Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat: #Nokia #Neste #Metsäyhtiöt #Tuloskausi

Nokian tulos petti pahasti. Yhtiö oli ohjeistanut heikkoa ensimmäistä kvartaalia, mutta tällä kerralla tulos ylitti markkinoiden ymmärtämän heikon määritelmän, sillä myös Nokian raportoima ei-ifrs tulos painui tappiolle. Mikäli yhtiö yltää hieman kauemmaksi karanneisiin ohjeistuksiinsa vuosille 2019 ja 2020, lienee yhtiössä nousuvaraa.

-

-

-

-

-

-

-

_________

Tuloskausi

-

-

-

-

_________

Metsäyhtiöt raportoivat tuloksensa kuluneella viikolla. Stora Enson tulos kelpasi markkinoille, UPM-Kymmene vastaanotettiin neutraalisti ja Metsä Board romahti yhtiön kerrottua mittavista investoinneista.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

_________

Nesteen tulos uusiutuvissa oli jälleen erinomainen. Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker kehuu kvartaalia uusiutuvien osalta osavuosiraportissa: ”Nesteen vuosi alkoi vahvasti Uusiutuvien tuotteiden erinomaisen tuloksen myötä. Ensimmäisen neljänneksen vertailukelpoinen liikevoittomme oli 378 miljoonaa euroa, kun se oli 401 miljoonaa euroa edellisvuoden vastaavalla jaksolla, jolloin Yhdysvaltain BTC-verohelpotus vuodelta 2017 vahvisti tulosta 140 miljoonalla eurolla. Uusiutuvat tuotteet teki korkeimman yhden neljänneksen vertailukelpoisen liikevoiton koskaan, ja se oli onnistuneen marginaalien optimoinnin ansiota.”

-

-

-

-

_________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Voima - kultapohjainen pankkipalvelu
Liity Sijoitustiedon jäseneksi