Olet täällä

Artikkelit

Sijoitustiedon somepoiminnat (vko 5.)

Uudessa julkaisusarjassa kokoamme viikoittain noin kymmenkunta mielenkiintoista uutista, kommenttia, tai muutoin kiinnostavaa julkaisua sosiaalisesta mediasta. Jos uutisviikko meni ohi, lue mitä viikko toi tullessaan!

Aki Pyysingin viikonloppukolumni Privanetia koskien sai laajaa huomiota talousmediassa.

__________

UPM:n tulos tulkittiin ristiriitaisesti, kurssi laski tulosjulkaisupäivänä n. 10%, mutta toipui myöhemmin viikolla. TJ Pesonen totesi hänen kvartaalinsa kestävän 30 vuotta.

__________

Nokia ylitti tuloksellaan odotukset. Inderes nosti Nokian tavoitehinnan perjantaina 4.8 eurosta 5.0 euroon.

__________

Nokian Renkaat kasvoi Q4:llä erityisesti Venäjällä. Kurssi on perjantai-iltapäivällä noin 5% korkeammalla kuin ennen raporttia.

__________

Fortumin tulos jäi pettymykseksi mutta se yllätti sijoittajat yhtiön osinko-ohjeistuksesta poiketen jättiosingolla. Arvopaperin Mirko Hurmerinta toteaakin ettei sijoittajan kannata uskoa mitään, mitä Fortum lupaa.

__________

Keskiviikon kontrausvinkki.

__________

Viikko piti sisällää kaksi hieman erikoista mediataistelua. YLE ja Puolustusvoimat, sekä Nordea ja Kauppalehti. Kauppalehti väitti siis alkuviikosta Nordean siirtävän osaketoimintojaan Suomesta.

__________

Sijoitustiedon käyttäjiä kiinnostava Technopolis julkaisi perjantaina tuloksensa. Inderes, markkinat ja Sijoitustiedon keskustelijat näkivät tuloksen pettymyksenä.

__________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Katso uusimmat #Teerenpelit -jaksot ja tilaa Sijoitustiedon YouTube-kanava
Liity Sijoitustiedon jäseneksi