, niin ei ole paljon uteluita tullut.

14.12.2020 - 21:32
#61721
+2
Liittynyt:
28.5.2020 - 14:28
Viestejä:
Viestejä: 3

Menee pahasti ohi aiheen, pahoittelut siitä, mutta onko tämä nykyaikanä yleistäkin, että vedonlyöntisaitellekin pitää tehdä selvitys rahojen alkuperästä? 

14.12.2020 - 21:58
#61724
+6
Liittynyt:
23.12.2019 - 21:52
Viestejä:
Viestejä: 9

Pienten betsien suhteen homma tuntus rokkaavan betfairillä. Itselläni 4k betsi sisällä eikä mitään ylimääräistä hämminkiä. Cashout toimintokin on käytössä.

14.12.2020 - 22:08
#61725
+91
Liittynyt:
25.9.2015 - 18:49
Viestejä:
Viestejä: 136
Tinggeli kirjoitti:

 

Kanteessa väitettiin, että vaalitulos Pennsylvaniassa, Michiganissa, Wisconsinissa ja Georgiassa oli perustuslain vastainen, koska osavaltiot hyväksyivät postitse annettuja ääniä.

Postiääniä on toistuvasti väitetty alttiiksi väärentämiselle. Texas ei kuitenkaan kanteessaan osoittanut todisteita huomattavista väärinkäytöksistä, eikä se nostanut kannetta postiäänistä niissä osavaltioissa, joissa Trump voitti. Lisäksi kanteessa käytettiin esimerkkeinä useita tapauksia, jotka oli hylätty jo alemmissa oikeusasteissa.

.....

Tässä on kyllä melkoinen ristiriita. Jos sanoo että postiäänet on huijasuta, niin kyllä silloin pitäisi sanoa että nekin postiäänet missä on Trumpin nimi pitäisi hylätä. Pitääkö Trump lakimiesarmeijoineen äänestäjiä (ja muita ihmisiä) ihan typerinä? Tällä moovilla Trump toi esiin koko keissin tarkoituksen ja tunnustuksen, ettei huijasta ole tapahtunut.

..

Demokraatit äänestivät valtavan paljon enemmän postitse kuin republikaanit joten osavaltioissa missä Trump on voittanut postiäänten hylkäys ei muuttaisi tulosta mihinkään. Ton että vain Bidenin postiäänet pitäisi hylätä -vaatimuksen keksit ilmeisesti omasta päästäsi.

14.12.2020 - 22:40
#61728
+1
Liittynyt:
8.6.2018 - 04:47
Viestejä:
Viestejä: 12
mskomu kirjoitti:

Millaisia summia olette tuonne työntäneet, että alkavat hankalaksi? Mietin, että missä se raja kulkee? High 4-fig? Low 5-fig? High 5-fig?

Vähemmän yllättäen low-4 fig, niin ei ole paljon uteluita tullut.

Täällä lyöty kymppitonnilla Bidenin voittoa Betfairilla. Tili meni lukkoon kun yritin vahvistaa sitä passikuvalla mutta heidän twitterin kautta sain tilin taas auki kun lähetin passikuvan uudestaan ja tuoreen tiliotteen pankista. Mitään rahojen alkuperää eivät onneksi kysyneet kun omatkin tienestit ovat lähinnä pokerista ja pörssistä. Toivottavasti tuleva kotiutus onnistuu myös ilman suurempaa säätöä.

14.12.2020 - 22:41
#61729
+1
Liittynyt:
8.6.2018 - 02:24
Viestejä:
Viestejä: 4
mskomu kirjoitti:

Millaisia summia olette tuonne työntäneet, että alkavat hankalaksi? Mietin, että missä se raja kulkee? High 4-fig? Low 5-fig? High 5-fig?

Vähemmän yllättäen low-4 fig, niin ei ole paljon uteluita tullut.

