Olet täällä

Artikkelit

Sijoitustiedon somepoiminnat (vko 11.)

Viikoittaisessa julkaisusarjassa kokoamme noin kymmenkunta mielenkiintoista uutista, kommenttia, tai muutoin kiinnostavaa julkaisua sosiaalisesta mediasta. Jos uutisviikko meni ohi, lue mitä se toi tullessaan!

Hollannin vaalit ovat ohitse, ja joidenkin pelkäämä oikeistopopulistien ”jytky” jäi tällä kertaa tapahtumatta. Markkinat tulkitsivat vaalituloksen laskevan myös Ranskan Marine Le Penin voitonmahdollisuuksia.

__________

Fed ilmoitti keskiviikkona odotetusti nostavansa maan ohjauskorkoa 0,25 prosenttiyksikköä 0,75-1,00 prosentin vaihteluväliin. Osakemarkkinat palkitsivat uutisen viime ajoille tutulla tavalla, nousemalla.

__________

Kuinka välttää suurimmat sijoitussynnit? Pasi Havian esitys Vero2017 –tapahtumasta.

__________

Poliitikoiden kestovaalilupaus pienten osinkojen verovapaudesta on Sipilän mukaan vielä selvityksen alla. Mirko Hurmerinta koosti pääministeri Sipilän kertoman Vero2017 –tapahtumasta.

__________

Nordean Casper Von Koskullin uhkaa että Nordea muuttaa pääkonttorinsa pois Ruotsista. Todennäköisyys siirrolle on ”hyvin, hyvin suuri”.

__________

Inderes starttasi #Roast –konseptin. Verneri Pulkkisen hiillostuksessa oli tällä viikolla Nixun Kairinen. Ensi torstaina vuorossa Fondian toimitusjohtaja Salla Vainio.

__________

Kuvaako vuoristorata mielestäsi pörssin ilmapiiriä?

__________

Uutiskeskustelua täällä: Päivän lööppi

Keskustele sijoittamisesta tai avaa oma sijoitusaiheinen blogi. Tervetuloa foorumille!
Liity Sijoitustiedon jäseneksi