Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat: #Brexit #Osakesplit #Kauppasota #USAtyöllisyys

USAn perjantaisten työllisyyslukujen arveltiin olevan seuraava suunnannäyttäjä osakemarkkinoille. Uudet työpaikat ylittivät ennusteet 196k vs 177k. Työttömyysaste oli ennusteiden mukainen 3,8%.

-

-

-

_________

Neste splittasi satasta lähestyvän osakkeensa. Ovatko osakesplitit turhia temppuja vai hyödyllisiä liikkeitä purkamaan psykologista kalleuden tunnetta?

-

-

_________

Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppadiilin sanotaan olevan lähellä ja tämä on näkynyt myös osakekursseissa. Joulun jälkeen useat markkinakommentaattorit ja analyytikot kehottivat odottamaan kauppasodan ratkeamista ennen osakeostoille ryntäämistä, mutta liekö markkinoilla vielä puhtia juhlia itse diiliä? Diilin peruuntuminen, tai takapakki olisi myös nousseen kurssitason jäljiltä todellista myrkkyä.

-

-

-

-

-

-

_________

Brexit –saaga on ylittänyt varmasti kaikki odotukset ja muuttuvasta tilanteesta on vaikea ottaa selkoa. Kansainväliset vedonlyöntiöt antavat tällä hetkellä Brexitin peruuntumiselle n. 25% mahdollisuuden. Markkinoille pelottavin vaihtoehto lienee ns. No Deal Brexit, jonka mahdollisuus nähdään n. 15%.

-

-

-

-

-

_________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Säästä fiksummin ja helpommin bitcoiniin, litecoiniin, ethereumiin, rippleen ja stellariin. Liity yli 100 000 asiakkaan joukkoon
Liity Sijoitustiedon jäseneksi