Olet täällä

Matkalla lipulle - 3.7.2020 05.43

Kulmuni ja Mnuchin onkin lähellä samaa kaliiberia. Toinen on hassutellut pari viikkoa Väykän lehdistöavustajana ja toisella on tutkinto Yalesta plus 17 vuoden kokemus investointipankkiirina ja ollut CIO..

Suomessa riittää ministeriyteen 2 viikon työkokemus Greenpeacen feissarina ja lukion suoritus lyhyellä matikalla A arvosanalla. Kannattaa laittaa Töölön kämpät myyntiin ja muuttaa ulkomaille hyvin äkkiä.

Näytä koko viesti
Oranssia auringonpaistetta etsimässä - 3.7.2020 02.20

https://youtu.be/fEwDx8YJndU

Kannattanee aloittaa kirjoittaminen aina iloisista tai edistyneistä asioista ja päättää juttu sitten huonoihin tai negatiivisiin Suomen hallituksen aikaansaannoksiin. Aftonbladet ja muut roskalehdet tykkäävät mässäillä etusivullaan henkirikoksilla, onnettomuuksilla, murhilla ja taudeilla. Jonkin sortin taidokkaasti kirjoitetulle medialle voisi olla tilausta, jossa pinnalla olisi ne iloisemmat asiat ja jutut olisi kuitenkin kirjoitettu selkeästi ja juttujen taso olisi edes auttavasti sinnepäin.

Joskus sitä mietti että suomalainen tai Suomi ei tule koskaan saavuttamaan F1 maailmanmestaruutta, Stanley Cupia, Champions liigan voittoa, Euroviisuvoittoa, Jääkiekon MM-kultaa, Jalkapallon arvokisapaikkaa, Taloustieteen Nobelia, Nobelin rauhabpalkintoa..

Niin vain tik tik tik noitakin ihmeitä on tapahtunut. Kummallinen maa. Nato-jäsenyyttä ei kuitenkaan vielä tullut. 

Natossahan on 30 jäsenmaata ja niiden perustajat ovat tietenkin koko maapallon kerma ja ihailun kohteet. Lisäisin mukaan vielä Singaporen, Australian, Uuden-Seelannin ja Japanin, mutta maantieteellisistä syistä johtuen taitavat olla Naton ulkopuolella.

Perustajavaltiot ovat tietenkin Alankomaat, Belgia, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Norja, Kanada, Luxemburg, Portugali, Ranska, Tanska ja Yhdysvallat.

Loput myöhemmin liittyneet maat: Greece and Turkey (1952), Germany (1955), Spain (1982), the Czech Republic, Hungary and Poland (1999), Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Romania, Slovakia and Slovenia (2004), Albania and Croatia (2009), Montenegro (2017) and North Macedonia (2020).

Suomi tulee liittymään Natoon vuonna 20XX tai ei koskaan. Eikä Suomi nykyisellään ole edes oikein salonkikelpoinen. Suomessa on menossa taas suomettumisen vaihe, tai mikä lieneekään. Ilokseni olen saanut kuulla Jeansin ja Dharman muutosta Iso-Britanniaan. Suomestahan on aina muutettu Ruotsiin, Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja ties minne. Suosittelen kaikkia, etenkin sijoitustietolaisia muuttamaan liukkaasti varoineen ulkomaille. Sijoitusyhtiö Viroon saattaa olla sopiva apu myös joillekin, ja toivottavasti siihen saadaan pian selkeät ohjeet tänne saataville. Voin ehkä jossain vaiheessa tarjota apua ulkomaille muuttaville.

Suomessahan kokonaisveroase oli luokkaa 55%+.  Onko se nyt 55% vai 78% on minusta käytännön sama. Rakennettiinko se moskeija Helsinkiin vai ei, käytännön sama myös. Kun kohtalo ei ole omissa käsissä ja kiinnostus, tahto, on mennnyt, niin loppua odottelee. 

Hong Kongissa "kaksi systeemiä, yksi maa" taisi tulla tiensä päähän. Jatkossa on yksi systeemi ja yksi maa, joten pulinat pois. Jos ei sieltä ymmärtänyt muuttaa rahoineen vieläkään, niin kai sitä paikkansa ansaitsee kesäleiriltä Manner-Kiinasta? Joskus historiassa kai on ollut lentäviä kaloja tai mitä lie sekoituksia, mutta kyllä ne interseksuaalisessa kontekstissa, vai miten se Kallion lukion koulutyö vai peräti Suomen hallituksen juttu menikään oli.. no oli miten oli kalat kaloina ja linnut lintuina.. yli ajan kyllä jyvät erottuu akanoista vaikka hetken aikaa voidaan uskotella muuta.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 3.7.2020 10.55

Median omistaminen tai vaikutusvallan omaaminen ilman tunnistettavaa kytköstä voi nousta arvoon arvaamattomaan. Bill Clinton lensi lukuisia kertoja tuonne Epsteinin saarelle. Tämä tapaus halutaan toki vaientaa ja laittaa unholaan mahdollisimman vähin äänin.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 3.7.2020 10.53

No montako kertaa sen sijoittajan luottamuksen voi menettää? Entäs vaimon?

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 2.7.2020 07.11

Tilaa Hesari.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 1.7.2020 09.04

Puretaan, sortuu, luhistuu omaan mahdottomuuteensa.. miten sen nyt ottaa. Helsingin Kallioon pitäisi saada samanlaista meininkiä vaikkapa Kurviin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.6.2020 02.59

Trumpin pudotessa pois hänen ruorinsa ottaa automaattisesti Mike Pence.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 30.6.2020 01.25

Mikähän siinä on etteivät yksilönvapaudet merkkaa mitään? Ja henkilön yksityisyyteen oikein opetetaan hesalassa kajoamaan?

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 30.6.2020 12.27

Orpo onnistui saamaan turpiinsa Antti Rinteeltä 6-0. Rinteeltä, joka jo taloyhtiön hallituksessa laskutteli omiaan ja kirjanpitokin meni vähän sinnepäin. Piipittävällä hiirellä ei ole minkäänlaista tulosvastuuta. Paremmasta asemasta suurempaan tappioon on liiskattu ainoastaan Hillary Clinton, joka hävisi ensin historiallisesti mustalle keltanokalle eli Obamalle, ja sitten vielä Trumpille joka tuli omin luvin pystymetsästä.

Mitä tuhoa se Vapaavuori sitten sai aikaan Helsingissä? Vai onko vain kumileimasin. Sinnemäen piikkiin tuo kaupungin elinvoiman, kiinnostavuuden ja talouden tuhoaminen menee.

Näytä koko viesti
Oranssia auringonpaistetta etsimässä - 28.6.2020 11.01

Tavoitteena on aloittaa pienimuotoinen yritystoiminta parin vuoden sisään. Suomalaisilla on erinomaista osaamista, luottamusta ja työmoraalia. Palikoita ja edellytyksiä sinäänsä löytyy.

Noh, sitten Realin pelin kimppuun. Katsotaan mitä Hazard ja Ramos saavat aikaan. Bartomeun Barca on niin sekaisin että mestaruus olisi nyt otettavissa.

Näytä koko viesti