Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 1.4.2020 02.00

Aki Pyysing kirjoitti:

Mutta tämän perusteella olen varma, että Singaporen alhaiset koronaluvut eivät johdu maskien kovasta käytöstä.  

Oli singaporelaisten menestyksen ja alhaisten koronalukujen syyt mitkä hyvänsä, kopioisin sieltä surutta aivan kaiken Suomeen.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 31.3.2020 11.01

Ottaisin kyllä melkein minkä tahansa muun edellisvuoden talousnäkymät ja arvostukset. 
Nyt on kallista ja minusta aika surkeat näkymät ja isot downsidet. Puistattaa.  t. Nalli kalliolla.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 27.3.2020 06.20

Minä en näe enää mahdollisuuksia Sandersille noista lähtökohdista. Biden sai juuri lisää rahaa taakseen Bloombergiltä ja kannatusta tippuneilta ehdokkailta. Niin kauan kun Sanders on mukana syömässä myös pottia on uuden hevosen käytännön mahdotonta ilmaantua enää kisaa mukaan.

Esivaalien tauko ei haittaa mitään, kun samoista jatketaan ja väliajan nuo vaan syyttää Trumpia huonosta kriisinhoidosta. Joku voi hyvinkin saada Kiinan viruksen muuttaen tilannetta, sitä en epäile.

Bidenille riittää voittoon pelkkä ilmaantuminen paikalle. Vaimo kyllä hakee pois kun on aika poistua.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 27.3.2020 05.49

Biden on jo käytännössä puolueen pressaehdokas. Jännätään valitaanko hänen VP:ksi Harris, Bloomberg, Hillary, Michelle Obama vai joku muu..

Näytä koko viesti
Citycon - 27.3.2020 11.21

e. pois

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 26.3.2020 11.22

Jos viruksia on vain hesalaisilla ja heidät saarretaan ja eristetään... niin eikö muu Suomi voisi suunnitella paluuta arkeen?
Samalla pääkaupungin paikan voisi siirtää väliaikaisesti (ennakoivasti tulevia kriisejä ajatellen) Jyväskylään.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 26.3.2020 09.15

Donovan kirjoitti:

Eikö ketään sijoitustiedossa jännitä se, että vihervassarihallitus julistaa palavasilmäisen historiallisen vasemmistolaisen pääministerin johdolla pokkeustilan hymyssä suin Suomeen? 

Miksi jännittäisi? It's over.

Kulmuni ja Marin ovat reilusti vaaleilla valitut ja maan pätevimmät henkilöt tehtäviinsä.

Sanna Marin piti juuri niin upean puheen YK:ssa tasa-arvosta, etten muista moista ennen nähneeni.

Nyt on hyvä paikka lisätä henkilöstöä Kelaan ja muihin byroihin jotta saadaan luotua erittäin tarpeellisia uusia kaavakkeita sekä saadaan asioihin sujuva mutta silti sopivan tuskastuttava käsittely. Tietenkin ovat antavinaan tukea pienyrittäjille kuitenkin tarkoituksena näivettää ne vähitellen konkursseihin ja työttömyysrahastoihin, ammattiliittoihin sekä suljetuille osastoille. Berliinin mallin mukaan ehdotan Helsinkiin jo nyt vuokrakattoa!

Näytä koko viesti
Euribor-korkojen nousun hyödyntäminen & "luova suojautuminen" - 23.3.2020 09.24

Rommaava Härkä kirjoitti:

Millä tavalla hyödyntäisitte/suojautuisitte mahdollisen, omasta mielestäni nykytilanteessa todennäköisen euribor-korkojen aggressiivisen nousun?

Mikäli luulet, että ne korot lähtevät laukalle suhteessa infaatioon, on yksi järkevä temppu yksinkertaisesti lainojen rivakampi lyhentäminen.

Näytä koko viesti
Margin called - varoittava esimerkki - 18.3.2020 01.47

petteri kirjoitti:

Toisaalta oikean laman pohjalla cash is king, jos siis lama tulee, vaikka lyhytkin. Vuosina 1992-93 Suomessa pääsi tekemään käsittämätöntä bisnestä jos vaan oli käkkyä. 

Näistä tarinoista lukisin mielelläni jos haluat kirjoitella.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 15.3.2020 10.46

Torocks kirjoitti:

Kyllähän se risoo, kun on meille on uskoteltu, että jokainen ihminen ja ihmishenki tärkeä. Mutta nyt talouden ja yhteiskunnan toimivuus näyttäisi menevän edelle. Kyllähän sitä muutaman mummon ja hoitohenkilöstön Italian tyyliin voi bussin alle heittää.

Talouden alasajo johtaa myös epäsuorasti ihmishenkien menetyksiin ja kärsimykseen. Riskiryhmien eristys ja muutoin elämän normaalin jatkuminen vaikuttaa tässä vaiheessa vähiten tuhoisalta valinnalta. Kun muut ovat vielä siiloissaan, niin Suomi voisi rohkeasti lähteä kasvattamaan markkinaosuuksia tietyiltä aloilta.

Näytä koko viesti