Olet täällä

Omaisuutesi on luotettavissa käsissä

Aurejärvi Group perustettiin vuonna 1999 palvelemaan vaativia sijoittajia varainhoidon, verotuksen ja kirjanpidon osa-alueilla.

Aurejärvi Varainhoidolla on pitkä ja menestyksekäs toimintahistoria. Yksilölliseen varainhoitoon ja rahastoihin sijoitettu varallisuus on yli 100 miljoonaa euroa.

Aurejärvi Holdings on perustanut yhdentoista toimintavuoden aikana 18 Rival- vaihtoehtorahastoa, jotka ovat sijoittaneet pääasiassa DNA:n omistajayhtiöihin. Rival- rahastot ovat FINDAn ja PHP Holdingin suurimmat omistajat, nämä taas omistavat DNA:sta yhteensä noin 59 %.

Lue lisää Aurejärvi Varainhoidon verkkosivuita

Mikä on Aurejärvi Varainhoito?

Aurejärvi Varainhoito Oy on vuonna 2008 perustettu, Suomen Finanssivalvonnan valvoma, rahastoyhtiö. Yhtiö tarjoaa täyden valtakirjan rahastovarainhoitoa ja yksilöllistä varainhoitoa.

Hallinnoimme myös Aurejärvi European Small & Mid Cap- sekä Aurejärvi Best Global Ideas- osakerahastoja.

  • 18 vuoden kokemus ammattimaisesta sijoittamisesta
  • Aurejärvi Groupissa 15 asiantuntijaa
  • Aurejärvi Groupin hallinnoima ja sijoittama varallisuus yli 800 miljoonaa euroa
  • Yrittäjä- ja perheomisteinen

Sijoitamme omia varoja samalla tyylillä ja samoihin kohteisiin kuin asiakkaidenkin varoja. Aurejärvi Varainhoito on keskittynyt tarkkaan osakepoimintaan ja pääkohdealueemme on pienemmän kokoluokan yhtiöt listausmaasta riippumatta, joiden markkina-arvo on 100Meur-1Mrd euroa.  Varainhoitomme ja rahastojemme kustannukset ovat läpinäkyviä.

Emme seuraa vertailuindeksejä emmekä tee piiloindeksointia. Kaupankäynti on vähäistä, joka laskee osaltaan asiakkaidemme kustannuksia.  

Millaisia yhtiöitä etsimme?

Etsimme vahvataseisia yhtiöitä, joilla on stabiili tuloksentekokyky. Matala valuaatio ja hyvä osinko ovat myös osakepoiminnan tärkeitä kriteereitä. Osinkojen maksu on osoitus, että yhtiön johto on keskittynyt omistaja-arvon kasvattamiseen. Emme suosi suomalaisia osakkeita vähäisten toimialojen ja suppean valikoiman takia.  

"Haluamme erottua massasta ja olla sijoittamisen luotettava, pitkäjänteinen ja läpinäkyvä kumppani vaativalle asiakkaalle" - Salkunhoitajat Tommi Aurejärvi ja Sami Aurejärvi

Yhteydenottopyyntö | Aurejärvi Varainhoito

Tarjouspyyntö -lomake

Autamme mielellämme, jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Niko Palonen | Toimitusjohtaja | Aurejärvi Varainhoito
niko.palonen@aurejarvi.fi