Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat 46: #Privanet #YIT #Nokia #Yhtiölainat #SijoitusInvest

Viikoittaisessa julkaisusarjassa kokoamme noin kymmenkunta mielenkiintoista uutista, kommenttia, tai muutoin kiinnostavaa julkaisua sosiaalisesta mediasta. Jos uutisviikko meni ohi, lue mitä se toi tullessaan!
_________

Privanetin Lapis-sijoituksista odotettavissa alaskirjauksia sekä imagotappiota. Aki Pyysing kirjoitti Privanetistä tammikuussa ja kommentoi Kauppalehden tuoretta uutista Sijoitustiedon foorumilla sekä Twitterissä:

”Jos markkinoijalla ei ole mitään vastuuta, voisi Privan osakkeessa olla ostopaikkakin. Olen seurannut yhden asiakkaansa touhuiluita, ja sille ne ovat pystyneet puhumaan veden viiniksi kerran toisensa jälkeen. Kuumilla markkinoilla pyörii edelleen paljon porukkaa, joka haluaa tuplia hinnalla millä hyvänsä tai edes varmaa 9 prosentin tuottoa. Näille on sitten hyvä paketoida kaikenlaista joululahjaa kainaloon. Tosin markkinan luisu jäähdyttää tätä porukkaa aika nopeasti.”

_________

Evli aloitti YIT:n seurannan tavoitehinnalla 7.40eur. Myös FIM näkee osakkeessa ostopaikan.

_________

Nokian osaketta suosittelevat FIM:in lisäksi tällä hetkellä Suomessa ainakin OP, Inderes ja Nordea. Kauppalehden blogisti Henri Elo kirjoitti Nokiasta posiitivissävytteisesti maanantaina.

_________

Osakemarkkinoilla vuosi on ollut maailmanlaajuisesti ennätysvihreä.

_________

Vuokraturvan Timo Metsolan kirjoitus uudiskohteiden isojen yhtiölainojen vaaroista kiinnosti medioissa.

_________

SijoitusInvest lähestyy (29 – 30.11). Aki Pyysing puhuu Talouslavalla 29.11 klo 15.15.

_________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

"Uskomme parhaiden sijoituskohteiden löytyvän Aasiasta."
Liity Sijoitustiedon jäseneksi