Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 19.6.2019 03.21

Onneksi olkoon!

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 26.5.2019 07.55

Sarjan suurin vahvuus, yllätyksellisyyden lisäksi, oli se, että juoni oli henkilövetoinen. Mentiin vuorotellen milloin kenenkin hahmon nahkoihin, ja tuo hahmo teki omasta näkökulmastaan loogisia ratkaisuja. Kuusi ensimmäistä kautta olivat hienoa kudelmaa. Mutta tuossa vaiheessa kudelmaa olikin jo niin paljon, että itse Georgeltakin katosi lankakerän pää, eivätkä loput kirjat ilmesty välttämättä ikinä. TV-sarjan käsikirjoittajat joutuivat todella paskaan tilanteeseen, kun kunnollista pohjamateriaalia ei enää ollut. Suoritus oli silti mielestäni tyydyttävä, vaikka valtavasti potentiaalia hukatiinkin. Se oli kuitenkin oikeastaan täysin Georgen vika.

Syytä siihen, miksei kahdesta viimeisestä kaudesta tehty täysimittaisia, on todella vaikea ymmärtää. Ne lisäjaksot kun eivät olisi kaivanneet yhtään kalliita ja näyttäviä taisteluja, vaan hahmojen välistä dialogia. Pohjustusta niille taisteluille ja yllätyksille. Vähän Georgen kirjoittamaa heikompikin dialogi olisi kyllä välttänyt. Kerrassaan erikoinen ratkaisu, enkä oikein hahmota mitä järkeä siinä oli HBO:lle edes taloudellisesti.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 2.5.2019 06.10
Aki Pyysing kirjoitti:

Jos Leevin säätiö olisi nettikasino, ei se lentäisi lainkaan. Helvetin vaikea päästä maksamaan. Oli pakko laskea hiilijalanjälkensä uudestaan, että luottokortin syöttäminen onnistui. Ellen olisi kolumnissa uhonnut alkavani kompensoimaan, olisi jo stetsoni lerpahtanut ja olisin todennut, että hukkukoon Malediivit kaikessa rauhassa.

Kuinka isoihin päästölukemiin olit itsesi lentänyt?

Näytä koko viesti
USA vaalit 2018 - 7.11.2018 10.14

Trump on antamaansa vaikutelmaa älykkäämpi, mutta se ei ole vielä kauhean paljoa, se.

Näytä koko viesti
USA vaalit 2018 - 6.11.2018 01.15

Varsin hyvin kirjoitettu artikkeli. Trump on häikäilemätön ja taitava, eikä hän ole sidottu noudattamaan minkäänlaisia käytöstapoja. Hän pelaa likaista peliä, ja on todella hyvä siinä. Uskonnollisten junttien toivomaa tulosta tulee, se on kiistatonta.

En tosin sanoisi, että Trump saa uusia jäljittelijöitä, vaan että Trump itse jäljittelee toiminnallaan mailman itsevaltaisia johtajia. Trumpin touhu on liberaalista Länsi-Eurooppalaisesta näkökulmasta eriskummallista, mutta globaalisti katseltuna paljon lähempänä valtionpäämiesten käytöksen mediaania, kuin Euroopan ja Amerikan liberaalit piirit haluavat myöntää. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 31.10.2018 09.24

Mielestäni bannien jakelussa pitäisi ottaa huomioon myös kirjoittajan kontribuutio keskusteluun. Dharma taitaa olla ikibannilla, mutta sillä sentään oli viihdyttäviäkin juttuja. Ehkä ylimielisiä ja harhaisia, mutta viihdyttäviä. Toki ne aina muutaman kuukauden välein meni siihen, että se rupesi kuvittelemaan olevansa TODELLA väärinymmärretty nero, ja rähisemään joka suuntaan. Mutta silloin olisi voinut lätkäistä vaikka kolmen kuukauden bannin, ja aloittaa taas alusta.

Eke sen sijaan ei ole koskaan, missään, kirjoittanut mitään mielenkiintoista. Äärioikeistolainen paskapuhe ja vittuilu joka suuntaan eivät uskoakseni viihdytä tällä foorumilla ketään. Ban for life ja seuraaville tunnuksille sama.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 30.10.2018 02.57

Jaa että mitä pitäisi tehdä? Antakaa nyt alkuun vaikka puolen vuoden banni. Ei tule ekeä ikävä.

Näytä koko viesti
Loma-asunto (mökki) sijoituksena - 30.8.2018 08.58

Varsin mielenkiintoinen aihe ketjulla, keep it coming.

Näytä koko viesti
Finnair - 7.8.2018 09.36

Kesällä ja syksyllä, vaellusaikaan, lentotarjonta Lappiin on koko lailla surkeaa. Hyvällä markkinoinnilla voisi kuvitella Enontekiön ja Saariselän kentille löytyvän runsaasti lentolipun ostajia myös ulkomailta. Toki vaeltajilta varisee paikan päällä taskuista huomattavasti vähemmän rahaa kuin laskettelijoilta, mutta se taas ei ole Finnairin ongelma.

Näytä koko viesti
Siili - 28.3.2018 12.26

Minä tyhmä.

Näytä koko viesti