Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.8.2019 07.24

Maksettu mainostaja oletan (lähetin on mutta ei vastaanotinta).

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.8.2019 04.11

Olin itsekin Ripplestä innoissani, ennen kuin perehdyin asiaan enemmän :

Omia mietteitä 

1) xrp tokeneita on mieletön määrä ja Ripple myy jatkuvasti itselleen ilmaiseksi luomiaan tokeneita netoten aina myymällä tokeneita ja tämä pitää Xrpn kurssia 30snt tuntumassa 

2) Ripple maksaa yhteistyöpankeille yhteistyöstä, eli se että pankki on suostunut yhteistyöhön on ennenminkin Ripplen maksama mainos saadakseen lisää sijoittajia voidakseen taas myydä tokeneitaan kalliimmalla

3) Alalla riittää kilpailua, eikä ole mun mielestä mitään erityistä syytä olettaa, että vaikka Ripplen teknologia olisi kilpailijoita parempi ja Xrp tokenia alettaisiin pankkien toimesta käyttämään "välivaluuttana" maiden välisissä siirroissa että Xrp:n arvo nousisi jonnekin korkeuksiin - miksi sen tulisi nousta? 

4) uskoisin että moneygramin osake nousi koska Ripple maksoi valtavan preemion ostamastaan  Moneygrammin osakekannasta .

5) Koko cryptoissa selvästi maksetut mainostajat mm . youtube kanavat ja Reddit mikä toimii yritysten mainoskanavana herättää musta aika suuria epäluuloja - jos joku on liian hyvää ollakseen totta niin sitä se useimmiten on, eli fuulaa tavalla tai toisella.

En oo mukana. 

Näytä koko viesti
Päivätreidaava rahasto? - 2.6.2019 11.30

Uskoisin, että ei ole ja syy varmaankin se, että osaavat treidaajat treidaavat ennemmin omilla rahoillaan ja pitävät tuotot itsellään, kuin treidaisivat muiden rahoilla ja tuottaisivat muille.

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.5.2019 06.21

Joo kiitti vastauksista. En lähde syvemmälle siihen miksi mun mielestä tokenin hinta näytti halvalta, olen aloitteleva sijoittaja ja aika pitkälti mututuntumalla kryptoissa mukana. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.5.2019 03.50

Mitäs olette Casteliero ja muut XRP:stä mieltä?

Olen itse sijoittanut XRP:hen ja Ethereumiin. Ripplen teknologia ja merkittävä määrä yhteistyöpankkeja on kuulostanut vakuuttavalta, mutta toisaalta tokenin arvo itsessään on jäänyt arveluttamaan - mitä jos Ripple myy tekniikkaansa pankeille, ihmiset sijoittavat Xrp tokeniin joka onkin itsessään vain rahankeruu alusta Ripplelle?  Miten XRP:n hinta on niin alhaalla jos tekniikka ja firma on todella niin mullistavaa, kuin mitä väittävät sen olevan ja miten XRP:hen sijoittaminen todellisuudessa antaa takeita siitä että sijoittaa yhtiöön ja sen teknologiaan eikä pelkkään hypetykseen jolla rahastetaan ja teknologia myydään kaikessa hiljaisuudessa pankeille.

Olisi kiva kuulla mietteitä asiasta ymmärtäviltä.

 

Näytä koko viesti
Mitä lukea, paljonko tarvittavat alkupääomat? - 13.5.2015 07.09

Kun kassa on isompi ja tasot pokerissa sitä luokkaa, että en enää näe tarpeelliseksi pyrkiä pelaamaan isompaa, (seinä vastassa, en pärjää / pää ei kestä tappioputkia), niin sitten laitan varmaan rahastoihin reippaasti sitä rahaa tai perehdyn tarkemmin aktiivisijoittamiseen. Tällä hetkellä kumminkaan ei joutilaana ole semmoisia summia, että niiden makuuttaminen tulisi kalliiksi.

Alkuperäinen luulo oli, että muutamalla tonnilla voisi hyvin ostella osakkeita suht vakaista firmoista ja sitten myydä aina kun on voitolla, eikä ahnehtia....! Simple as that ja tehdä helppoa fyrkkaa, mutta jos toi vero on 9% niin voi varmaan unohtaa.

Täytyy lukea toi "A Random Walk Down Wallstreet"...

Näytä koko viesti
Mitä lukea, paljonko tarvittavat alkupääomat? - 13.5.2015 01.32

Kiitos vastauksista!

Mikäli oikein ymmärsin aktiivista päivittäistä myymistä, ostamista ja seuraamista vaativa sijoittaminen, mikä itseä siis kiinnostaa vaatii kunnon pääomat. Persaukinen olen, joten voin unohtaa. Uskon myös, että omalla kohdalla isompi tuotto on investoida pokeriin (kasvattaa pelikassaa ja pyrkiä nousemaan tasoja), kuin laittaa rahaa matalakorkoisiin rahastoihin suht varmalla pitkän aikavälin tuotolla.

"Pääoma on keino päämäärien saavuttamiseen, eli ts. niiden asioiden saamiseksi joita arvostat." - hyvin sanottu. Ja kun nyt kysyit, niin ittelle näistä asioista rahalla saavutettavissa olevat  tuntuvat perimmiltään olevan pitkälle niitä, joista jäin pentuna paitsi tai jotka sain vain osittain. Harmitti aina, kun vanhemmat vuokras pitkään jotain mökkiä, siitä tuli rakas paikka ja sitten jouduttiin yhtäkkiä lähtemään pois. Haluaisin siis joskus oman mökin saunalla järvenrannasta !!! Se on nro1. rahalla saavutetavissa oleva juttu! Asunko vuokralla, vai omistusasunnossa tuntuu tällä hetkellä yhdentekevältä.....  Haluan perheen, ammatin, jossa voin auttaa muita (työn josta nautin!!!) , hyvän fyysisen kunnon joskus vielä ottelemaan (nyrkkeily) fyysinen kunto tottakai elämänmittainen tavoite.... + haluan reppureissata. (tämä rahaa vaativa, tosin ei todellakaan samassa mittakaavassa, kuin mökki).

 Asuminen, ympäristö, elintaso, harrastukset..... Noita se varallisuus rajoittaa, mutta lisäksi elämässä on paljon asioita, joihin voi  perehtyä ihan ilmaiseksikin.

Nyt kun tätä kirjoittaessani jouduin ajattelemaan huomasin, että aika iso osa mun rahan avulla haluamistani asioista on aika lailla saavutettavissa "köyhänäkin", tai erinomaisesti keskituloisena.... Uskon, että on rankkaa olla sika rikas, tiedän että on perseestä olla köyhä eli jotain siltä väliltä on varmaan optimi. 

Näytä koko viesti