Olet täällä

Kaupallinen yhteistyö

Tiesitkö, että voit vertailuttaa lainasi näin

Vertailemalla lainan ehtoja sekä kuluja, voidaan lainan kokonaiskustannuksista säästää huomattavia summia. Loanscouter.com/fi vertailee lainat kuluttajan puolesta, sillä kilpailuttaminen tunnetusti tekee säästöä. 

Lainasta voi olla erityisesti hyötyä, silloin kun tarvitset apua tietyn tavoitteen saavuttamisessa. Olipa kyse sitten uuden auton ostamisesta, kodin remontista tai jo olemassa olevien velkojen hoitamisesta.

Lainavertailu nopeuttaa lainan saantia

Yksinkertaisuudessaan laina on yleensä joko vakuutta tai takaajaa vastaan hankittu rahasumma, joka on tarkoitus maksaa takaisin sovitun ajan kuluessa, kaikkine korkoineen ja kuluineen. Nykyään on myös hyvin yleistä, että isompiakin summia saa lainaksi ilman vakuutta, joka on huomattavasti lisännyt lainanoton joustavuutta. 

Kun kyse on raha-asioiden hoitamisesta, vauhdilla on suuri merkitys. Erityisesti lainan haussa sekä sen myöntämisessä. Siksi lainavertailu voi auttaa kuluttajaa löytämään juuri tilannettaan vastaavan luoton, nopeasti ja vaivatta. 

Loanscouter voikin auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan, jonka avulla lainanhaun saa alkuun nopeasti. Ilman häslinkiä tai sitoutumispakkoa. Lisäksi saat tarkasteltavaksi juuri hakemustasi vastaavat lainat, joista selviää korot sekä kokonaiskustannukset selkeästi - auttaen sinua pienentämään lainasta johtuvia kuluja huomattavasti. 

Mitä lainalla oikein voisi tehdä?

Lainaa voidaan luonnollisesti käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten:

  • Auton hankinnasta johtuvien kustannusten jakaminen osiin

Auton hankinta, erityisesti uuden, voi olla suuri menoerä. Jos tavoitteenasi on maksaa auto erissä, laina voi auttaa jakamaan auton ostosta aiheutuvat kustannukset hallittaviin lyhennyksiin. Autolaina on selkeästi edullisempi kuin kauppojen tarjoamat luotot.

  • Kodin remontti

Remonttilaina voi auttaa rahoittamaan kustannuksia, usein jopa ilman tarvetta takaajaan tai vakuuksiin.

  • Asuntolaina

Väliaikainen asuntolaina voi auttaa uuden asunnon ostamisessa ennen kuin myyt nykyisen asuntosi, sillä se "kuroo umpeen" myynnin ja valmistumisen välisen ajan.

  • Velkojen yhdistäminen

Löytämällä yhden matalakorkoisen lainan jo olemassa olevien luottojen tai lainojen yhdistämiseksi, voidaan kuukausittaiset maksut hoitaa yhden maksun kautta. Usein esimerkiksi luottokorteista johtuvat kulut voivat nousta jo yhden kuukauden jälkeen hyvin suuriksi.

  • Loman tai suurten juhlien, kuten häiden, rahoittaminen

Kulutusluotto voi auttaa hallitsemaan suuremman menoerän kustannuksista joustavasti ja silloin, kun sitä tarvitset.

Parhaan lainan valitseminen ja lainavertailun teko

Lainojen kilpailuttaminen kertoo selkeästi kuinka paljon lainasi tulee kustantamaan kokonaisuudessaan. Lisäksi saat tarkasteltavaksi usean eri lainaa tarjoavan lainatuotteet yhdellä kertaa, jolloin voit kätevästi verrata samankaltaisten lainojen ehtoja ja kuluja.

Loanscouterin kautta voit saada tarjouksen juuri tarpeesi perusteella. Ilman piilokuluja tai epäselviä lainaehtoja. Voit myös hyödyntää erilaisia laina- tai budjettilaskureita, joiden avulla selvität nopeasti suunnitellun lainan kulut tai arvioida talouttasi.

Lainojen kilpailuttaminen tapahtuu yksinkertaisuudessaan seuraavasti:

  1. Täytä sähköinen hakemus mahdollisimman totuudenmukaisesti tilanteeseesi perustuen

  2. Hakemus kilpailutetaan automaattisesti yli 20 eri lainantarjoajan kautta

  3. Saat useimmat tarjoukset vuorokauden sisällä ja voit tarkastella niitä rauhassa, ilman sitoutumispakkoa

Sijoita kryptovaluuttoihin turvallisesti ja luotettavasti
Liity Sijoitustiedon jäseneksi