Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat: #Tammiralli #2019 #Yksityissijoittaja

Nähdäänkö #Tammiralli tänä vuonna? Vuoden viimeisenä kaupankäyntipäivänä nähtiin voimakkaita nousuja joissakin heikosti kehittyneissä osakkeissa, joita myös paskalapuiksi on kutsuttu.

-

-

-

-

_________

Seuraavasta pörssivuodesta on tulossa jälleen vaikea ennustettava.

”Tällä hetkellä sijoitusmarkkinoiden tulevaa kehitystä on hyvin haastavaa ennustaa tarkasti, koska epävarmuustekijöitä on useilla rintamilla. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että voimakkaan hintaheilunnan aika jatkuu vielä toistaiseksi. Useita keskeisiä asioita on edelleen ratkaisematta.” – toteaa LähiTapiolan ekonomisti Jyri Kinnunen

-

-

-

_________

Yksityissijoittajille kelpasivat totutusti laskeneet osakkeet. Nordnetin listauksessa online-välittäjien ostetumpia olivat mm. Nordea, Outokumpu ja Citycon. Hyvin kehittynyt Nokia oli tällä kertaa myyntikärjessä.

-

-

-

-
Onko taksikuski-indikaattori hyvä vitsi? Entä saako yksityissijoittajia kutsua tuulipuvuksi? Merja Mähkä pohti aihetta perjantaisessa blogissaan:
”Meillä on kummallinen tapa kutsua tavallisia sijoittajia tuulipuvuiksi. Pilkkanimi juontaa teknokuplaan, jolloin osakkeita jonotettiin Helsingin Aleksanterinkadulla tuulipuvuissa – ja huonostihan siinä kävi.”

_________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Tutustu Suomen suosituimpiin viputuotteisiin ilman välityspalkkiota
Liity Sijoitustiedon jäseneksi