Olet täällä

Päivän politiikka - 23.7.2022 03.48

Salaliittoahan tuo vaatisi juu että setämies käyttäytyisi kuten kansanedustajan kuuluu

"Sittemmin poliisi avasi esitutkinnan, kun se sai uusia tietoja ja kuuli henkilöitä, joita ei ollut kuultu aiemmassa vuonna 2020 tehdyssä esiselvityksessä."

 

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 5.7.2022 10.54

Farseer kirjoitti:

400k saa kasaan kuitenkin viime kädessä todella helposti ajan myötä, jos itsekuria ja työteliäisyyttä löytyy. Peruskoulusta amikseen, jollekin ok linjalle, hieman sivutöitä (kuten pokeria) niin saa helposti tonnin säästöön kuussa ja ne pienikuluisiin / kuluttomiin rahastoihin tai osakepoimintoihin -> 15 vuodessa kasassa on 400 000 euroa jos tuotto on 10% (7% tuotolla 17 vuotta). Tadaa. Yksi kaveri on käytännössä tuon tehnyt, ja ollut lähinnä vartijana / järjestyksenvalvojana / sijaisopena, reppureissannut paljon eikä ole pappa betalar.

 

Tää kuvastaa jotenkin sun ajatusmaailmaa ja mikä siinä on vinkasallaan mun mielestä, todella helposti :D kaikkea sitä.

Kuvittelet että tonnin säästäminen kuukaudessa on jotenkin helppoa jollain vartijan palkalla :D hetkellisesti varmaan onkin mutta että vuosikausia?  

Veljeni säästi 10k viimevuonna, vartijan palkalla. Tämä oli mahdollista koska a. oli ilmainen auto (siskon), b, lapsi asuu äitinsä tykönä suurimman osan ajasta c ei tehnyt mitään erikoista vuoden aikana, töitä ja kotona / lapsen kanssa. d. asuu kaukana kaikesta halvemman vuokran takia, silti tarpeeksi lähellä töitä (30km)

TIetää itsekkin että ei tuo mitään elämää ole, eikä kukaan sitä TODELLA HELPOSTI tee vuosikausia. 

 

Ihan oikeasti se raha ei ole kaikki kaikessa.

 

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 5.7.2022 07.19

Lukenut näitä sun juttuja on/off kymmenisen vuotta ja mikään ei tunnu muuttuneen ja vaikea olisikaan jos suurin osa ajasta menee neljän seinän sisällä netissä ja siihen kylkeen ainoat sosiaaliset tapahtumat ovat ryyppääminen sekä satunainen lenkkeily. Eikä ne vaimoehdokkaatkaan kotoa ketään tule hakemaan

Asioiden eteen täytyy tehdä jotain vaikka se ei tuntuisikaan alkuun mielekkäältä, tuntuu että nykynuorille tämä on iso ongelma.

Taloudellisesti sulla on asiat hemmetin hyvin joten siitä ressaaminen on ihan helvetin idioottimaista

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 26.6.2022 09.27

https://www.twitch.tv/valavuori  Amanda Blick vieraana.  Käy juuri läpi kuinka Wille antoi avaria kun oli Amanda ollut juhlimassa 20v synttäreitä

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 23.6.2022 02.58

Uskomatonta nähdä että täälläkin vielä fiksuna pitämäni ihmiset puolustelevat miestä jolle on normaalia hakeutua alaikäisten seuraan niinku kuin Wille on tehnyt useammankin kerran.  Luottamus löytyy? Hyi vittu.

Kyllä se nyt niin vaan pitää olla että ura oli tässä ja vähin äänin syrjään, ettäs vielä kehtaa yrittää valhdella tiensä ulos! Ei mitään häpyä. 

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.6.2022 08.29

Vaikka tiesin Akin olevan setämies niin silti tuli yllätyksenä että ihan pokkana kykenee puolustelemaan. 

Miettikää omalle kohdallenne 25v mies panemassa teidän 16v tyttöä, laki sallii mutta onko tuo normaalia toimintaa?  Keittäisitte aamukahvit`ja juttelisitte maailmanmenosta?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 19.6.2022 01.12

Aika selvä keissi tuo on, vaikka exä onkin ihmisperse niin ei tuo Rydmanin toiminta päivänvaloa kestä, laillista tai ei. Ei normaali ihminen tuollaista harrasta vaikka laki ei kieltäisikään

 

"”En ota kantaa siihen, mitä olen vitsaillut ex-tyttöystävän kanssa. Parisuhteessa viestitellään kaikenlaista hassua ja höpöä.”"

 

Kyllä kyllä, varsinkin vitsiä kuinka on kaksi alaikäistä tyttöä mukana :D

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 20.4.2022 10.58

Tuleeko Tinggelille voimaantunut fiilis ryssä sanan johdosta?

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.4.2022 02.27

Olikos se EU nyt sodan jälkeen ostanut Venäjä energiaa noin 35 miljardilla kun samaan aikaan tukenut taloudellisesti Ukrainaa 1miljardilla loL. Pakotteet toki vaikuttaa mutta oikea vaikutus tulee järjettömällä viiveellä, niin kauan kun energian ostoa jatketaan niin tokkopa noilla rahat loppuu ihan äkkiseltään

Muistelisin lukeneeni ennustuksia että BKT laskee noin 7% tänä vuonna,  tuon saisi tuplattua asettamalla pakotteita energian oston suhteen mutta eihän tuo tule tässä maailmassa tapahtumaan koska olemme asettaneet itsemme niin riippuvaisiksi Venäjän energiasta. Mahdoton tilanne kaiken kaikkiaan

Vertailun vuoksi -98 taisi tippua 5%

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 19.3.2022 04.01

Johan tuossa linkkasin luennosta tiivistelmää PDF muodossa, sitä kun ei alapeukkujen takia voinut editoida alkuperäiseen postaukseen. 

 

"tuntemattomaan videoon,", kyllä, todella tuntematon video yhdeltä aikamme tunnetuimmalta kansainvälisen politiikan tutkijoista. Kertonee sinusta taas enemmän kuin minusta jos aikaa ei sellaiseen halua käyttää.

 

Todella hämmentävä ilmapiiri täällä, "tervetuloa foorumille".

Näytä koko viesti