Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 24.9.2020 06.36

https://justthenews.com/accountability/russia-and-ukraine-scandals/senat...

Senate report slams Bidens for conflicts of interest, flags possible criminal activity

GOP-led investigation cites 'glaring' evidence of Burisma bribe, suspicious foreign money transfers and sex trafficking.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 23.9.2020 09.46

eke kirjoitti:

 

shaksuka kirjoitti:

 Aika nopeasti ovat siis kaverin aivot tässä kuudessa kuukaudessa ilmeisesti rappeutuneet

 

Tämä saattaa muuten olla lähempänä totuutta kuin uskotkaan.

Jos Biden tulee valituksi niin surun sijasta nauran paskaista, koska Joe ei heilu pressana muutamaa kuukautta pidempään. Demokraattien todellinen tarkoitus on saada Harris valtaan.

  

Osittain totta. Oikeasti Harrisille ei ole valtaa tarjolla. Vain rooli presidenttinä.

Donald J. Trump on ainoa ehdokas näissä vaaleissa, jolle on tarjolla valtaa. Onneksi enemmistö amerikkalaisista ymmärtää tämän.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 21.9.2020 12.46

Bill O'Reilly kertoo kuinka yksi Joe Bidenin tärkeimmistä tukijoista (George Soros) käyttää rahojaan saadakseen aikaan mellakoita:

https://www.youtube.com/watch?v=Br7Nxm3n3S4

 

Wealthy longtime Democratic donors boosted Biden with big checks in the second quarter

New filings now show the donors behind the former vice president’s cash bump, including billionaire investor George Soros.

https://www.washingtonpost.com/politics/2020/07/16/wealthy-longtime-demo...

 

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 17.9.2020 05.08

tappio kirjoitti:

Sairaaloiden ylikuormittuminenhan se oli se pääselitys sulkuihin. Tätä selitystä horjuttaa nyt se, että monien kritisoima Ruotsi ei sulkuihin mennyt, vaan eipä edes siellä saatu sairaalapaikkoja täyteen.

Ruotsissa tehtiin päätös, että ennestään heikkokuntoisia tartunnan saaneita ei hengitysongelmien takia viedä sairaalaan vaan heitä hoidetaan hoitokodeissa morfiinilla ja antidepressanteilla. Tuota toimintaa on joiltain tahoilta kritisoitu, ja sitä on jopa kutsuttu eutanasiaksi, kun osa ihmisistä olisi saattanut säilyä elossa pelkästään sillä, että heille olisi annettu lisähappea (ei ole mikään vaativa hoitotoimenpide mutta pitää kuitenkin tehdä sairaalassa).

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 17.9.2020 04.29

jelly kirjoitti:

Espanjassa n 3 viikkoa sitten ~8000 todettua tartuntaa (todellisten määrästä ei voi vetää kuin valistuneita arvauksia koska käytännössä ilman oireita ei testata laajamittaisesti missään). HPK A-junioreissa taidettiin löytää useita oireettomia tartuntoja joten todellisten koronatartuntojen määrä on huomattavasti suurempi kuin todettujen. 

Kuolleita Espanjassa siis tällä hetkellä noin 90 per päivä (7 päivän rullaava ka, nuo 250 per päivä piikit kannattanee jättää tilastoharhoiksi).

Eli kuolleisuus pauttiarallaa 1% maksimissaan, mutta oireettomien tartuntojen määrän ollessa "huomattava" oma villi veikkaukseni olisi että kuolleisuus on jotain 0,2-0,5%. Vakava tauti, siitä ei pääse mihinkään. Mutta kuinka vakava kausittaisiin influenssoihin verrattuna? Jos siis olisi eletty täsmälleen samoin kuin hurjimpina influenssavuosina, mikä olisi ollut kokonaiskuolleisuuden ero verrattuna pahimpiin influenssavuosiin? Nythän tällä talouden tappamisella ollaan koronakuolemien osalta jäljessä influenssaa (pahimpia vuosia). 

http://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2020/kuinka-monen-kuoleman-sy...

Tässä uudessa koronaviruksessa ei ole suurin ongelma se, että kuinka suuri osa tartunnan saaneista kuolee. Ongelma on nopea leviäminen erityisesti aikuisten ja vanhusten joukossa. Tuo nopea leviäminen lamaannuttaa terveydenhuollon, ja sitä kautta ongelmat kertautuvat. Esim. briteissä arvioidaan, että maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa tartunnan sai pahimmillaan jopa 220 000 ihmistä 24h sisällä. Jos siellä ei olisi tehty lockdownia, niin koko terveydenhuolto olisi muutamassa viikossa ollut täysin polvillaan, kun ihmisille ei olisi riittänyt sairaalapetejä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.9.2020 01.18

Jos The Donald pääsee toiselle kaudelle, Suomeen pitää kyllä ruveta hommaamaan hänelle patsasta. Yksi rautatieaseman kivimiehistä voitaisiin ihan hyvin korvata The Donaldilla. Tämä olisi The Donaldille varmasti riittävä korvike sille, että häntä ei jostain syystä huolita Mount Rushmorelle viisikon täydentäjäksi.

 

Noo, läppä, läppä. smiley Antakaa alapeukkuja.

 

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 16.9.2020 08.19

hauturi kirjoitti:

Minulla ei ole riittävää asiantuntemusta kommentoida varsinaista asiasisältöä. Panin kuitenkin merkille tieteelliselle tekstille poikkeuksellisen voimakkaat sanavalinnat, mutten ole lainkaan sitä mieltä, että ne lisäävät raportin uskottavuutta, vaan ehkä pikemminkin päinvastoin.

Valitsin tarkoituksella sanamuodon "äkkiseltään".

Syy-seuraussuhteita en lähde arvailemaan.

Äärioikeistolainen kanava (Fox) haastatteli raportin tekijää:

https://www.youtube.com/watch?v=qFlqXPl_hZQ

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.9.2020 08.16

Kamalaa menoa: 

Trump campaign pounces after Kamala accidentally talks about plans for a 'Harris administration' during virtual roundtable

  • Biden's running mate had been discussing the Democrat's plans for the economy
  •  'A Harris administration, together with Joe Biden as the president', she said 
  • She quickly clarified it will be 'the Biden-Harris administration'
  • Donald Trump has previously called Biden 'a Trojan horse for socialism'
  • Harris' slip up led some to suggest she had confirmed the Democrat's real plans

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8733687/Kamala-Harris-talks-Har...

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.9.2020 08.12

Pennsylvania näyttää hyvältä:

"Since 2016, Republicans have netted nearly seven times as many registered voters here than Democrats.

The GOP has added almost 198,000 registered voters to the books compared to this time four years ago, whereas Democrats have gained an extra 29,000. Though Democrats still outnumber Republicans by about 750,000 voters in the state, the GOP has seized on their uptick in party members as a sign that Trump is on track to win this critical Rust Belt swing state a second time."

https://www.politico.com/news/2020/09/10/trump-gop-voter-registration-pennsylvania-411232

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 15.9.2020 02.51

aliisan_avaimet kirjoitti:

Sepä vuoti nopeasti. En tiedä onko lopullinen versio, en ole vielä ehtinyt lukea läpi.

https://archive.org/details/the-yan-report

Saas nähdä noteerataanko tuota mitenkään ns. hyväksytyissä medioissa.

 

Näytä koko viesti