Olet täällä

Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 23.11.2020 09.06

penninvenyttaja kirjoitti:

Nordnetin black friday jenkki osakkeiden ostot ilman välityspalkkiota tarjoukseen ei taida kuulua jenkki ETF:t?

Jenkki ETFiä ei ole voinut ostaa tammikuusta 2018 alkaen lainasäädännöstä johtuen. 

 

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 25.10.2020 04.10

Aki Pyysing kirjoitti:

Törmään tyyliin joka sunnuntai siihen, ettei mobiilista Nordnetistä pääse kirjautuneena Inderesiin. Haluaisin lukea tabletilta valmistelevaa materiaalia Inderesistä, mutta kun kirjautuu Nordnetiin ja yrittää mennä Inderesiin, Inderes ilmoittaa, että sinulla on jo tili. Varmaan on joo, mutta en näköjään muista tunnareita. Kun olen päässyt vaiheeseen "unohditko salasanasi" luovutan ja siirryn läppärille.

Tähän nyt ei tule mitään korjausta koskaan, mutta osaisikohan joku ATK:ssa sivistyneempi kertoa, miksi on tehty softa, joka ohjaa läppärillä suoraan sisään, mutta mobiiliversiossa kysytään tunnareita? 

Todennäköisesti johtuu siitä, että Nordnetistä Inderesiin kirjautuessa oot joskus klikannu "yhdistä tili" (vaihtoehtoina jatkaa anonyyminä ilman Inderes-tiliä tai yhdistää entiseen free-tiliin). 

Jos jatkaa anonyyminä niin kirjautuu suoraan, jos yhdistäny tilit niin kysyy käyttäjätunnus+salasana. Ton profiilin voi "resetoida" jos laittaa meiliä Inderesille, eli sen jälkeen kun meet NN --> Inderes niin kysyy taas jatkatko ilman tiliä vai yhdistätkö tilit. Valitse "jatka" tässä kohtaa niin ei kysy tunnuksia enää ja homma skulaa. Itse tehnyt saman tempun kerran kun ei joltain laitteelta päässyt kirjautumaan. 

Näytä koko viesti
Fellow Finance - 4.9.2020 02.32

Juha kirjoitti:

Tuli kanssa seurattua tuota eilen, ja vähän sotkeuduttuakin ikävä kyllä. 

Eivät suostu näemmä päivittämään omistajalistaakaan. Tämä lisättynä first northin liputussäännötömyyteen + siihen että ex toimari ei ole enää sisäpiiriä niin hyvin sai lapattua lappua laitaan...

Samaan soppaan sotkeuduttu täälläkin. 

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 12.8.2020 08.31

Hurricane kirjoitti:

Aspiren kovasta painosta johtuen NN superluotossa ei ole tällä hetkellä lähelläkään päästä edes Hopealle. Voinko luoda toisen salkun johon siirtää "ylimääräiset" Aspiret ja näin parantaa luottoluokitustani? (vakuudet toki tippuvat) Jos kyllä, niin pitääkö minun myydä+ostaa takaisin osakkeet?

 

Voit avata uuden salkun ja siirtää osan Aspiresta sinne. Siirto salkkujen välillä 30 EUR/osakelaji ja siirtopyynnön voit laittaa viestitse aspaan. 

Lisäsalkun avaaminen yksityishenkilönä onnistuu kun yleisnäkymästä klikkaa "avaa uusi tili". 

 

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 31.7.2020 08.27

Aki Pyysing kirjoitti:

 

buttis kirjoitti:

Olen ensimmäistä kertaa lähdössä tekemään ostoksia myös velkavivulla. Nordnet salkussa nyt siis luottolimiitti (superluotto) ja intraday limit aktivoitu.

Kysymys: kun ostan osakkeita enemmän kun tilillä saldoa niin meneekö tämä vivutettu ostos normaaliluotosta vai intraday-limiitistä?

Miten näitä käytännössä käytetään ristiin vai ymmärtääkö softa automaattisesti että esim. päiväkauppa menee intradaystä?

