Olet täällä

Artikkelit
Kaupallinen yhteistyö

DAX Markkina-analyysi, heinäkuu 2021

Jaa Twiittaa

DAX jatkoi nousuaan myös kesäkuussa ja kuukauden nousuksi muodostui heiman yli +0.8% mikä on kohtuuhyvä suoritus historiallisesti negatiivisessa kesäkuussa. Vuoden R1 pivot tasossa 15662 testattiin kuten myös kuukauden R1 pivot joka piti eli siitä muodostui resistanssi kesäkuun performanssille.  Lähikuukausina liikkeet on todennäköisesti kesäkuukausille tyypillisesti hyvin rajallisia ja vuoden R1 pivot voi hyvinkin olla seuraavan 1-2 kuukauden ajan korkein pistetaso mitä DAX saavuttaa ja pidämme edelleen EMA12 testiä (nyt tasossa 15040) varsin mahdollisena, todennäköisyydet ovat sen puolella että EMA12 testataan seuraavan 2-3 kuukauden sisällä.

Tilaa Vontobelin uutiskirje

Pitkän aikavälin tukitasot: 14300, 15000

Pitkän aikavälin vastustasot:  15660, 16000

Alla viikkokartassa näkyy kuinka teknisesti kauniisti DAX testasi yläpuolella kuukauden R1 pivotin josta syntyi liike alas ja testattiin (jälleen kerran) EMA6 taso joka piti jälleen, ja sen jälkeen EMA12 antoi tukea.

Keskipitkän ajan vastustasot: 15780, 16000

Keskipitkän ajan tukitasot: 15300, 15430

Long -näkemykselle pidempään swing tradeen on mahdollisesti hyvä entry jällen sama kuin viime kuussa eli viikkokartan EMA6 ja EMA12 tasot. Tähän treidiin löytyy useita vaihtoehtoja riippuen halutusta riskitasosta knock-outin suhteen. Yksi vaihtoehto olisi esim TLNG DAX V1072:

Short-näkemykselle hyvä entry on mahdollisesti kuukauden R1 pivot 15777 ja mahdollisesti myös kuukauden pivot 15545. Esim TSRT DAX V953 olisi mahdollinen tuote:

USAssa sentimentti jatkaa bullish -suuntaan jo lähes tasaisen tylsästi. Taivaalla ei tunnu näkyvän yhtäkään myrskypilveä.

Historiallisesti heinäkuun on lievästi positiivinen.

Yllä: McClellan oskillaattori myös palasi bullish -puolelle.

Yllä DAX-indeksin osakkeiden jakauma prosentuaalisesti osakkeen 20 päivän liukuvan keskiarvon (DMA20)  ylä ja alapuolella oleviin. Tämä indikaattori ei ole läheskään niin bullish kuin sentimentti ja muut indikaattorit

Yllä: Teknisten indikaattoreiden tiivistelmä DAX-indeksi osakkeista. Ollaan jälleen vahvasti osta -moodissa

Yllä: DAX-indeksin historialliset keskimääräiset viikko- ja päivämuutokset.

Maailman merkittävimmät futuurit: myös täällä ollaan vahvasti osta -tilassa taas uudelleen.

Vontobelin sivuilta löydät blogin ja lisää kirjoituksia

Vontobelin tuotteista löydät tietoa täältä
 

  • Kaupallinen yhteistyö | Vontobel

 

Tärkeä huomautus

Tämä tiedote ei ole sijoitusneuvontaa eikä sijoitus- tai sijoitusstrategiasuositus vaan mainos. Täydelliset tiedot arvopapereista, erityisesti sijoituksen rakenteesta ja siihen liittyvistä riskeistä, on kuvattu ohjelmaesitteessä ja sen mahdollisissa liitteissä sekä lopullisissa ehdoissa.

Mahdollisten sijoittajien tulisi lukea nämä asiakirjat ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Kyseiset asiakirjat ja avaintietoasiakirja on julkaistu liikkeeseenlaskijan (Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Saksa) verkkosivuilla osoitteessa prospectus.vontobel.com ja ne ovat saatavilla maksutta liikkeeseenlaskijalta. Esitteen hyväksymistä ei pidä ymmärtää arvopapereiden hyväksymiseksi.

Arvopaperit ovat tuotteita, jotka eivät ole yksinkertaisia ja joita saattaa olla vaikea ymmärtää. Aiemman tuotto- tai arvonkehityksen perusteella ei voida muodostaa luotettavia oletuksia tulevasta tuotto- tai arvonkehityksestä.

Näitä tietoja saa levittää tai julkaista vain maissa, joissa niiden levittäminen tai julkaiseminen on sallittua sovellettavan lain mukaan. Kuten asiaa koskevassa ohjelmaesitteessä todetaan, näissä tiedoissa mainittujen arvopapereiden jakeluun sovelletaan rajoituksia tietyillä oikeudenkäyttöalueilla.

Sijoita kryptovaluuttoihin turvallisesti ja luotettavasti
Liity Sijoitustiedon jäseneksi