Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Ja nykyinen maisteriaineskin näyttää olevan sellaista, ettei osata laittaa päivämääriin kuukausien jälkeen siihen kuuluvaa pistettä...voi mihin maailma onkaan menossa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Joo, eipä varsinkaan kerrostalossa ole mitään merkitystä maksaako sähkö 5 vai 15 snt/kWh, mutta yllättävän paljon yleinen vouhkaaminen lähinnä median puolelta pörssisähkön hinnasta ja varsinkin sen heittelystä, vaikuttaa yleiseen mielialaan ja luo levottomuutta vaikkei puhuta kuin kympeistä.

Joten määräaikainen kiinteä sähkösoppari EV+.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

6. Kirjoita ihan kaikesta.Sinulla kuitenkin on annettavaa monella saralla...sijoittamisesta jonkinlaista näkökulmaa siitä ymmärtäville ja kiinnostuneille, rahapelitietämystä pelihimoisille (ja järkipelureille), painonhallintahaasteita (tarkoitan tätä positiivisella viballa, näihin on palstalla saatavilla takaisinpäinkin ihan hyviä näkökulmia).Kun kuitenkin tykkäät kirjoittaa ja avata elämääsi, ota hieman enemmän löysin rantein ja käytä keskustelua hyväksesi omissa heikoissa elämän osa-alueissasi. Täällä kuitenkin tulee hyviä pointteja, vaikkei ne sinun ajatusmaailmaan aina sopisikaan. Ajan kanssa tarkastelemalla voit huomata että asialla on monta puolta. Pelkät trollit voi jättää täysin omaan arvoonsa, vetää vartin henkeä jos lukee joltain täyttä sontaa, ja jos näkee tarpeelliseksi vastata niin tylyttää muutamalla nasevalla vastauksella ja that's it, mutta ei lähde suotta koko päiväänsä pilaamaan.Näissä ravintoasiaperiaatteissasi olisi varmasti kriittisen tarkastelun varaa, niin kuin ajankäytössäkin. Mutta kuten GHearst ansiokkaasti mainitsi, kukaan ei ole täydellinen kaikilla elämän osa-alueilla (PikkuPro on lähellä täydellisyyttä, jos likvidit vaan jaksaa saada tasaisin väliajoin riittävää buustia:) )Moni meistä tietää teoriassa täydellisen elämän reseptin, ja monella on siihen lähes tarvittavat resurssit, mutta silti onnellisuus ja menestys voi jäädä saavuttamatta. Laiskuus, kateus, oman mielen rajoitukset voivat olla pienestä kiinni...pienikin armollisuus ja maltilliset stepit voivat aikaansaada suuria henkisiä harppauksia...aivan kuten Castelierokin kirjoitteli. Jokainen on joskus väärässä, moni aika useinkin, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä oivaltaa ja muuttaa asioita.Joten minä kannustan kirjoittamaan avoimesti, varomaan ettei vanne kiristä liikaa päätä, ja ottamaan palstan mahdollisen vuorovaikutuksen maltillisesti vastaan. Uskon että sinulle olisi siitä hyötyä. Monia kuitenkin kiinnostaa sinun tekstisi, ja jos vielä pystyisit kertomaan että olet saanut elämäsi osa-alueita parannettua palstan vuorovaikutuksen avulla, se varmasti motivoisi muitakin.t: trolli-Pokrec

Näytä koko viesti