Olet täällä

Lukijoille: Tietoa sijoittamisesta ja taloudesta.

Sijoitustieto julkaisee lukijoilleen artikkeleja, kolumneja, haastatteluja ja blogeja sekä tarjoaa toimivan keskustelualustan sijoittajille. Sisällöntuotannosta vastaavat Sijoitustiedon tiimi, Sijoitustiedon yhteistyökumppanit sekä Sijoitustiedon käyttäjät.

Kumppaneille: Kanava tavoittaa sijoittajat.

Sijoitustiedon kumppaneille sivusto tarjoaa näkyvyyttä tarkoin kohdennetussa ja ostovoimaisessa kuluttajaryhmässä. Sisältöyhteistyö, bannerimainonta, affiliatetoiminta sekä minisaitit ovat nykyaikainen ja tehokas keino tavoittaa haluttu kohderyhmä.

Ota yhteyttä

Sijoitustiedon tavallinen käyttäjä

  • 25-54 vuotias mies
  • Hyvätuloinen
  • Työssäkäyvä
  • Korkeasti koulutettu

Sijoitustieto lukuina

  • 40 000 uniikkia käyttäjää kuukausittain
  • 90 000 istuntoa kuukausittain
  • 250 000 sivulatausta kuukausittain
  • Istunnon keskimääräinen kesto 4:10 min

Tiimi Sijoitustiedon takana

Juha Toivanen
Toimitusjohtaja, toimitus ja sisältö
juha.toivanen (at) sijoitustieto.fi
Aki Pyysing
Pääkolumnisti
aki.pyysing (at) sijoitustieto.fi
Antti Kareinen
Visuaalinen suunnittelu
antti.kareinen (at) sijoitustieto.fi
Harri Koski
Myynti ja markkinointi
harri.koski (at) sijoitustieto.fi
Ilkka Heikkilä
Hakukoneoptimointi
ilkka.heikkila (at) sijoitustieto.fi
Johannes Ankelo
Sisällöntuotanto
johannes.ankelo (at) sijoitustieto.fi

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Sijoitustieto Oy
Y-tunnus: 2708882-3
yllapito (at) sijoitustieto.fi

Käyttöehdot ja vastuuvapaus

Sijoitustieto.fi -sivuston käyttäjien tulee noudattaa palvelun käyttöehtoja. Palvelun käyttäjät hyväksyvät nämä ehdot ja noudattavat voimassa olevia käyttöehtoja. Sijoitustieto.fi ei vastaa sivustolla julkaistavasta kolmannen osapuolen sisällöstä emmekä takaa kaiken sisällön laatua tai oikeellisuutta. Sijoitustieto.fi -sivustolla julkaistava tieto on viitteellistä eikä sitä tule ottaa kehoituksena ostaa tai myydä tiettyjä arvopapereita.

Sijoitustieto.fi ei ole Finanssivalvonnan valvoma ja sijoituspalvelulain määrittelemä sijoituspalveluyritys eikä Sijoitustieto.fi -verkkosivuston toiminta edellytä erillistä toimilupaa. Sijoitustieto.fi ei hallinnoi verkkopalvelun käyttäjien omaisuutta ja toimimme ainoastaan riippumattoman asiantuntijan roolissa. Kaikki Sijoitustiedon sivustolla julkaistut kolumnit ja artikkelit ovat kolumnistien näkemyksiä tai kolmannen osapuolen tuottamia artikkeleita eikä sivustolla julkaistua informaatiota ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi. Sijoitustieto.fi saa palkkioita osasta kolmansien osapuolien julkaisuista, sekä sivustolla näkyvistä mainoksista.

Kehoitamme kaikkia sijoitustoiminnasta kiinnostuneita käyttäjiämme tutustumaan sijoituspalveluita tarjoavien yritysten riskinsietokykyyn sekä sijoittamisen tavoitteisiin liittyvään informaatioon ja harkitsemaan tarkkaan ennen sijoituspäätösten tekemistä. Vastuun Sijoitustieto.fi -sivustolla julkaistujen artikkelien tai kolumnien perusteella tehtyjen päätösten johdosta aiheutuneista mahdollisista tappioista kantaa sijoittaja.

Sijoitustieto.fi -verkkopalvelun sisältö on tekijänoikeuden alaista materiaalia ja sen levittäminen ilman ylläpidon erillistä lupaa on kielletty. Sijoitustiedon käyttäjät voivat kuitenkin jakaa Sijoitustiedon sisältöä halutessaan lisäämällä suoria linkkejä ko. materiaaliin sivustolla. Sijoitustiedon materiaalia voi linkittää vapaasti sosiaalisessa mediassa.

Sijoitustieto.fi -verkkosivusto toimii SSL-salatun yhdeyden kautta ja teemme kaikkemme varmistaaksemme parhaan mahdollisen tietoturvatason. Jos sinulla on kysyttävää käyttöehtoihin tai vastuuvapauslausekkeeseen liittyen, Sijoitustiedon ylläpidon tavoittaa sähköpostilla osoitteesta yllapito(a)sijoitustieto.fi tai yhteydenottolomaketta käyttäen.