Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat: #Kamux #Lehto #Sampo #Incap

Kamux oikeutti viime aikaisen kurssinousun erittäin vahvalla osarillaan. Piensijoittajat biittasivat suuria myyntejä tehneet rahastot Mäkisen laskelmien mukaan 6-0, ainakin tältä erää.
Myös konkarisijoittaja Erkki Sinkko tuli kaapista Kamuxin omistajana: ”Toimitusjohtaja ja suuri omistaja Juha Kalliokoski on isäntä talossa. Yhtiöllä on paljon kasvollisia omistajia.”

-

-

-

-

-

-

-

-

_________

Sampo julkaisi osavuosikatsauksensa. Osari ei tarjonnut yllätyksiä ja OP kuvaili katsausta hajuttomaksi ja mauttomaksi. Sampo tuskin tästä ottaa nokkiinsa, onhan yhtiö viljellyt ”boring is good” -iskulausetta.

-

-

-

-

-

-

-

_________

Lehto yllätti sijoittajat tulosvaroituksellaan ed. viikon perjantaina. Osavuosikatsauksessaan Lehto tarjoili heikkoja lukuja, mutta lupaili totutusti parempaa huomista. Tällä kerralla sijoittajat tarttuivat syöttiin, nähtäväksi jää piileekö syötissä koukku.

-

-

-

-

-

-

-

_________

Incap kuuluu Kamuxin ja Lehdon kanssa piensijoittajia jostain syystä erityisesti kiinnostavaan koriin. Yhtiön raju kurssinousu iski näpeille, kun Q3 ei tarjonnutkaan ihan odotetun vahvoja lukuja. Monet uskovat silti, että kyseessä on vain pieni hapenottotauko tulevaisuusinvestointien hyötyjä odotellessa.

-

-

-

-

-

-

_________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Johannes Ankelo 12/2020: Kulta uuteen nousuun parin kuukauden dipin jälkeen?
Liity Sijoitustiedon jäseneksi