Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 14.2.2020 09.47

Onko Petterillä ongelmia kun poistaa asiallisia viestejäni?  Ehkäpä kaveri haluaa vain keskustella itsensä ja parin nörtin kanssa palstalla? grow up!

-Se on hyvästit nyt sitten Sijoitustieto...  Minun viestejä ei kun seuraamuksetta lähdetä poistelemaan.  Juu...Höpiskääpä sitten keskenänne vain.

Vitsi, Vitsi.... Kyllä minä jatkan hulluttelujani...Petteristä viis....

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 14.2.2020 08.52

Ajatuksia:

Miksi Jenkeissä ei testata?  -En usko, että he haluavat testata ihmisiä ja kyse on siitä, että tuotanto halutaan pitää käynnissä niin pitkään kuin mahdollista. He ymmärtävät ja ovat ymmärtäneet, että tästä tulee globaali pandemia, joten ihan suotta mennä testaamaan kun väistämätöntä ei voi millään estää. Ei voi laittaa koko maailmaa karanteeniin ja pysäyttää kaikki oravanpyörä.  Tauti leviää siellä ja kaikkialla tällä hetkellä ja se käytännössä vain odottaa räjähdystään. Siltä ei voi paeta, eikä sitä voi estää. Hädissään toki yrittävät siellä väsätä rokotteita pika aikataululla..

Joku sanoi palstalla, että lepakko virus on huono matkustamaan.  No tänään se matkusti myöskin egyptiin, elikkäs nyt ollaan myöskin afrikassa..

-Yha useampi Professorikin on jo maailmalla herännyt ennustamaan globaalia pandemiaa, eli että vähintään 50% maailman väestöstä tulee sairastamaan lepakko sarssin..Tulee olee *aatanallinen härdelli terveydenhuollolle!.   Suomen Thl ei tietenkään tähän vielä usko. Heidän mielestä kun ei tarvitse olla huolissaan.

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 14.2.2020 06.47

Saatte odotalla aika pitkään niitä karanteenien purkuja.. Uusimpien videomateriaalien perusteella wuhanin alueella ei ole anarkia enää kaukana. Todella levotonta menoa ja väki alkaa olla jo henkisesti loppu siellä.  Aika pysäyttävää meninkiä kun esim.  kaivinkoneella puskettiin monta rekkalastia eläviä sikoja valtavaan kuoppaan..Sitä ei videolla enää nähnyt, että poltettiinko nämä siat sinne monttuun, vai haudattiinko ne elävältä. 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 13.2.2020 04.03

Huomioita:

Vähän erikoista, että Japanissa on 251 potilasta, joista vain 4kpl kriittisiä.

Sitten Italiassa 3 potilasta, joista 2kpl kriittisiä.    Onko Japanilla toisenlaiset kriteerit kriittisen määrittelemiseen, vaiko sattumaa vain..

Ps. Nyt näyttää, että lopultakin Corona on rantautumassa Intiaan.. Jos ei tuolla lähde syönnilleen, niin missä sitten.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 12.2.2020 03.19

Artsipappa kirjoitti:

 

Erik kirjoitti:

Imo rokotukset  sikainfluenssaan oli niin iso virhe (koskien terveitä ja nuoria) , että useamman päättäjän (Suomessa) pitäisi joutua lukemaan tiilenpäitä. Reilu 200 (pääosin 4-19v) todennettua narkolepsiaa lapsille/nuorille sen takia (varmaan another 100-200 joita ei pystytty varmentamaan rokotteesta johtuviksi tai ei haettu korvauksia [update 12.2.]), ettei monisairaat vanhukset kuolisi. Mun mielestä ihmisistä pitää pitää huolta, mutta rokotuspäätökset tehtiin hätäisesti ilman mitään kunnon dataa ja se johti karmeisiin seurauksiin. Jokainen voi toki itse arvottaa eri lailla lapsen narkolepsian vs sairaan vanhuksen elämän / elämänlaadun.