 

Käytännössä ei tarvitse murehtia. Korkoa menee vain yliyön olleista luotoista. Eli softa ymmärtää automaattisesti.

Ja yön yli jos on limiittiä auki niin kunhan lainoitusarvo kattaa negatiivisen saldon on homma ok. Päivänsisäsesti jos on enemmän piuhaa auki kuin lainoitusarvoa (eli intra käytössä) niin sen verran sulkee positioita että lainoitusarvo kattaa auki olevan piuhan. 

Näytä koko viesti
Johdannaisten stoploss toimeksiannot - 18.6.2020 08.24

madgecko kirjoitti:

Nordnet sanoi ettei heillä ole tarjolla stoploss toimeksiantoja unlimited turboille. Esim. vaikka tuotteelle T LONG DAX NORDNET F314

Ei ole stoppareita vaikka olisi Infront webtrader käytössä. Onkohan tosiaan näin?

Tai jos on niin mikä välittäjä tarjoaa stoppareita?

P.S. Nordnet tarjoaa stopparit kyllä osakkeille, mutta kysyn nyt unlimited turbojen, minifutuurien ja muiden stoppareista.

Näin on. Stop lossin triggeri on viimeisin kauppa, ja moni viputuote on sen verran vähävaihtoinen, että edelliset kaupat voi olla vaikka viikon vanhoja. 

Tällöin stop loss ei aktivoidu jos tuotteen hinta putoaa mutta kauppaa ei käydä, eli se on käyttökelvoton. Sama homma vaikka tekisi kauppaa Infrontin kautta. 

 

 

Näytä koko viesti
Admicom - 26.5.2020 09.45

Aki Pyysing kirjoitti:

Admicomiin olisi aikoinaan kannattanut perehtyä, eikä ottaa vain pikiksiä😥. Ipo-hinnasta tullut vaatimattomat yhdeksänkertaiset.

Näitä on kyllä pirun hankala ostaa ja samoin kyydissä pysyminen on ainakin itselle mahdotonta. IPOsta tullut minierä pysyi sentään mukana vajaa 40e hintoihin.

Osakesäästötilillä oli vähän ostettuna 53 ja myin 68 paikkeilla. Nyt kun taas katsoo kurssia ei suoranaisesti tule taputeltua itseään selkään. Ja joo, ei ole tullut businekseen pahemmin perehdyttyä kuten tapana ollut... 

Näytä koko viesti
Citycon - 18.5.2020 11.36

Kalastaja2 kirjoitti:

Kauppakeskuksien tilannetta on kyllä tullut paljon mietittyä ja pohdiskeltua. Vaikka yritttää katsoa kuinka negatiivisesti, lopputulema on aina positiivinen. En saa verkkokaupan kasvustakaan kauppakeskusten(hyvällä sijainnilla olevien) kaatajaa.

Sama näkemys, tosin samaa mieltä olin ennen Citycon-position tuplaamista ja tuotoilla ei kyllä kelpaa kehuskella. Toivottavasti edes äitini pitää minua keskivertoa fiksumpana. 

En näe millään että kauppakeskuksien suosio lamaantuisi täysin. Toki oma citykani-kokemus rajoittuu vain Myyrmanniin cool.

Näytä koko viesti
Investors House - 18.5.2020 01.09

https://www.inderes.fi/fi/videot/investors-house-q120-kasvua-ja-kannatta...

Videon katsominen ja Q1-tulos yhdessä aiheuttaa kyllä lievää pään pyörittelyä ja myyntinapin alustavaa hipelöintiä. 

Näytä koko viesti
Swedish Match - 11.5.2020 09.04

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Pakastimessa on kuitenkin vielä 42 purkkia tuotteitaan, joten olen kuitenkin tukenut yhtiötä tavalla, jolla on oikeaa merkitystä.

Kateellinen pakastimesta. SWMAn tuotteita ei ole pariin kuukauteen saanut ainakaan omalta markkinapaikalta, onneksi osakkeita taas on saanut. 

Näytä koko viesti