Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat: #Gardell #Nokia #MetsäBoard #negarit

Suursijoittaja Christer Gardell kommentoi spekulaatioita jonka mukaan sijoitusyhtiönsä saattaisi olla kiinnostunut nurkkaamaan Nordeaa: ”Kun lisäksi ottaa huomioon, että meillä on paljon aiempaa osaamista ja kokemusta pankkisijoituksista, eivät spekulaatiot ole yllätys. Mutta emme kommentoi spekulaatioita”

-

-

-

-

_________

Viime aikoina heikosti pörssissä suoriutunut Metsä Board tulosvaroitti ja toisti markkinoilla esiintyneet laskun syyt heikentyvästä sellumarkkinasta Kiinasta, sekä lisäsi että Husumin tehtaalla esiintynyt laiterikko on osasyyllinen odotettua heikompaan kvartaaliin. Osake syöksyi negarin jälkeen jopa 15% laskuun, josta se on perjantai-iltaan mennessä hieman elpynyt.

-

-

-

-

-

Daytrader kirjoitti maaliskuussa Metsä Boardista: ”En ala lukea teelehdistä, koska tämä sykli kääntyy, mutta uskon, että Metsä Boardin tulos ennen pitkää ottaa osumaa. Syklisiä osakkeita kannattaa ostaa silloin, kun tulos on huono ja myydä, kun se on jo vuosia tahkonnut ennätyksiä. Syklin lähetessä loppuaan, arvostukset tippuvat ja sijoittajat astuvat arvostusansaan.”

_________

Negareita sateli Metsä Boardin lisäksi myös Raisiolta, Altialta ja Cargotecilta

-

-

-

-

-

-

_________

Nokia jatkoi nousussa Huawein ajauduttua epäsuosioon länsimielisissä maissa.

-

-

-

-

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Avaa ilmainen tili ja myy ja osta kryptovaluuttoja alhaisilla välityspalkkioilla.
Liity Sijoitustiedon jäseneksi