Ylläoleva käytännössä kopioitu omista viestiketjuista pienillä typokorjauksilla & selvennyksillä. Kirjoitan lisää tällä viikolla, kun saan nukuttua & olo paranee.

 

Tarkoitatko siis että rokotetta ei olisi saanut edes tehdä ja antaa vanhusten mieluummin kuolla? Käsittääkseni sitä ei kenellekkään väkisin annettu. Ihan omalla riskillä jokainen sen otti. 

Hiukan mielestäni vaarallista alkaa kyseenalaistamaan rokotteita. Tällaisesta se rokotevastaisuus lähtee joka maksaa ihmishenkiä. Tietysti se on inhimillinen tragedia sille joka sattuu saamaan narkolepsian rokotteesta, mutta eiköhän me voitaisi todeta että rokotteet on hyvä juttu?

Kyllähän siitä lähdetään, että rokotteet täytyy olla turvallisia.. Nämä pika aikataululla väsätyt litkut, mitä ei ole pienillä ihmisryhmillä pitkäaikais testattu ovat kyllä suht arveluttavia ja on rikollista lyödä sellaista ihmiseen.... Epäilemättä Kiinalaisille voidaan lähteä pakottamaan näitä keskeneräisyyksiä nopeallakin aikataululla, koska siellä politiikka on mitä on. Rokotteen valmistamiseen menee vähintään vuosi nopeallakin aikataululla, jos sellaisen valmistaminen nyt edes on mahdollistakaan.. Eihän he ole Sarssiinkaan saaneet vielä rokotteita aikaseks vaikka aikaa on ollut vuosia... Itseasiassa Wuhanin labrassa onkin juurikin touhuttu näiden corona virusten parissa ja siinähän kävi sitten "taas" samalla tavalla kuin muutaman kerran aiemminkin, että luotiin itse itselleen ongelmia ja samalla koko maailmalle.

Asiasta toiseen, niin who ei ollutkaan enää ihan niin huoleton tässä viimeisessä ulos tulossaan kuin oli aiemmin tai esim. Suomen Thl on ollut...  Käsittääkseni Who:n väki  on käynyt tässä hiljan siellä paikanpäällä..Olisiko alkaneet ongelmat ja  asiat hahmottumaan näille kaikkein hitaimmillekkin kavereille tässä aikaa myöden..  Olen melko varma, että lopulta kaikki joutuvat toteamaan sen minkä minä olen sanonut jo vkoja aiemmin..

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 11.2.2020 04.18

kahvi kirjoitti:

 

k70 kirjoitti:

Ei vieläkään ole merkkejä edes pienestä korjausliikkeestä. Finnair tullut pari prosenttia ylös kuten myös Lufthansa.

Itsellä optimistisuus on laskenut ja tällä hetkellä vaikuttaa, että olin pahasti väärässä, kun realisoin joitain sijoituksia parempia ostopaikkoja ajatellen. Tämä saattoi olla just sitä klassista tuularin ylireagointia, mutta katselen tilannetta uudelleen ens kuusta alkaen. Toivottavasti silloin ollaan paremmin kartalla coronan suhteen. Tämän hetken tilanne vaikuttaa epävarmalta eikä ole tullut kiinnostavia ostopaikkojakaan.

 

Jep. Kieltämättä seuraavanlaisia (alla) videoita kun katselee, niin tekisi mieli heittää kolikot takaisin pajatsoon.

