Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 10.8.2020 07.03

Lauantaina Turkuun saapuneessa koneessa ollut 24 covid käryä..Hoh hoo. Aika sanattomaks vetää. Näin sitä Suomea johdetaan. Älykkäitä ihmisiä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 7.8.2020 10.27

Ärsyttävää tämä meuhkaaminen maskeista sen sijaan, että keskityttäisiin ongelman juurisyyhyn, eli ulkomaanmatkailuun ja sen pysäyttämiseen. Fakta nyt vaan on, että pandemian aikana ei ole turvallista matkailua,  ja mitä tulee näihin höpinöihin omaehtoisesta karanteeneista, niin luuletteko, että ketään kiinostaa niitä noudattaa?... Pitää ymmärtää, että nämä matkailijat ovat itsekkäitä ja välinpitämättömiä ihmisiä. Ei heitä kiinosta sinun terveytesi yhtään enempää kuin omansakaan. 

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 7.8.2020 12.27

Eihän tämä nyt varsinaisesti mikään hyvä kehityssuunta ole paperitehtaille..

"Keskieurooppalaiset ostavat sanomalehden matkalla töihin tai opiskelemaan, Etätöissä he ovat siirtyneet digimediaan, eivätkä kaikki enää palaa painetun sanomalehden lukijoiksi.Myös tulostaminen on vähentynyt, sekään tuskin palautuu ennalleen, kun työpaikoilla ja kouluissa on opittu dokumenttien sähköiseen jakamiseen, TE kirjoittaa."

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 7.8.2020 11.00

Kauppalehden keskustelupalstalta poimittua potaskaa:

"Keväällä ainakin raportoitiin, että kokonaiskuolleisuus oli neljän ensimmäisen kuukauden ajalta viime vuotta pienempi. Toisaalta siihen saattaa vaikuttaa sellaisetkin asiat, että huomattava määrä hoito-operaatioita (lähinnä erilaisia leikkauksia) jäi tekemättä ja niihin riittyvät riskit lykkääntyivät hamaan tulevaisuuteen."

-Tuollaista potaskaa levitellään nettiin ja sitten ihmiset uskovat näitä satuja, mikä johtaa laajoihin väärinkäsityksiin.

Jo aiemmin ketjuun linkitin riippumattomien tutkijoiden tekemän jutun, missä todettiin ylikuolleisuuden nouseen reilusti enemmän aiempiin vuosiin..Ja siis vielä  paljon enemmän kuin mitä nämä viralliset korona kuolemat ovat. Covid kuolemia on merkitty PALJON esim. Keuhkokuumeeksi, veritulppa kuolemiin, infarkti kuolemiin..

--->"Terveysviranomaisia voidaan myös määrätä kirjaamaan kuolinsyyt väärin, jotta koronaepidemia näyttäisi todellista pienemmältä."

https://yle.fi/uutiset/3-11374008

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 6.8.2020 12.48

Artsipappa kirjoitti:

 

stone kirjoitti:

Ei pysty sanomaan mitään viruksen heikkenemisestä kun kuolemia ei raportoida..Useissa maissa virallisen lukeman voi kertoa 5x. 

Vain ja ainoastaan ylikuolleisuudella keskimääräiseen verraten asiaa voidaan luotettavasti arvioida.

 

Miten päädyit 5x? Laitatko faktaa tiskiin. Oletan että olet ylikuolleisuutta eri maissa tutkinut. Kiitos.

Ahaa..Et siis lue kirjoituksiani. Suosittelen paneutumaan niihin huolellisesti, koska tätäkin asiaa käsittelin jo aiemmin ketjussa ja laitoin linkkiä juttuun. Kyllä asiaa on tutkittu. Kaikki nämä suurimmat korona pesäkkeet ovat kusettaneet maailmaa. Siellä on Britit, Espanjat, Italiat, Venäjät, Lähi-idät jne jne...

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 6.8.2020 08.55

Coron nääs kirjoitti:

Ameriikan kuolinprosentit Coron nääsin tarkkailuun nopealla katsauksella:

Olen hokenut alusta asti, että virus on muuttunut vähemmän virulentiksi aikajanan kuluessa. Kulunutta omaa fraasiani toistan, kun jokainen päivä antaa tästä yhä selvempää signaalia. Suomalaisen epidemiologi Mikko Paunion (opiskellut epidemiologiaa Johns Hopkins yliopistossa) sosiaalisen median kanavassa oli eilen jälleen linkki, kuinka Amerikassakin tämä on huomattu. CNN oli julkaissut the Cell julkaisun tutkimuksen aiheesta. 

Eikä ihme, sillä nopea katsaus kuolleet per 1M populaatio luvut keväältä ja tältä hetkeltä suoltavat tylyä faktaa että näin myös on. New Yorkin ja New Jerseyn kuolleisuus per miljoona ihmistä oli kevään linkouksessa 1792 (NJ) ja 1687 (NY), kun tällä hetkellä jo tartuntahuipun saavuttaneet Kalifornia (luku 250) ja Florida (luku 355) laskettelevat suotuisassa alamäessä ja myötätuulessa kohti ensimmäisen aallon loppusuoraa, joka saavutettaneen puolentoista kuukauden sisään. 