Suuruusluokkaa mid 5, kun Betfair aloitti kyselyt ja tämän jälkeen ottivat kyllä useampia lisävetoja sisään, mistä viimeinen ihan pari päivää sitten. Low 6-fig siinä vaiheessa lyötynä, kun tili meni kiinni. Pinnaclella itsellä myös aika suuret vedot sisällä ja vaikkei niitäkään olla vielä maksettu, on lyöminen ainakin onnistunut ilman mitään selvittelyjä. Erona tosin se, että Pinnacle ollut aktiivisessa käytössä koko ajan ja Betfair täysin käyttämättömänä useamman vuoden. Omiin korviin ei ole myöskään kantautunut mitään ongelmia muiden toimistojen, kuin Betfairin kanssa.
14.12.2020 - 22:56
#61731
+67
Liittynyt:
14.7.2014 - 22:12
Viestejä:
Viestejä: 104
Anssi A kirjoitti:

 

koirantoffee kirjoitti:

Toisaalta kun lukee ketjusta muiden ongelmia saada Betfairille rahaa, exposure limittiä yms. niin ymmärrän hieman, miksei Bidenin hinta painu kohti 1.01:sta.

 

Kyllä sitä rahaa sinne saa, mutta se pitäisi vielä joku päivä saada sieltä poiskin...

 

Itsellä ongelmia yllättäen rahojen sinne saamisessa. Yli kuukausi siten tein pankkisiirron 30k summalle eikä vieläkään näy. Tarkoitus oli lyödä vaalien jälkeen Bidenille, mutta pieleen meni. Eivät ole lyöneet tiliä lukkoon eivätkä pyytäneet mitään lisädokumentteja. Sähköpostiin aikovat jotain vastailla jossain vaiheessa. 

14.12.2020 - 22:57
#61732
Turms
-8
Liittynyt:
10.1.2015 - 21:15
Viestejä:
Viestejä: 675
PelleSnuslos kirjoitti:

 

Tinggeli kirjoitti:

 

Kanteessa väitettiin, että vaalitulos Pennsylvaniassa, Michiganissa, Wisconsinissa ja Georgiassa oli perustuslain vastainen, koska osavaltiot hyväksyivät postitse annettuja ääniä.

Postiääniä on toistuvasti väitetty alttiiksi väärentämiselle. Texas ei kuitenkaan kanteessaan osoittanut todisteita huomattavista väärinkäytöksistä, eikä se nostanut kannetta postiäänistä niissä osavaltioissa, joissa Trump voitti. Lisäksi kanteessa käytettiin esimerkkeinä useita tapauksia, jotka oli hylätty jo alemmissa oikeusasteissa.

.....

Tässä on kyllä melkoinen ristiriita. Jos sanoo että postiäänet on huijasuta, niin kyllä silloin pitäisi sanoa että nekin postiäänet missä on Trumpin nimi pitäisi hylätä. Pitääkö Trump lakimiesarmeijoineen äänestäjiä (ja muita ihmisiä) ihan typerinä? Tällä moovilla Trump toi esiin koko keissin tarkoituksen ja tunnustuksen, ettei huijasta ole tapahtunut.

..

 

Demokraatit äänestivät valtavan paljon enemmän postitse kuin republikaanit joten osavaltioissa missä Trump on voittanut postiäänten hylkäys ei muuttaisi tulosta mihinkään. Ton että vain Bidenin postiäänet pitäisi hylätä -vaatimuksen keksit ilmeisesti omasta päästäsi.

Kuinkas kunniakkaana näet Pelle vakaan neron vaalienjälkeisen toiminnan? Onko arvostus vain entisestään noussut?

14.12.2020 - 23:00
#61733
+58
Liittynyt:
12.11.2015 - 00:35
Viestejä:
Viestejä: 42

Itellä ei lainkaan kyselyitä rahan alkuperästä tai pyydetty muitakaan selvityksiä. 6-figs kiinni Bidenissä. Tili semi-aktiivisessa käytössä edelleen ja mahdollisesti tietokannassa näkyy 2008-2013 ajalta 500k-1M cashoutteja pokerista niin tietävät aiemmista voitoista.