Noh, ihmetellään hetki tilannetta ja katsotaan miten narratiivi etenee.

https://www.youtube.com/watch?v=AZiSoJoVGl0

Sanoppa muuta. Itselleni tämä on tullut jo ainakin helvetin kalliiksi kun tuli myytyä kaikki ja osakkeet jatkoivat vaan järjenvastaisesti  nousuaan. Tuota haastattelua kun katsoo, niin tuntuu, että tässä on nyt jotain mätää ja outoa.  Kuitenkin toisaalla makaa ihmisraatoja kadulla.  Onko meillä loppujen lopuks kaksikin eri virusta irrallaan tai sitten tämä virus on suuniteltu räätälöidysti juurikin Kiinalais miehien tuhoamiseen. Sen täytyy olla näin. Ei tätä muuten voi selittää.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 10.2.2020 08.04

tappio kirjoitti:
Piensijoittaja kirjoitti:

Esimerkiksi Saksassa yhtään tartunnan saanutta ei ole parantunut, vaikka siellä olivat Euroopan ensimmäiset tapaukset.

 

Eikös siinä tutkimuksessa jonka Koodari jo aikaisemmin linkkasi ollut juuri saksalainen potilas joka parani muutamassa päivässä?

Voi laps hyvä..Ei keuhkokuumeesta parane 2 pvässä..  Nyt näyttää, että n.20% on näitä vakavempia keuhkokuume tapauksia ja lievästi oireilevat tuskin edes sairaalahoitoon hakautuvatkaan. Sairaus jää diagnosoimatta.

Näistä 20%:sta sairastuneista Kiinasta vuotaneiden tietojen perusteella laskin fatalityn olevan  n. 3.3%  = 20% sairastuneista  teholle ja heistä 3.3% menehtyy lyhyellä aikavälillä. Köyhissä maissa prosentit ovat toiset luonnollisesti..Pitkäaikais vaikutuksia ei tiedä vielä kukaan, joten prosentit voi vielä nousta, mikäli ilmaantuu odottamattomia yllätyksiä myöhemmässä vaiheessa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 10.2.2020 08.01

tappio kirjoitti:
Xman kirjoitti:

Voi laps hyvä..Ei keuhkokuumeesta parane 2 pvässä..

Että kun edes keksityillä faktoilla ei pärjää niin aloitetaan nimittely? 

Keuhkokuumeesta ei parane parissa päivässä, ei. Mutta tästä koronaviruksesta välillä kyllä; suurin osa tartunnoista kun näyttää menevän ohi ilman muita kuin lieviä flunssan oireita.

Mutta eiköhän tämä keskustelu minun osaltani ollut nyt tässä. Taso alkaa olla jo kuin ala-asteella.

https://twitter.com/DarrenPlymouth/status/1226494771117666305?s=19

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 10.2.2020 06.19

Ei näissä eläinperäisissä viruksissa, jotka on vieläpä terästetty hiv- partikkeleilla ole välttämättä edes kysymys kuolemisesta lyhyellä aikavälillä...Saattaa hyvin olla, että  tästä viruksesta jää pysyviä seuraamuksia elimistöön. Mitä ne ovat, niin sitä ei tiedä vielä kukaan. Mikäli viruksella on retroviruksen ominaisuudet, niin todennäköisesti se jää elimistöön pysyvästi. Itse laittaisin potilaat pitkäaikaisseurantaan. Sieltä voi löytyä yllättäviä yllätyksiä pidemmänkin ajan kuluessa.

-Vaikka testeri näyttäisi puhdasta alkuperäisestä ncov:ista, niin se ei tarkoita, etteikö se olisi jo saattanut mutatoitua kehossa toiseen muotoon, mitä testeri ei kykene enää edes  osoittamaan. Retrovirukset kopioivat isäntänsä dna:ta ja jäävät pysyvästi elimistöön.  Jo aiemmin suosittelin ottamaan 3kk kuluttua myöskin hiv-näytteet.  Esim. jos saat normaalin hiv tartunnan, niin sekin näkyy veritesteissä vasta 3-4kk kuluttua.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 9.2.2020 11.54

Sisäpiirin tietoa vuotanu wuhanin alueelta ja siellä on kuulemma 1.5milj vahvistettua tartuntaa ja 50 000 coronaan kuollutta ihmistä poltettu krematoriossa..

Joka päivä  menee krematorioon 1200 ruumista.

Näytä koko viesti