Saxo Bank

Saxo Bank - Sijoitustieto

 

 

Miksi Saxo Bank?

 • Saxo Bank on Tanskan Finanssivalvonnan valvoma ja EU:n sääntelemä pohjoismainen pankki.
 • Saxo Bank on lähes 25 vuoden ajan tarjonnut sijoittajille ympäri maailman parempia työkaluja sekä mahdollisuuksia päästä eri markkinoille.
 • Suomalaiselle yksityissijoittajalle on tarjolla laajin valikoima sijoitustuotteita kuten yli 19,000 osaketta ja 3,000 ETF/ETC-tuotetta jopa 36 pörssistä ympäri maailman. Näiden lisäksi maailman treidatuimmat tuotteet kuten valuutat, futuurit, optiot, CFD-sopimukset sekä bondit. Ja kaikki nämä yhdeltä online-kaupankäyntialustalta.

 

Saxo Bankin erikoistarjous Sijoitustiedon asiakkaille. 

 1. Saxo Bankin Premium-hinnasto Sijoitustiedon asiakkaille, jopa -50% osakekaupankäynnin normaalihinnoista. 
  Alennetut hinnat Pohjoismaihin ja USA:an. Tarjolla yli 30 pörssiä ympäri maailman. Kaupankäynti Helsingin pörssissä, 0.07% / min. 7 EUR (Norm. 0.10% / min. 12 EUR), katso hinnasto.
 2. Minimitalletus tilin avaamiseksi 2000 EUR.
  Voimassa rajoitetun ajan (normaalisti 7500 EUR).
 3. Equity Research ja Stock Screener ilmaiseksi!
  Saat käyttöösi kattavat osakeanalyysityökalut veloituksetta suoraan kaupankäyntialustan kautta.
Avaa tili tästä linkistä ja olet oikeutettu tarjoukseen

Onko sinulla kysyttävää Saxo Bankia koskien?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Veli-Matti Valkama
Suomen maajohtaja

Tilin avausohjeet

Tilin avaaminen on täysin ilmaista. Varaa kopio henkilöllisyystodistuksesta valmiiksi tilin avaamista varten. Voit ladata henkilöllisyystodistuksen Saxo Bankille helposti ja turvallisesti tiliä avatessasi. Henkilöllisyystodistuksen toimittaminen on lakisääteistä ja kaikkien eurooppalaisten pankkien tulee tunnistaa asiakkaansa sijoitustiliä avattaessa.

Jos tilin avaamisessa on mitään ongelmia, Saxo Bankin asiantuntevan ja suomenkielisen tuen tavoittaa puhelimitse numerosta 09 2316 4090 tai sähköpostilla osoitteesta nordicdesk@saxobank.com.

Asiakasvarojen suojaaminen

Saxo Bank on Tanskan talous- ja elinkeinoministeriön valvoman Tanskan talletussuojarahaston (Guarantee Fund for Depositors and Investors) jäsen. Mikäli tanskalainen pankki (kuten Saxo Bank) joutuisi maksuvaikeuksiin tai menisi konkurssiin, asiakkaiden käteistalletukset on suojattu yhteensä enintään 100 000 euroon asti. Käteistalletukset lasketaan nettotalletuksina, joista on vähennetty mahdolliset velat pankille. Pankin maksuvaikeudet tai pakkoselvitystila eivät pääsääntöisesti vaikuta arvopapereihin, ja ne palautetaan asiakkaalle. Mikäli tanskalainen pankki (kuten Saxo Bank) ei pysty palauttamaan suljetussa säilytyksessä, hoidettavana tai hallittavana olevia arvopapereita, talletussuojarahasto kattaa ne 20 000 euroon asti kutakin asiakasta kohden.

Tanskan talletussuojarahasto

Lisätietoa talletussuojarahastosta ja sen kattavuudesta sekä päivitetyn luettelon talletussuojarahaston jäsenistä löydät täältä.

Saxo Bankin toimilupa

Saxo Bank A/S on tanskalainen pankki jolla on pankkitoimilupa (lisenssi nro 1149) ja on Tanskan Finanssivalvonnan valvonnan alainen (Danish Financial Supervisory Authority (FSA) - Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100, København Ø, Denmark). Lisätietoa Tanskan Finanssivalvonnasta (Danish FSA) sekä Saxo Bank A/S:n toimiluvasta on saatavilla klikkaamalla tästä. Euroopan Unionin jäsenenä Tanska on sisällyttänyt EU:n pankki- ja sijoitusdirektiivit (EU Banking and Investment Directives) Tanskan lainsäädäntöön. Halutessasi lisätietoja Saxo Bankin toimiluvasta, ole hyvä ja vieraile kotisivuilla osoitteessa www.saxoworld.com

Lisätietoa Saxo Bankista täällä.
Lisätietoa Saxo Bankin taloudellisista luvuista sekä vakavaraisuudesta 
täällä.
Saxo Bankin saamat palkinnot löytyvät 
täältä.

Sijoitustieto toimii Saxo Bankin kaupallisena yhteistyökumppanina ja kauttamme luodut tilit oikeuttavat ylläoleviin erikoistarjouksiin.