Vaikea vastustaa, mut huomenna on varmaankin pakko lopettaa Bidenin painaminen vaikka kohdetta ei ois lyöty kiinni. Alkaa siinä vaiheessa epäilyttämään koko lafkan toiminta, että mitä ihmettä meinaavat - maailman härskeintä puhallustako?

14.12.2020 - 23:02
#61734
+58
Liittynyt:
12.11.2015 - 00:35
Viestejä:
Viestejä: 42
Stuga kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

 

koirantoffee kirjoitti:

Toisaalta kun lukee ketjusta muiden ongelmia saada Betfairille rahaa, exposure limittiä yms. niin ymmärrän hieman, miksei Bidenin hinta painu kohti 1.01:sta.

 

Kyllä sitä rahaa sinne saa, mutta se pitäisi vielä joku päivä saada sieltä poiskin...

 

 

Itsellä ongelmia yllättäen rahojen sinne saamisessa. Yli kuukausi siten tein pankkisiirron 30k summalle eikä vieläkään näy. Tarkoitus oli lyödä vaalien jälkeen Bidenille, mutta pieleen meni. Eivät ole lyöneet tiliä lukkoon eivätkä pyytäneet mitään lisädokumentteja. Sähköpostiin aikovat jotain vastailla jossain vaiheessa. 

Trustlylla mennyt itsellä rahaa sisään parissa minuutissa, huolimatta viikonpäivästä tai vuorokaudenajasta. Yli kuukausi on täysin hyväksymätöntä ja olisin ollut jo ite yhteydessä peliviranomaisiin ton kokosen summan kohdalla.

14.12.2020 - 23:25
#61735
+59
Liittynyt:
29.3.2020 - 16:22
Viestejä:
Viestejä: 17

Jahas, näyttää siltä että Betfairin rahoja odotellaan tammikuulle asti. Osavaltiot antaneet jo äänensä ja state betting edelleen auki 🤬 

Edit: siis niiden osavaltioiden osalta, joiden äänet tulleet jo tunti takaperin, vielä hetken toki käynnissä.

14.12.2020 - 23:27
#61736
+57
Liittynyt:
10.10.2020 - 12:28
Viestejä:
Viestejä: 46
Sami_M kirjoitti:

Jahas, näyttää siltä että Betfairin rahoja odotellaan tammikuulle asti. Osavaltiot antaneet jo äänensä ja state betting edelleen auki 🤬 

Edit: siis niiden osavaltioiden osalta, joiden äänet tulleet jo tunti takaperin, vielä hetken toki käynnissä.

Itse veikkaisin, että sulkevat kaikki kerralla kun homma on paketissa. Tässä ei sinäänsä ole järkeä, mutta eipä täs hommassa muutenkaan ole tähän mennessä ollut. Voihan se tietenkin mennä myös tammikuulle. Kaikki on mahdollista.

14.12.2020 - 23:57
#61737
+58
Liittynyt:
12.11.2015 - 00:35
Viestejä:
Viestejä: 42

Ihan oikeasti kyllä kiinnostais tietää millaiset tahot ovat olleet tän illan aikana backaamassa Trumpia Betukan pörssissä...

Trumpin kerroin laskenut 12h aikana esim. 39->22.

15.12.2020 - 00:20
#61738
+58
Liittynyt:
12.11.2015 - 00:35
Viestejä:
Viestejä: 42

SUSPENDED!

(Vihreä raksi kohteessa taitaa meinata vielä, että settlattu for good? E: Ei näköjään, In-Play. Katellaan...)

15.12.2020 - 00:39
#61741
+1836
Liittynyt:
14.7.2016 - 14:27
Viestejä:
Viestejä: 1751

Noni, nyt meni market suspended moodiin kun kertoimet oli vielä 1.04/1.05. Vaikea käsittää jengiä jotka painaa pää märkänä 22 kertoimella Trumpia.. Pelle ja muut painanu menemään hurmoksessa. Aikamoinen kohde ollut.