Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat 40: #Nokia #Rovio #Titanium #Terveystalo #VIX

Viikoittaisessa julkaisusarjassa kokoamme noin kymmenkunta mielenkiintoista uutista, kommenttia, tai muutoin kiinnostavaa julkaisua sosiaalisesta mediasta. Jos uutisviikko meni ohi, lue mitä se toi tullessaan!

Nokian kurssikehitys on ollut heikkoa viime aikojen positiivisista patenttiuutisista huolimatta. Puhelinsektorilta on kuulunut julkistuksia, sekä tällä viikolla hitiksi Intiassa noussut mainos. Lähiaikojen kurssikehitys ratkaistaan kuitenkin muilla rintamilla, Q3 -osavuosikatsauksensa Nokia julkistaa 26.10.2017.

__________

Rovion ensimmäinen kokonainen pörssiviikko takana. Kauppaa käytiin perjantai-iltana samoihin hintoihin kuin viime viikon avauksessa.

__________

Titaniumin annissa merkinnät hyväksytään 150 osakkeeseen asti, sekä sen ylittävältä osalta 35.6% suhteessa. Kaupankäynti osakkeella alkaa maanantaina. Titaniumin toimitusjohtaja Tommi Santanen vieraili Inderesin Roastissa:

__________

Myös Terveystalon anti ylimerkittiin. Karo Hämäläinen ja muu ”viisas raha” osallistuivat antiin.

__________

Yhdysvaltojen osakemarkkinoiden volatiliteettia kuvaava VIX-indeksi on palannut erittäin alhaisille tasoille Katalonian mellakoiden ja Pohjois-Korean uhan hiljentyessä. Tyyntä myrskyn…

__________

Satunnaisia poimintoja:

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Keskustele sijoittamisesta tai avaa oma sijoitusaiheinen blogi. Tervetuloa foorumille!
Liity Sijoitustiedon jäseneksi