Olet täällä

Artikkelit

Somepoiminnat 37: #Nokia #Bitcoin #Apple #Tokmanni #PohjoisKorea

Viikoittaisessa julkaisusarjassa kokoamme noin kymmenkunta mielenkiintoista uutista, kommenttia, tai muutoin kiinnostavaa julkaisua sosiaalisesta mediasta. Jos uutisviikko meni ohi, lue mitä se toi tullessaan!

Nokia –poimintoja: Nokia sai suurtilauksen Intiasta. FIM näkee Nokiassa ostopaikan pitkällä aikavälillä, sekä teknisesti. Vilen ja Heikkilä juttelevat Nokian ja Alcatel-Lucentin fuusiosta.

__________

Apple julkaisi uusia laitteita, julkaisut eivät tarjonneet mitään mullistavaa ja yhtiön kurssi on ollut pienessä laskussa. Uusien puhelinten korkeat hinnat puhuttavat.

__________

Bitcoinin kurssi on ollut voimakkaassa laskussa kun Kiina on uutisten mukaan ryhtynyt rajoittamaan ICO-vaihdantaa. Mediaan on pulpahdellut myös paljon kuplaa ennustaineita, sekä ennustavia.

__________

Tokmannin pääomistaja Nordic Capital ilmoitti myyvänsä omistuksensa (15.2%) yhtiössä. Myyntiuutinen sai yhtiön kurssin kuuden prosentin laskuun. Perustaja Kyösti Kakkonen ei näe osaketta nykyhinnalla kiinnostavaksi, hän näkee että osakekurssin tulisi olla alle kuuden euron.

__________

YK:n turvallisuusneuvosto hyväksyi maanantaina yksimielisesti Pohjois-Korean uudet pakotteet, kun USA luopui vaatimuksestaan öljytoimitusten totaalisesta pysäyttämisestä. Pohjois-Korea vastasi uudella ohjuskokeella. YK:n turvallisuusneuvosto koolle jälleen perjantaina.

__________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Keskustele sijoittamisesta tai avaa oma sijoitusaiheinen blogi. Tervetuloa foorumille!
Liity Sijoitustiedon jäseneksi