Jos virulenssi jatkaa kehitystään yhtä suotuisissa tuulissa, on Amerikan toinen aalto kesyä kauraa, jos ja kun edelleen heikentymistä tapahtuu. Maailmanhistoriassa ei mielestäni tunneta yhtään koronaviruskantaa, jossa jo heikentymään alkanut muunnos alkaisi muuttumaan uudelleen vihamielisemmäksi. Tämä pointti olisi hallitusten tärkeää huomata, kun mahdollisia sulkuja ja rajoituksia  sekä niiden hintalappuja pohditaan. Joillekin tuntuu olevan pirun vaikea myöntää, että virus ja sen voima heikkenee. Ihan kuin jotkut suorastaan nauttisivat yhteiskunnan sekasorrosta. 

 

Ei pysty sanomaan mitään viruksen heikkenemisestä kun kuolemia ei raportoida..Useissa maissa virallisen lukeman voi kertoa 5x. 

Vain ja ainoastaan ylikuolleisuudella keskimääräiseen verraten asiaa voidaan luotettavasti arvioida.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 6.8.2020 12.37

Niin..Kyllähän se pölhöltä tuntuu kun tietoisesti lennätetään tautia Suomeen ulkomailta. Kaikki tietää tämän, mutta kukaan ei välitä. Silmät ummessa vain lässytetään mediassa.  Oliko nämä ulkomaanmatkat nyt sitten sen arvoisia?  Covidootit!

Itse olisin mieluummin pitänyt ravintolat, kuntosalit, leffateatterit, koulut jne auki, sekä ihmisten elämänlaadun ilman korona pelkoa,  mutta meidän päättäjät ja kylärullit päättivät tehdä näillä valinnoilla lisää vahinkoa Suomen taloudelle..Pääasia, että Finnair saa lennättää ja suhata taivaalla saastuttamassa maapalloa..Joku sanoi, että Suomi on maailman tyhmin kansa...No ainakin tämä maa selkeästi pölhölän tunnusmerkit täyttää.

Näytä koko viesti
Suuri Pörssiromahdus 2020 - 5.8.2020 05.56

Uutisia Libanonista, joka on väkiluvultaan Suomen tasoa:

Maaliskuun jälkeen liki kaikkien tuotteiden hinnat ovat kolminkertaistuneet ja maan valuutan arvo on laskenut 80 prosenttia.Suurin osa maasta onkin käytännössä seisahtunut. Ne, joilla on vielä työtä, sinnittelevät kuukaudesta toiseen.Ostoskeskukset ovat autioita. Köyhien määrä kasvaa, samoin rikosten ja kaduilla kytee kapina.

Näytä koko viesti
Sampo - 5.8.2020 11.11

Aki Pyysing kirjoitti:

Nyt ostotarjous ja sen toteutuminenkin lienee varma, ja Sampo teki vähän odotettua paremman tuloksen. Markkinareaktio tähän on nähdäkseni epäselvä.

Olen jo vähän kurkannut ostokohdettakin, ja lukujen valossa nähdäkseni ihan ok.

Jos nousee, taidan yrittää istua käsien päällä. Sampo ei ole kunnolla koronakuopasta toipunut eikä taida olla koronaherkkä, pikemminkin päinvastoin.

EDIT: Ei se tulos nyt niin hyvä ollutkaan, kuin jo hetken luulin. Katsoin neljän tunnin unilla väärää lukua. Odotuksissa taitaa suunnilleen olla.

Kyllähän tulos oli vaisu, mutta  ongelmat ovat vasta edessäpäin. Toistan aiemman  näkemykseni siitä, että pankkien ja vakuutusyhtiöiden lihavat vuodet ovat nyt takanapäin.

Näytä koko viesti
Suuri Pörssiromahdus 2020 - 5.8.2020 11.05

Aika näyttää missäpäin maailmaa ja mistä seuraava suurempi romahdus lähtee liikkeelle. Etiäiset on siihen, että se tulee tapahtumaan. En vaan näe korona kriisiä lyhytaikaisena taistona. Nythän ihmiset ovat rynnänneet sankoin joukoin osakkeisiin. Osakkeet ovat ikäänkuin ainoa mahdollisuutesi..  Yleensä tämäkin ilmiö tapahtuu juuri ennen romahdusta..  

 

"Japanissa(+1171) tautitilanne ei ole pahentunut viime viikosta, mutta tartuntojen määrä pysyy korkeana. Useat maan hallinnon ja erityisesti pankkien edustajat ovat varoitelleet kriisin pahenemisesta seuraavien kuukausien aikana. Maassa pelätään vaikeuksissa olevien yritysten ajautumista konkurssiin ja siitä seuraavaa pankkikriisiä. Maan pankit ovat valmiiksi heikkoja kutistuvan kotimaan talouden ja olemattomina jo vuosia pysyneiden korkojen takia."

Näytä koko viesti