Olet täällä

Päivän politiikka - 23.6.2022 02.58

Uskomatonta nähdä että täälläkin vielä fiksuna pitämäni ihmiset puolustelevat miestä jolle on normaalia hakeutua alaikäisten seuraan niinku kuin Wille on tehnyt useammankin kerran.  Luottamus löytyy? Hyi vittu.

Kyllä se nyt niin vaan pitää olla että ura oli tässä ja vähin äänin syrjään, ettäs vielä kehtaa yrittää valhdella tiensä ulos! Ei mitään häpyä. 

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 08.29

Vaikka tiesin Akin olevan setämies niin silti tuli yllätyksenä että ihan pokkana kykenee puolustelemaan. 

Miettikää omalle kohdallenne 25v mies panemassa teidän 16v tyttöä, laki sallii mutta onko tuo normaalia toimintaa?  Keittäisitte aamukahvit`ja juttelisitte maailmanmenosta?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 19.6.2022 01.12

Aika selvä keissi tuo on, vaikka exä onkin ihmisperse niin ei tuo Rydmanin toiminta päivänvaloa kestä, laillista tai ei. Ei normaali ihminen tuollaista harrasta vaikka laki ei kieltäisikään

 

"”En ota kantaa siihen, mitä olen vitsaillut ex-tyttöystävän kanssa. Parisuhteessa viestitellään kaikenlaista hassua ja höpöä.”"

 

Kyllä kyllä, varsinkin vitsiä kuinka on kaksi alaikäistä tyttöä mukana :D

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 20.4.2022 10.58

Tuleeko Tinggelille voimaantunut fiilis ryssä sanan johdosta?

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.4.2022 02.27

Olikos se EU nyt sodan jälkeen ostanut Venäjä energiaa noin 35 miljardilla kun samaan aikaan tukenut taloudellisesti Ukrainaa 1miljardilla loL. Pakotteet toki vaikuttaa mutta oikea vaikutus tulee järjettömällä viiveellä, niin kauan kun energian ostoa jatketaan niin tokkopa noilla rahat loppuu ihan äkkiseltään

Muistelisin lukeneeni ennustuksia että BKT laskee noin 7% tänä vuonna,  tuon saisi tuplattua asettamalla pakotteita energian oston suhteen mutta eihän tuo tule tässä maailmassa tapahtumaan koska olemme asettaneet itsemme niin riippuvaisiksi Venäjän energiasta. Mahdoton tilanne kaiken kaikkiaan

Vertailun vuoksi -98 taisi tippua 5%

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.3.2022 04.01

Johan tuossa linkkasin luennosta tiivistelmää PDF muodossa, sitä kun ei alapeukkujen takia voinut editoida alkuperäiseen postaukseen. 

 

"tuntemattomaan videoon,", kyllä, todella tuntematon video yhdeltä aikamme tunnetuimmalta kansainvälisen politiikan tutkijoista. Kertonee sinusta taas enemmän kuin minusta jos aikaa ei sellaiseen halua käyttää.

 

Todella hämmentävä ilmapiiri täällä, "tervetuloa foorumille".

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.3.2022 03.48

tonza kirjoitti:
Raise Your Weapon kirjoitti:

Ihmeelliseksi on mennyt internet. Vuosia lukenut tätä sivustoa ja nyt tein käyttäjän tuon postauksen takia, vihamielinen vastaanotto. En voi muokata kirjoitustani koska alapeukut? Hämmentävää.

Tarkoitukseni oli kysyä että mikä saa ihmiset peukuttamaan alas mutta eivät kommentoimaan itse postausta? Mielelläni kuulisin vastaväitteitä suuntaan jos toiseenkin.

Alapeukutin, koska venäläinen näkemys siitä, että Nato olisi sotilaallinen uhka Venäjälle on sama kuin vaimoaan pahoinpitelevän miehen väite siitä, että poliisit ovat uhka miehelle itselleen. Jos Venäjällä on harhoja, ne eivät oikeuta toimimaan harhojen pohjalta, vaikka se tuntuisi harhoissa sekoillessa kuinka perustellulta tahansa.

Vähän samanlaisessa tilanteessahan me olemme Suomessakin. Emme uskalla mennä Naton turvataloon, koska pelkäämme, että väkivaltainen narsisti tulee sinnekin ja suuttuu entisestään. 

 

Quote:

Mielestäni on vain todella naiivia väittää että syypäitä on vain yksi. 

Historiansa se on tässäkin keississä, mutta ei mitään sellaista, mikä oikeuttaisi Venäjän toimia. Ja vain se on oleellista.

Kiitos viestistäsi!

Miten tuo on Venäläinen näkemys?

Selvä uhkahan se on ihan sama minkä lasien läpi sitä katsoo. Yksikään suurvalta ei hyväksyisi vastaavaa? Johan se historia on sen osoittanut. Mun mielestä on harhaista kuvitella toisin. 

Ehkä Suomen natokantaan on vaikuttanut juuri ne realiteetit mitkä Ukraina unohti. Venäjä naapurissa. Niinkin "väärin" kuin se on. Silleen se maailma toimii ja on aina toiminut.

 

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.3.2022 03.11

JP kirjoitti:

Ei pitäisi keskustella kuvilla, mutta tämä tuli pääasiassa mieleen tuosta NATOn syyttämisestä. Ja ei, en katsonut linkattua videota. Ei johdu siitä etteikö kiinnostaisi lukea argumentteja, mutta homman nimi pitäisi tosiaan olla lukeminen, mikä pääasiassa ainakin itseäni helpottaa sisäistämään tietoa nopeammin kuin tunnin videot tai podcastit.

 

https://www.mearsheimer.com/wp-content/uploads/2019/06/Why-the-Ukraine-C...

 

Suosittelen videon katsomista, enemmän asiaa. Olisi vaikea kiteyttää kaikkea tekstimuotoon. 

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.3.2022 01.25

Ihmeelliseksi on mennyt internet. Vuosia lukenut tätä sivustoa ja nyt tein käyttäjän tuon postauksen takia, vihamielinen vastaanotto. En voi muokata kirjoitustani koska alapeukut? Hämmentävää.

Tarkoitukseni oli kysyä että mikä saa ihmiset peukuttamaan alas mutta eivät kommentoimaan itse postausta? Mielelläni kuulisin vastaväitteitä suuntaan jos toiseenkin. 

Mielestäni on vain todella naiivia väittää että syypäitä on vain yksi. 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.3.2022 12.10

JR kirjoitti:

Pidän puolusteluna sitä, että nykytilanne taas kerran laitetaan NATO:n syyksi.

Siis et pidä NATOA syyllisenä tilanteeseen ollenkaan?  Edes välillisesti? Vuosia on varoteltua siitä Venäjän nurkkaan ajamisesta ja sit kun tapahtuu niin se on yksin Venäjän syy muut pesevät kädet

Mitä luulet tapahtuvan jos Mexico päättäisi yhdessä Kiinan kanssa että aseistetaan rajaa ja rakennetaan pari Kiinan tukikohtaa sinne samalla, USA olisi tämän asian kanssa sujut? Kärjistetty esimerkki, tiedän. (Kuuban ohjuskriisi)

Mearsheimer muuten ennakoi tämän sodan tapahtuvan 2015 jos länsi jatkaa valitsemallaan tiellään. Miehen videot ovat todella hyvää katsottavaa ja suosittelen jokaisen katsovan tämän videon vuodelta 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JrMiSQAGOS4&t=13s kun selvästi osa ei tunnu edes ymmärtävän miksi siellä soditaan

 

"We don't actually care that much about Ukraine, but the Russians really care"

Näytä koko viesti