Olet täällä

Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? - 9.4.2021 06.34

A.j.peso kirjoitti:

Osaatko sanoa, miksi tolla SBB:n A-ja B-sarjalla on eri osinko? 

En äkkiseltään. Voi olla että liittyy noihin tytäryhtiöihin/yrityskauppoihin tai sitten on vaan erilaisia osakesarjoja kuten Sagaxillakin. Jossakin osakesarjassa tehty anti tai jotain.

Itselläni on vain vaihdetuinta B-sarjaa. Toinen sarja voi olla ehkä vain ylimääräisen osingon verran kalliimpi. Näin yhtäkkiä katsottuna.

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? - 9.4.2021 04.53

Olen ostanut mieluummin ruattin pörssistä SBB i Norden Ab:ta (koulut, sairaalat, virastot, ym), kuin tätä Cibusta.

Kun pidän noista verorahoilla pelaavista vuokralaisista, joilta ei rahat ikinä tule loppumaan. (Nykyään kun raha tuntuu olevan pelkkää politiikkaa ja setelikoneet huutaa tarpeentullen hoosiannaa.)

Cibuksesta en tykkää, koska kun katselen kaupunkimme hylättyjä entisiä S-marketteja ja K-marketteja, niin ne ovat jääneet tyhjilleen ja siis melkein TÄYSIN ARVOTTOMIKSI PELTOLAATIKOIKSI, samalla kun uusia marketteja on rakennettu uusille paremmille paikoille. (Ja jos joku epäilee sanomisiani, niin voivat kysellä paikallisilta mitä tapahtui Säkylässä, Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, jne kunnissa edellisille markettirakennuksille, kun uudet rakennettiin paremmille paikoille. Suurin osa on tyhjinä tai paljon paljon halvemmalla vuokrattuina)

Itselläni on siis todella erilainen näkemys Cibuksen kiinteistöjen arvoista, kuin mitä väitetään niiden arvoksi. Siksi en vain kykene sijoittamaan rahojani tähän yhtiöön. Aina kun ajan noiden vanhojen hylättyjen markettien ohi, niin näkemykseni vain vahvistuu. Kaupallisista kiinteistöistä ostan mieluummin vaikka Cityconia, jonka kiinteistöjen uskon säilyttävän paljon paremmin arvonsa.

(Jee, ensimmäinen viestini tälle foorumille.)

Näytä koko viesti