Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat 41: #Orava #Talousennusteet #Tulosvaroitus #Bitcoin #Q3

Viikoittaisessa julkaisusarjassa kokoamme noin kymmenkunta mielenkiintoista uutista, kommenttia, tai muutoin kiinnostavaa julkaisua sosiaalisesta mediasta. Jos uutisviikko meni ohi, lue mitä se toi tullessaan!

Orava Asuntorahaston ympärillä tapahtuu. Elite veti pois indikaatiivisen tarjouksensa ja Orava Rahastot ilmoittivat ehdottavansa varallisuuden siirtoa REIT –asuntorahastolta uuteen AIF-rahastoon. Investors House julkistaa vaihtotarjouksensa alustavan tuloksen arviolta 16.10.2017 ja lopullisen tuloksen arviolta 17.10.2017.

_________

Titaniumin ensimmäinen pörssiviikko takana. Inderes aloitti yhtiön seurannan tavoihinnalla 7.00 EUR, perjantaina osaketta sai 6.65 eurolla.

_________

Myönteisiä talouskasvuodotuksia: Talouskasvu on ollut ja tulee olemaan vuonna 2017 aikaisemmin arvioitua voimakkaampaa. – selviää Suomen Pankin tänään julkaistusta lokakuun talouskatsauksesta. Ilmarinen nimeää talouskasvun veturiksi yritysmaailman ja ennustaa Suomen talouden kasvavan 3% tänä vuonna, ja 2.5% ensi vuonna.

_________

Viikko sisälsi useita tulosvaroituksia. Positiiviset Ponsselta, Taalerilta ja Honkarakenteelta. Negatiiviset Bittiumilta, Innofactorilta ja Oriolalta.

_________

Bitcoinin kurssi ampaisi uusiin huippuihin. Kurssi huiteli perjantaina noin 5.600 dollarissa.

_________

Osavuosikatsaukset käyntiin Helsingissä ensi viikolla. Yhdysvalloissa ensi viikolla mm. IBM:n Goldman Sachsin, Intelin ja Microsoftin suuntaa antavat.

_________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Avaa ilmainen tili ja myy ja osta kryptovaluuttoja alhaisilla välityspalkkioilla.
Liity Sijoitustiedon jäseneksi