Olet täällä

Kaukoidän kehittyvät maat - 18.9.2020 12.13

Tässä listattuna Indonesian positiivisia puolia, joihin itse perustin betsaukseni:

1. Maailman suurin kultasuoni

Indonesia on rikas luonnonvaroiltaan. Siellä sijaitsee maailman suurin kultakaivos ja kolmanneksi suurin kuparikaivos. Lisäksi Indonesia on maailman suurin nestemäisen maakaasun, vanerin ja palmuöljyn tuottaja.

2. Maailman vanhimpia, suurimpia ja uhanalaisimpia lajeja

Indonesiassa on maailman toiseksi suurin biodiversiteetti. Maasta löytyy sekä maailman suurin kukka jättipökkövehka että pienin kädellinen pikkukummittelija. Se on koti useille uhanalaisille lajeille kuten Sumatran tiikerille.

3. Maailman suurin islamilainen valtio

Indonesialaisista lähes 90 prosenttia tunnustautuu muslimiksi. Verrattuna muihin islamilaisiin valtioihin maa on kuitenkin suhteellisen liberaali, kiitos nuorten aktivistien pystyttämän Liberal Islam Networkin.

4. Maailman nuorin väestö

Indonesiassa on maailman nuorin väestö – vain kahdeksan prosenttia maan 250 miljoonasta asukkaasta on yli 60-vuotiaita. Nuoret indonesialaiset kasvattavat teknologian merkitystä maassa. Yli 70 miljoonaa indonesialaista käyttää Facebookia, mikä tekee siitä neljänneksi suurimman yhteisön alustalla.

5. Maailman parhaat tulevaisuudennäkymät

Kiinan ja Intian lisäksi Indonesian kuluttajaluokan kasvu on suurinta maailmassa. Maan talouden oletetaan kasvavan maailman seitsemänneksi suurimmaksi taloudeksi – ohi mm. Saksan ja Britannian – vuoteen 2030 mennessä. Tulevaisuudessa Indonesiassa on yli 135 miljoonaa innokasta kuluttajaa, jotka houkuttelevat sijoittajia ja investointeja maahan.

https://campusseminar.com/fi/articles/maailma-tieda-nama-viisi-asiaa-ind...

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 31.8.2020 03.29

Jenkkilässä kuolee virkatehtäviä hoitaessaan toistasataa poliisia vuodessa. Joka ghettomiehellä ja sen koiralla on vähintään konetuliase. Stressiä pukkaa. Lyhyellä poliisikoulutuksella pitäisi pärjäillä. On se jännä, että tulee ruumiita puolin ja toisin.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 31.8.2020 09.08

Minusta on hauskaa että erään pitkäaikaisen kirjoittajan haamu leijailee foorumin yllä, ja niin on kammottava kalmo, ettei nimeäkään enää uskalleta mainita. Seuraavaa ylösnousemusta odotellessa.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 18.8.2020 01.00

4.8. tekemäni myynnit eivät ainakaan näin kahden viikon päästä katsottuina kovin järkeviltä näytä. Aspire, Cibus ja Citycon ovat porskuttaneet nätisti istuessani rahakasan päällä. Tokmanni sentään malttanut olla hosumatta. Jatkan silti istumista, kun en oikein keksi mihin haluaisin rahani survoa.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 7.8.2020 10.45

Maailmanloppua odotellessa hyvän tuloksen tehnyttä Martelaa sisään 2,44€ hinnalla 1632 kpl.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 6.8.2020 06.56

Kaksi päivää myyntien jälkeen ei vielä kaduta. Uutisvirta rummuttaa maskihamstrausta ja viime viikosta tuplaantuneita tartuntamääriä. Aivan varmasti notkahtaa kohta Hexiltä tukijalka, ja sitten ammun kovalla käteisellä laugh

Näytä koko viesti
Game of stocks - 4.8.2020 10.12

Kiitti. Ei mulla siis ole itsetarkoituksena pitää käteispainoa sadassa prosentissa, ostan kyllä osakkeita jos hyvä paikka tulee. Mutta pääpaino seuraavat viikot ehdottomasti käteisessä.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 4.8.2020 07.27

Pörssimörssäri kirjoitti:

Rohkeaa? Minun silmiin vaikuttaa lahinna panikoinnilta.

Voi harmi.
Näytä koko viesti
Game of stocks - 4.8.2020 07.16

En usein enkä aina. Mutta olen näkevinäni notkahduksen part II tulevaksi. Syyskuussa nähdään olinko väärässä.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 4.8.2020 04.52

Tilanne koronan suhteen on nyt maailmanlaajuisesti huonompi kuin mitä keväällä ennustelin. Aurinko ei tautia taltuttanut. Myin tänään suunnitellusti pois kaikki osakkeeni ja Nordnetin Indonesia -rahaston. Hankinnoistani ylivoimaisesti onnistunein oli Tokmanni, josta +75% voittoa. Uskon ja toivon syyskoronakoulumaskipaniikin johtavan elo-syyskuussa hyviin ostopaikkoihin. 

Näytä koko viesti