Olet täällä

Artikkelit

Sijoitusidea: Hopea

Jaa Twiittaa
  • Kaupallinen yhteistyö

Kullan hinta käväisi viime kuussa yli 1300 dollarin unssilta. Kullan vahvasta hintakehityksestä huolimatta hopean kehitys on ollut heikkoa, ja näyttääkin että kullan ja hopean suhde toisiinsa on tavallaan rikki. Kahden arvometallin hinnat ovat tyypillisesti korreloineet vahvemmin, kuin ne tekevät tällä hetkellä. Kullan ja hopean hintasuhde onkin nousussa, sen ollen syyskuussa jo lähes 79. Jotkut markkinatoimijat saattavat nähdä tämän ostosignaalina.

Hopean hinta ei ole ylittänyt 19 dollaria unssilta koko vuonna, vaikka fundamentit näyttäisivät hyvältä - sillä hopean kysyntä on kasvussa.

Lyhyellä aikavälillä hopean hinta on seurannut kultaa, joka on ollut paineessa viime päivät. Arvometallit, jotka eivät maksa osinkoa ja joiden säilytys maksaa rahaa, saattavat olla myyntiaallossa. Tätä mahdollista trendiä tukee vahvempi dollari.

Yellenin puhe FEDin tämän hetkistä rahapolitiikkaa koskien painoi hopean hinnan paineeseen. Yellenin olettamukset olivat että FED on saattanut arvioida Yhdysvaltojen työmarkkinat väärin, ja nämä markkinat saattaisivat olla ylikuumenemassa, joka taas johtaisi korkeampaan inflaatioon. Dollari vahvistui Yellenin puheen jälkeen, tämä toimii hopeaa vastaan. FEDin koronnosto ennen vuoden 2017 loppua on hyvin todennäköinen,  tämä saattaa nostaa painetta arvometallien hinnoissa. Joka tapauksessa tulevaisuuden kehitys jää nähtäväksi.

Knock-Out Warrantit | Hopea

T Long HOPE V10
T Long HOPE V62
T SHRT HOPE V32
T SHRT HOPE V20
 

Bull & Bear Sertifikaatit | Hopea

BULL Hope X12 V3
BULL Hope X8 V
BEAR Hope X10
BEAR Hope X12 V2

Tutustu Vontobelin tuotevalikoimaan täällä.

---

Disclaimer:

Tärkeitä oikeudellisia tietoja

Tämä tiedote ei ole rahoitusanalyysi, vaan tuotetta koskeva mainos. Se ei siis täytä rahoitusanalyysin puolueettomuuden varmistavia lakisääteisiä vaatimuksia, eikä kuulu rahoitusanalyysien julkaisua edeltävän kaupankäyntikiellon piiriin.

Saadakseen erityisesti johdannaissopimuksiin tehtyjen sijoitusten rakennetta ja riskejä koskevia yksityiskohtaisia tietoja, tulevien sijoittajien tulisi lukea perusesite, joka on saatavilla yhdessä lopullisten ehtojen sekä perusesitteen liitteiden kanssa sähköisessä muodossa liikkeellelaskijan verkkosivustolta osoitteesta http://certificates.vontobel.com. Tämän lisäksi perusesite, sen liitteet sekä lopulliset ehdot ovat ilmaiseksi saatavilla painetussa muodossa liikkeellelaskijan rekisteröidystä toimipaikasta:

Vontobel Financial Products GmbH, 
Bockenheimer Landstrasse 24, 
60323 Frankfurt am Main, 
Saksa.

Sijoittajien on huomioitava voimassaolevat myyntirajoitukset.
Vontobel-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat maksaa summiltaan vaihtelevia suoria tai välillisiä provisioita kolmansille osapuolille (esim. arvopaperivälittäjille) yleisöantiin ja sertifikaattien myyntiin liittyen. Lisätietoja on saatavilla pyynnöstä jälleenmyyntikumppaniltasi.
Tätä tuotemainosta ei saa jäljentää tai jakaa edelleen ilman erityistä lupaa.

 

Avaa ilmainen tili ja myy ja osta kryptovaluuttoja alhaisilla välityspalkkioilla.
Liity Sijoitustiedon jäseneksi