Olet täällä

Artikkelit

Kuluttajan etua ajattelevat lainanvertailupalvelut - Onko niitä olemassa?

Lainojen vertailu voi olla todellinen päänvaiva ja asiaa ei helpota lukemattomat eri vaihtoehdot lainoja kilpailuttavista yrityksistä. Ne herättävät paljon kysymyksiä; Onko sivu luotettava? Antaako sivu samat tulokset kaikille? Yrittääkö se lypsää rahaa asiakkaistaan keinoja kaihtamatta? Lainan ottaminen on usein pitkäaikainen sitoumus, eikä lainaa tulisi koskaan valita vertaamatta eri vaihtoehtoja keskenään. Meillä Sortterilla reilu ja läpinäkyvä toimiminen kuluttajan etua ajatellen on kaiken toimintamme perusta. Avaamme tässä artikkelissa lainavertailupalvelumme toimintaperiaatteita, jotka tekevät Sortterista läpinäkyvän ja vastuullisen toimijan.

Henkilökohtainen lainatarjous takaa sinulle edullisimman lainan

Lainan hakijalla tulee vastaan nopeasti suuri määrä erilaisia alkaen-hintoja, korkoprosenttien vaihteluvälejä sekä vaihtelevia lainaehtoja. Luotettavaa lainan vertailua varten kuluttaja tarvitsee henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu juuri hänen omaan kokonaistilanteeseensa. Lainanvertailupalvelussamme arvioidaan, täyttääkö hakija lainanantajien asettamat ehdot vai ei. Jos ehdot eivät täyty, emme välitä hakemuksia eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Lainanantajat toki arvioivat vielä jokaisen hakemuksen ja hakijan itse ennen kuin tekevät päätöksen siitä, tarjoavatko lainaa. Tämä on etu sekä kuluttajalle että yhteistyökumppaneillemme, sillä lainaa ei lähdetä tarjoamaan, jos takaisinmaksukyky ei riitä tai lainamenot veisivät liian suuren osuuden hakijan kuukausituloista.

Tarjoukset näytetään edullisuusjärjestyksessä ja puolueettomasti

Me ajattelemme asiakkaan etua, emmekä suosittele tarjouksia, jotka palvelevat muiden etuja. Etsimämme tarjoukset ovat helposti ymmärrettävässä muodossa, vertailukelpoiset, sekä totuudenmukaiset. Näytämme lainatarjoukset aina

edullisuusjärjestyksessä ja suosittelemme asiakkaalle edullisinta lainatarjousta puolueettomasti tämän etua ajatellen. Palvelussamme ei siis ole maksuihin perustuvaa ohituskaistaa, vaan asiakas voi luottaa siihen, että tarjoukset ovat järjestetty aidosti edullisimmasta kalleimpaan. Lopullinen päätös lainatarjouksen hyväksymisestä on kuitenkin asiakkaan. Palvelumme ei myöskään sido mihinkään, vaikka asiakas olisi saanut jo lainatarjouksen ja tulee toisiin ajatuksiin.

Kaikki kustannukset selkeästi esillä

Luotettavassa palvelussa kaikki tieto tulee olla selkeästi esillä ja luettavissa. Pikkuprintti ja epäselvästi esille tuodut korot sekä maksut eivät kuulu yhteen raha-asioiden kanssa. Me näytämme vertailussa koron, todellisen vuosikoron, avaus-, käsittely, kuukausi- ja tilinhoitomaksut sekä laskutuspalkkiot. Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomio todelliseen vuosikorkoon, sillä siihen sisällytetään kaikki nämä edellä mainitut lainan kustannukset. Esitämme kaikki lainojen kustannukset sekä muut tärkeät ehdot yhtenä selkeänä listana. Täten teemme lainatarjousten vertaamisen asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi, eikä suurennuslasi ole tarpeen päästäkseen selville lainaehdoista.

Yhteistyökumppanit reilusti esillä ilman välikäsiä

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia sekä turvallisia. Kun lainat kilpailuttaa kauttamme, ei tarvitse murehtia ylimääräisistä välikäsistä tai siitä, kuka pääsee hakemustietoihin käsiksi. Palvelussamme on esillä tiedot pankeista sekä rahoituspalveluista, jotka tarjoavat lainaa hakemusten perusteella. Tarjoamme asiakkaillemme aina turvallisimman ja parhaimman lainan. Jos asiakkaamme myöhemmin onnistuu löytämään samoilla ehdoilla varustetun lainan edullisempana toista kautta, hyvitämme lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti. Lainojen korkojen sekä ehtojen muuttuessa jopa päivittäin haluamme pitää huolen siitä, että juuri meidän asiakkaamme saa parhaat lainatarjoukset.

Tietoturva on meille kunnia-asia

Kunnollinen tietoturva on yksi toimintamme kulmakivistä. Noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta tarkasti ja asiakkaamme tiedot ovat meillä turvassa. Käytämme saamiamme tietoja vain palvelumme tuottamisen mukaisiin tarkoituksiin, emmekä ikinä myy tai luovuta niitä ulkopuolisille. Asiakkaillamme on täysi päätösvalta heihin kohdistuvista markkinointitoimenpiteistä ja oikeus peruuttaa lupa sekä pyytää tietojensa poistoa koska tahansa. Pidämme huolen siitä, että palveluamme voi käyttää huoletta ja hyvin mielin.

Vertaile lainoja – se on ilmaista

Lainaa ei tulisi koskaan ottaa ilman huolellista lainavertailua, sillä se voi säästää sinulta pitkän pennin. Oli sitten kyseessä jo nykyisten luottojesi lainanhoitokulujen menojen karsinta tai uuden lainan hankkiminen, me Sortterilla haluamme tehdä lainojen vertailun sinulle mahdollisimman vaivattomaksi, turvalliseksi sekä sinun etuasi vaalien. Etsimme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta vertailtavaksesi helposti yhdellä hakemuksella. Anna meidän etsiä edullisin laina puolestasi ja täytä hakemus jo tänään.

Katso uusimmat #Teerenpelit -jaksot ja tilaa Sijoitustiedon YouTube-kanava
Liity Sijoitustiedon jäseneksi