Olet täällä

Game of stocks - 8.4.2020 03.33

Nyt on 20t euroa velkarahaakin kiinni osakkeissa. Ei voi kuin toivoa, että Jeans olisi tällä kertaa väärässä.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 04.11

Nyt on niin mielenkiintoista, että perustappas näille apocalypse-ihmisarvo -jorinoillesi ihan ikioma ketju.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 02.58

Arto kirjoitti:

Esimerkiksi kannattaako C-hepatiitti-hiv-positiivinen-maksakirroosi-narkkari pelastaa vain koska on nuori?

Joo, kannattaa. Eiköhän tässä tullut näkemykset selviksi, en vastaa sinulle enempiä.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 02.40

Porukka keventelee. En käsitä miksi. All on in.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 02.36

Kaikille pitäisi antaa mahdollisuus kohtuullisen pitkään, arvokkaaseen, elämisen arvoiseen elämään. 80-vuotias on jo kiintiöannoksensa nauttinut, ei saa olla itsekäs. Terveydenhuollon resurssien haaskaaminen yli 80-vuotiaiden kalliisiin hoitoihin on vähemmän elämästä nauttineilta pois.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 01.54

Arto kirjoitti:

Sinun kriteeristöllä, 30-vuotias tupakoitsija saa hengityskoneen 35-vuotiaalta ei-tupakoitsijalta.

Joo, niin saa. Hienoa! Alat ymmärtää!

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 01.42

Jakamattomasta ihmisarvosta vouhkaavien mielestä 1-vuotiaan ja 99-vuotiaan ihmisarvo on sama, ja kummankin keuhkokuumeen hoitoon pitää panostaa sama summa rahaa. En voisi olla tästä enempää eri mieltä. En etiikan enkä talouden näkökulmasta. Yhteiskunnan pitäisi määritellä eliniälle tavoitearvo, olkoon se esimerkin vuoksi vaikka 80 vuotta. Mitä kauempana ollaan tuon tavoitteen toteutumisesta, sitä suuremmat panostukset yhteiskunnalta yksilön terveydenhoitoon. Mitä kauemmaksi taakse tuo rajapyykki jää, sitä pienemmät panostukset. Niin ja eutanasia lailliseksi.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 01.41

Arto kirjoitti:

Käytännön puolella kannattaa jatkaa ajatusta: jos koronan mutatoituu nyt kun se on levinnyt kaikkialle, eikä tarvitse enää leviämisominaisuuksia ja alkaa tappaa vaikka kolmasosan saajistaan, niin annetaanko hengityskone kaksikymppiselle homolle vai heterolle? Hetero kun jatkaa sukua, mutta homo ei. Ja sitten taas miten tämä eroaa siitä, että pohditaan, annetaanko vanhoille hoitoa?

Taisin vastata tähän jo edellisessä viestissäni: Se annetaan sille nuoremmalle kaksikymppiselle. Kuinka monta kertaa aiot yrittää kääntää keskustelun iän vaikutuksesta hoidon oikeutukseen joksikin aivan muuksi?

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 11.17

Turms kirjoitti:

Kiitos vertaistuesta. Siirsin aamusta sukulais-salkun viimeisetkin ammukset osakkeisiin, oma salkku olikin jo valmiiksi kokonaan kiinnitetty. Nyt vain kädet ristissä pelkäämään romahdusta frown

Tällä hetkellä näyttää, että ostojen ajoitus (1. - 2.4) oli kohtalainen. Toivottavasti pohjat on nyt nähty.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.4.2020 08.30

Kaikki vähänkin historiasta kiinnostuneet tuntevat millintarkasti kansallissosialistien valtaannousun kulun Saksassa. Jos haluatte puolustella ihmisten eliniän loputtoman pidentämisen mielekkyyttä ja eettisyyttä, hakekaa analogianne vaihteen vuoksi vaikka Pol Potin, Stalinin, Maon tai jonkun vähemmän tunnetun hirmuhallitsijan valtaannousuista.

Näytä koko viesti