Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 4.9.2020 04.29

Laitetaas nyt tännekin postaus loman kunniaksi. Onnittelut Jens valmistumisesta ja avioliiton satamaan purjehtimisesta ! Blogi on ollut suurilta osin hyvää luettavaa , siltä osin minkä olen ehtinyt lukea. Vähän ihmetytti kommenttisi , että juorulehdet löysivät häihisi. Kutsuvieraissa oli kuitenkin julkisuudessa jatkuvasti viihtyviä henkilöitä , se varmaankin selittää asian suurilta osin. 
 

Civhuk ! Jensin blogi ei ole mitään ilmasto hörhöilyä varten , joten jätä noi juttusi vaikka Ylen mielipide osastolle. Siellä ne otetaan varmasti ilolla vastaan , mikäli et ole suoraan kopioinut niitä jostain. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 24.8.2020 06.24

Laitetaan nyt tännekin ensimmäinen postaus. Mielenkiinnolla olen seurannut tätäkin ketjua , viime viikot ovat olleet tosin lähinnä ääripäiden väittelyä keskenään. 1,23 Bidenin voitosta äänimäärässä siis popular votessa on varmasti ihan pelattava kerroin. En siltikään sitä julistaisi varmaksi enkä laittaisi likoon sellaisia määriä rahaa , mikä ottaa päähän liikaa väärin mennessä. Eke sanoi pelanneensa Trumpia 2,00- 2,55 kertoimilla , jos ymmärsin oikein niin ne vedot koskee Trumpin vaali voittoa eikä popular votea. Itse pelasin Trumpin vaali voittoa myös jokunen viikko takaperin 2,50 kertoimella. Tämä siksi että olen lähes kokoajan pitänyt tätä kolikon heittona. Alun alkaen ajattelin jättäväni kokonaan pelaamatta vaaleista , mutta tulin toisiin ajatuksiin vaalipäivän lähestyessä . En pelannut niin paljon että harmittaisi , jos Trump häviää. Hehkutus ketjuun tulen varmasti kommentoimaan JOS Trump voittaa , mutta en tule väittämään että tiesin sen. Pelasin yksinkertaisesti sen takia että katson tämän fllipiksi ja siihen riittää 2,50 mainiosti. Tesla menee muuten mukavasti 💪. Hyvät jatkot tähän keskusteluun myös , en aio osallistua itse enempää. Seuraan kyllä aina kun ehdin. 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 21.6.2020 01.22

Oon seurannut tätä keskustelua ensihetkistä alkaen. Nyt tein tilin vaan kommentoidakseni tätä. Älä fiilismies käytä voimias muiden vakuuttamiseen. Me Tesla uskovaiset nähdään tulos aikanaan. Alotin Teslan ostot 600 ja lisää ostan aina 50 dollarin heiton välein suuntaan tai toiseen. Erinomaista anyylisia tosin teet , älä kuitenkaan kuluta itseäs loppuun. WSOP onlinekin alkaa jo kohta 😊. Odotan , että voitat vähintää 2 ranneketta.

Näytä koko viesti