Olet täällä

SSAB - 1.10.2021 10.20

Ensin tehdään tuulimyllyllä kallista sähköä. Sitten eikös se jotenkin niin mene että siihen prosessiin jolla sähköstä tehdään vetyä, menee puolet sähköstä siihen itse prosessiin. Sen jälkeen vety kuljetetaan ja muutetaan taas n.50% hyötysuhteella takaisin sähköenergiaksi.

Eli neljä kertaa enemmän vaatii energiaa teräksen teko tuolla tavalla.

Onnea vaan sille firmalle joka ostaa kolmin-nelinkertaiseen hintaan terästä rakennuksiin tai tuotantolaitoksiensa koneisiin.

Näytä koko viesti
SSAB - 30.9.2021 10.07

Siinäpä saavat alapeukuttajat vähän kovemmalta äijältä samoja näkemyksiä joita itse jo viime viestissä ounastelin. Kyllä hyvään aikaan vaihdoin Valeen... Mahtaako huomenna kurssi vähän reagoida:

Suomen tunnetuin talouspohatta Nalle Wahlroos ennustaa, että valtio sulkee päästöjä vähentääkseen SSAB:n Raahen terästehtaan.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/895a46c9-efdb-48cf-84ba-774e9fd41371

Näytä koko viesti
Toivo Group - 28.9.2021 07.08

Liittyykö tämä firma jotenkin tuohon pörssiyhtiöön? 

https://www.finder.fi/Kiinteist%C3%B6hallinto/Toivo+Projektinhallinta+Oy...

Näytä koko viesti
Inderes - 27.9.2021 04.07

En osallistu toisiaan selkääntaputtelevien liimatukkien rahastukseen. Ei edes kiinnosta valuaatio. Sen verran olen nähnyt, noiden geelitukkien huuhaa-analyysejä elämäni aikana, että ihan periaatteesta en halua omistajaksi.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 23.9.2021 04.06

Pohjois-Korean suuntaan on mennyt Suomen meininki.

-Ei saa enää tilata Kiinasta/Ebaystä tavaraa kuin lisämaksuja ja lisäveroja maksamalla

-Saa pelata vain "Suom(alainen)enruotsalainen säätiö voittaa aina" pelejä

-Exit-vero jos yrität karata täältä 😂

Näytä koko viesti
Citycon - 22.9.2021 12.43

Sais Kanikin nakertaa kellareihinsa maalämpöputket ja asentaa aurinkopaneelit porkkanavarastojensa katoille. Olis mukava omistaa energiaomavarainen rusakko kun kohta kaikki nurkat on kumminkin täynnä sähköautoja ja energian hinta on pilvissä kun kaiken tuotannon pitää olla fossiilitonta.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 17.9.2021 08.08

Toivottavasti rommaa ja oikeen kunnolla ja pitkään. Ku oon ostolaidalla vielä ainakin 15 vuotta, niin sais lisää halpaa salkun täytettä. Mieluummin halvalla ostaa ku kalliilla.

Näytä koko viesti
SSAB - 14.9.2021 04.41

Sinne lähti maailmalle meikä pojan SSAB:t ja tilalle tuli VALE SA Nysestä, maailman suurimpia rautamalmin ja nikkelin tuottajia. Ei ollut silti summalta kuin muutaman uuden Skoda Octavian verran.

Saa jatkossa lesbojen kasvattama pääministeri toteuttaa aivan rauhassa ideoitaan SSAB:n suhteen. Ei ole enää minun päänvaivani.

Valella on muuten itselläkin vesivoimaloita ja uusiutuvaa energiaa. Saa sitä muutkin hiilivapaata terästä myytyä kuin SSAB.

No katselen kymmenen vuoden kuluttua että oliko kannattava hevosen vaihto.

Näytä koko viesti
Virala Acquisition Company (VAC) - 8.9.2021 11.53

Onneks en omista Viralaa. Ku mökillänikin on uus ilmalämpöpumppu ja kotonakin sellaisia on jo kaks. Purmon pattereita en enää tartte.

Näytä koko viesti
HKScan - 5.9.2021 03.00

tonza kirjoitti:
Juurikin näin. Kaikki isoimmat lihafirmat valmistavat jo nyt myös lihattomia komponentteja ja elintarvikkeita. Se on aivan se ja sama, pakataanko linjastolla jauhelihaa vai kasvispihviä, jos se on kannattavaa. 

Se jää nähtäväksi että tukevatko ihmiset tulevaisuudessa näitä entisiä teurastajafirmoja jotka ovat sitten saaneet juuri pestyä kätensä verestä ennen siirtymistään eettisempiin vaihtoehtoihin, vai näitä uusia trendikkäitä beond meettejä ja keinolihafirmoja, joilla ei ole niin veristä historiaa takanaan.

Näytä koko viesti