Olet täällä

Kaupallinen yhteistyö

”KahviKaveri” toteaa: Jokainen voi nauttia laadukkaasta kahvista kotonaan

Coffee Mate Group on Euroopassa laajasti toimiva kahviin ja kahvinkeittimiin erikoistunut jälleenmyyjä, joka tunnetaan Suomessa nimellä KahviKaveri. Kymmenen vuotta sitten toimintansa aloittanut konserni nousi Baltian maiden markkinajohtajaksi kahvinkeitinten saralla ja on solminut vahvoja suhteita kahvin ystäviin viime aikoina myös Suomessa. Brändiin kuuluu 16 fyysistä myymälää eri Euroopan kaupungeissa ja verkkokauppa-alustoja 10 eri maassa. "Liian hyvää kotona keitetyksi" on yksi yrityksen tunnetuimmista sloganeista, joka muistuttaa, että mikä olisikaan parempi paikka nauttia hyvästä ja tarkoin valikoidusta kahvista kuin oma koti.

Uusimmat kahvinvalmistusvälineet kaikkiin tarpeisiin ja makuihin

KahviKaveri tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman kahvinvalmistusvälineitä sekä fyysisissä myymälöissään että verkossa – suosituimmista ja tunnetuimmista kahvinkeitinmalleista erikoisimpiin ja ainutlaatuisimpiin. Jälleenmyyjällä on peräti 300 erilaista kahvinkeitintä, jotka on suunniteltu paitsi kotikäyttöön, mutta myös toimistoille ja kahviloihin. Jos haluat tutustua valikoimaan tarkemmin, voit tehdä sen heidän verkkosivuillaan. KahviKaverin ammattitaitoiset työntekijät suosittelevat noudattamaan seuraavia vinkkejä kahvinkeitintä valitessa:

  • Suunnittele aina omalle hankinallesi sopiva budjetti. Tarkoin harkittu budjetti kaventaa vaihtoehtoja ja helpottaa sopivan kahvinkeittimen valintaa.
  • Ennen kuin alat etsiä tiettyä mallia, pohdi millaisista kahvijuomista pidät eniten. Uuden kahvinkeittimesi tulee olla paitsi tyylikäs, mutta kyettävä myös valmistamaan suosikkijuomiasi. Jos esimerkiksi pidät enemmän jälkiruokatyyppisistä maitokahveista, sinun täytyy ottaa huomioon, että kaikki kahvinkeittimet eivät voi vaahdottaa maitoa, joten tarvitset kahvinkeittimen, jossa on maidonvaahdotin. Jos nautit kahvisi mustana, etkä aio valmistaa lukemattomia kupillisia päivässä, budjettiluokan kahvinkeitin vastaa tarpeisiisi täydellisesti.
  • Ota myös huomioon myös kahvinkeittimen kunnossapito- ja huoltovaatimukset. Maidonvaahdottimella varustetut automaattiset kahvinkeittimet vaativat enemmän huomiota kuin puoliautomaattiset tai kahvinkeittimet. Mieti siis ennen sitoutumista, kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään kahvinkeittimesi säännölliseen huoltoon.

KahviKaverin edustajat mainitsevat myös jatkuvasti etsivänsä uusia kahvinvalmistusvälineitä ja tapoja valmistaa suosikkijuomiansa. Esitellessään uusia tuotteita asiakkailleen ensimmäisten joukossa he päivittävät samalla kahvinkeitinvalikoimaansa sekä vallitsevien trendien, että kahvimaailmassa tapahtuvien innovaatioiden mukaisesti.

Yli 50 erilaista kahvia – jopa paatuneimmalla herkkusuulla on mistä valita

KahviKaveri tarjoaa erityisen laajan valikoiman erilaisia kahveja – tunnetusta arabica-kahvista tarkoin valikoituihin erikoiskahveihin. Kahvia on saatavilla erikoiskahvin lisäksi kahvipapuina, kapseleina, tyynyinä ja jauhettuna. Voit näin ollen kokeilla uusia makuja kotonasi riippumatta siitä, millaisia laitteita sinulla on käytössäsi.
Kahvivalikoima on valittu erittäin huolellisesti ottaen huomioon kahvin alkuperän, ja tuotantoalueen lisäksi myös paahto-ominaisuudet. Uusia kahveja etsittäessä harkitaan myös paikallisia kahvipaahtimoita, jotta heidän tukemisensa lisäksi voitaisiin pitää asiakkaille tehdyt lupaukset – tarjoten ainoastaan laadukkaimpia tuotteita.

Tilaa tuotteet verkosta

Voit tutustua keitinvalikoimaan ja tarjolla oleviin kahvilajikkeisiin sekä tehdä tilauksia KahviKaverin verkkokaupasta kotoa poistumatta sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Jos sinulla on kysyttävää, nettisivuilta löytyy kätevä chat-ruutu, jossa pätevät asiakaspalveluneuvojamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat löytämään kotiisi sopivimman kahvinkeittimen. Herkullista kahvia keittävä kahvinkeitin täydentää mainiosti kotiasi tai toimistoasi – sinun tarvitsee vain valita kumpaako.

Keskustele sijoittamisesta tai avaa oma sijoitusaiheinen blogi. Tervetuloa foorumille!
Liity Sijoitustiedon jäseneksi