Olet täällä

Swedish Match - 8.8.2019 08.21

Arvostettu laadukas brändi ja ZYN  myös ihan asiallinen tuote. Ostin huonoon aikaan lisää SWMA mutta pysyy holdissa ja tankkaan lisää jos tulee paikkoja.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 24.5.2019 12.00

Lähetettyjä liitteitä ei näy Nordnetissä sisäänkirjautuneena "lähetetyissä viesteissä", eli eivät jää asiakkaalle talteen viesteihin. Mobiilissa ei onnistu jäävuori, siellä kun menee muokkaamaan odaa niin näkyy "näytettävä määrä" toimeksiannon tiedoissa mutta sitä ei pääse muokkaamaan. 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 10.5.2019 04.59
Mikko Mäkinen kirjoitti:

Tavallaan onni onnettomuudessa, että olin myymässä parhaasen ostotasoon, en alemmalla hinnalla esimerkiksi. Käytännössä selvisin päivän ilman tappioita, kun muuten meni ihan ok. Tyytyväisenä viikonlopun viettoon! Nordnet voisi lähettää jonkun kesälahjan tuosta hyvästä, sen verta tuli taas volyymiä.

 

No ehdottomasti! Laitetaan heti rantakassi sulle postiin täältä. 

Terveiset Nordnetin asiakaspalvelusta wink

Näytä koko viesti
Aallon Group - 23.3.2019 02.05

Hyvältä vaikuttaa, mutta täytyy tutustua tarkemmin vielä. Nopeahkon tutkimisen perusteella kyllä osallistumassa antiin.

Näytä koko viesti
Admicom - 23.3.2019 02.02
Accounting 101 kirjoitti:

 

https://www.youtube.com/watch?v=RMhtMhvUgx8&t=0s

Hyvää pohdintaa, miksi tässä kannattaa olla vielä mukana

Hyvä pohdintaa videolla. Itse myin puolet pois mutta mukana edelleen pienemmällä positiolla. Ja annista asti oltu mukana siis. 

Näytä koko viesti
Tulosvaroitus / Osavuosikatsaus ajankohta - 25.10.2018 10.41
TEP1S kirjoitti:

 

Finanssivalvonnalla on kohtuullisen tiukka tulkinta tiedottamisajakohdista. Periaatteessa kaikki normaalit osavuosikatsauksetkin, jotka julkaistaan aamulla, esim. klo 08.00-09.00, ovat todennäköisesti väärin, jos hallituksen kokousta ei tosiasiallisesti ole pidetty aikaisin samana aamuna. Osarit ja muut tiedotteet on julkaistava ilman aiheetonta viivytystä. Tämä koskee tietysti erityisesti tulosvaroituksia.

 

Ehkä vähän aiheen ohi, mutta tuohon liittyen Sijoittajasuhteet johdon vastuuna- kirja kertoo seuraavaa: "Yhtiöt pohtivat usein, voidaanko tiedottaminen siirtää esim. aamuun ennen kaupankäynnin alkua, jos hallitus on pitänyt kokouksen illalla. Osarien osalta siirto on mahdollinen, jos julkistamispäiväksi on tapahtumakalenterissa ilmoitettu kokousta seuraava päivä. Jos kokous on aamulla ei ole perusteltua siirtää edes osarin julkistamista seuraavaan päivään. " Tulosvarotukset asia erikseen toki.  

Aihe sinäänsä ei ole omaa osaamisaluetta, kirjan satuin lainaamaan kun pohdin tekeväni opparin sijoittajaviestintään liittyen. 

 

Näytä koko viesti
Lehto Group - 19.10.2018 10.08
rockafella kirjoitti:

Jotain tästäkin pitäisi oppia, eli yritetään:

  • Positio on vituttanut koko vuoden, mutta en raaskinut realisoida tappioita. Threshold of misery ylittyi ja järki sumentui. Olisi pitänyt myydä heti kun vitutus alkoi ja lopettaa piina.
  • Seurasin johdon ohjeistusta ja muiden hypetystä. Oma analyysi aika lähellä nollaa. 
  • Trendit taisteli tätä vastaan, rakentaminen dippaamassa jne. Mutta kun "halvalla sai" ja jotain piti ostaa, niin tätä sitten. Halvalla ostaminen strategiana ei ole toiminut sitten ollenkaan viime vuosina. Muilla on parempi näkemys ja käry mihin ollaan menossa. Kaikki on ollut niin tappiin hinnoiteltua että alennuksia ei saa ilman oikeaa syytä. 
  • Tappiot, koko salkkuun nähden pienetkin, vituttaa. Tarkemmin, huonot osakepoiminnat harmittaa. Parempi ostaa indeksiä kuin yksittäisiä osakkeita, jos ei ole kunnon perusteluita keissille. 

 

 

Oma toiminta Lehdon kanssa täyttää edelliset tunnusmerkit, paitsi että otin suhteellisen isot kurat salkkuun nähden. Noh, tulipa ensimmäiset oppirahat maksettua. 

Näytä koko viesti
Technopolis - 29.8.2018 03.36

Kiitokset täältäkin suunnalta Akille ja Petterille! Technopoliksen kyydissä marraskuusta 2015 (pari lisäystä tämän jälkeen) ja oli pari vuotta salkun isoin omistus. Ja alunperin Sijoitustiedon kautta tutustunut osakkeeseen tottakai. 

Näytä koko viesti
Privanet - 15.3.2018 08.50

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/arvotalojen-rakentaja-konkurssiin--si...

Näytä koko viesti
Metsätalousinsinöörin sijoituspäiväkirja - 2.8.2017 10.14

Näin vastaavan kuvion vähän aikaa sitten, harmi vaan en muista minkä firman sivuilla, että osakerahaston vertailuindeksinä oli 3kk euribori. Saa korjata jos oon väärässä mutta markkinoinnissahan vastaavanlainen väärän vertailuindeksin käyttö on ymmärtääkseni lain vastaista "harhaanjohtavan esitystavan" tms takia mutta ilmeisesti sitten nettisivuilla saa touhuta mitä haluaa... Sitä en muista oliko tässä tapauksessa vertailuindeksin ylittävästä tuotosta ylimääräinen palkkio mutta kuitenkin.

Näytä koko viesti