Olet täällä

PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.3.2021 12.59

PikkuPro kirjoitti:

Joo, surullista. Siis tarkoitan tota terveyshommaa loppuun asti. 

Yks vielä mitä en ole ymmärtänyt tai missä ihmisen biologia toimii jotenkin ehkä lajin säilymistäkin vastaan....siis se, että riskinotto on suurempaa 20v kun on paljon hyviä vuosia menetettävänä ja sukukin jatkamatta...80v taas vedetään max seiffii kun ei paljoakaan menetettävää, ok, on siinä toki se että jos 80v kaatuu niin voi mennä lonkka ja se on sit pitkälti siinä...mut miks meidät on rakennettu niin, et 20v jäbät ottaa noin paljon riskiä...siis joo testot koholla mut ei vaan kauheen hyvä ominaisuus toi, risk-reward ei kauheen hyvä.

20v on tärkeää päästä lisääntymään, kovat jätkät pääsee. 80v ei enää ota eteen, ehkä.

Näytä koko viesti
Suominen - 24.2.2021 12.21

Koitin etsiä tuoretta käppyrää sellun hinnasta, mutta enpä löytänyt. Löytäisikö joku näppärämpi Suomisen omistaja?

Näytä koko viesti
Citycon - 24.2.2021 09.59

Mitä tuohon koronan jälkeen jatkuvaan kuluttajien käytöksen muutokseen tulee, niin en siihen kyllä oikein usko. Pikemminkin aistin patoutunutta tarvetta kaikkeen mahdolliseen sosiaalisuuteen, porukka on totaalisen kypsynyt kököttämään kodeissaan ruutuja tuijotellen.

Näytä koko viesti
Citycon - 22.2.2021 11.27

Hynägrande kirjoitti:

Liha on heikko, ainakin mun ostosormessa näköjään. 7,65 riitti ja nyt Citycon kipusi jo salkun isoimmaksi sijoitukseksi noin 10% siivulla. Ei mittään hättää, kuivaa ruutiakin on vielä perstaskussa jos tässä saadaan viime kevään hintoja aikaan.

Oma lihani oli niinkin heikko, että laukaisi koko lastin jo päiviä etukäteen. Että katsellaan.

Näytä koko viesti
Citycon - 22.2.2021 10.32

Kurssi eikun laskee. Halukkaat pääsevät ottamaan näkemystä.

Näytä koko viesti
Remedy Entertainment - 19.2.2021 02.16

Mikäs näitä pelifirmoja tänään painaa? Remedy -6% ja Rovio tuplaten.

Näytä koko viesti
Mielenkiintoisia pienyhtiöitä maailmalla - 5.2.2021 12.07

keijokepuli kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

keijokepuli kirjoitti:

Cyclo therapeutics Inc, $CYTH

Pieni lääkefirmat, joka kehittää Alzheimerin tautiin lääkettä. Sisäpiiri ostanut lähiaikoina ihan merkittävällä omalla rahalla ja kurssikin on parin viime päivän aikana heräillyt. Näillä perusteilla eilen nappasin. Lääketieteellinen osaamiseni ei ikävä kyllä tarkempaan analyysiin riitä, mutta mutulla mielenkiintoinen. Tämä ei ole sijoitussuositus.

 

Pikkasen heräili +60% 😊

Market cap kuitenkin edelleen sama kun hyvällä nakkikiskalla. Voisin painaa pienen täkyn edelleen.. Kiitti ei-sijoitussuosituksesta! 

 

No eihän se ollut kuin pieni unihiekan pyyhintä silmäkulmista 😴😵😁. Eipä kestä 🤞

Pre-market -9% 

Maxim Group analyst Jason McCarthy reiterated a Buy rating on Cyclo Therapeutics (CYTH) yesterday and set a price target of $12.00. The company’s shares closed last Thursday at $6.10.

According to TipRanks.com, McCarthy is a top 25 analyst with an average return of 56.0% and a 61.0% success rate. McCarthy covers the Healthcare sector, focusing on stocks such as Appili Therapeutics Inc Class A, Brainstorm Cell Therapeutics, and SELLAS Life Sciences Group.

Currently, the analyst consensus on Cyclo Therapeutics is a Moderate Buy with an average price target of $12.00.

Näytä koko viesti
Suominen - 4.2.2021 10.21

Aki Pyysing kirjoitti:

Mie myin eilen puolet Suomisistani @5,72. Tämän voi ilmoittaa uskottavasti jälkikäteenkin, koska oli selvä harhalaukaus. Pelkäsin tämän vuoden näkymiä, tuloshan oli tavallaan selvä. Lopuista pidän vähän kovemmin kiinni. Petri Helsky rocks!

Luin tämän, totesin osakkeen pudonneen, ostin läjän @ 5,60. Sokealla uskolla mennään.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.2.2021 01.52

Tinggeli kirjoitti:

 

Anssi A kirjoitti:

Pystytkö muuten puhumaan jos infarkti iskee? Mietin että joku puheentunnistukseen perustuva hätäsoitto vois olla silloin paras ratkaisu.

 

Paras on 112 Appi. Pitäisi olla kaikilla asennettuna puhelimeen. Saa Androidiin ja Omppuun. Se on virallinen Hätäkeskuslaitoksen kehittämä appi.

https://112.fi/112-suomi

Lähettää puhelimen sijainnin ja avaa puheyhteyden kun painaa "Soita" nappia. En tiedä onko integroitavissa Googlen tai Applen puhetunnistukseen kun en sellaisia käytä.

Appi näyttää myös hätä- ja liikennetiedoitteet jos sen sallit. Lisäksi siellä on paljon hyödyllistä tietoa ja yhteystietoja eri viranomaisille ei kiirettömiin asioihin.

 

Nykyään Hätäkeskuslaitos saa sijainnin automaattisesti ilman appiakin, eli sovellus ei ole enää yhtä "must" kuin aikaisemmin.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 29.1.2021 10.54

Rupesi jännittämään liikaa, Robin Hoodeja ja kaikkea. Osakkeet myyty, toivon että kohta romahtaa rytinällä. devil

Näytä koko viesti