Olet täällä

kaunis menestystarina - 6.7.2020 11.58

Lottokuponki on kielikuva päättäväisyydelle ja kovalle työmoraalille. Mitä sen enempää voisi haluta itseltään?

Näytä koko viesti
kaunis menestystarina - 6.7.2020 11.57

Teen paljon töitä ja treenaan joka päivä, ei muuta sanottavaa. Ja niin muuten,.. löysin maasta lottokupongin jossa oli 7 oikein, mutta sama meno jatkuu silti.  

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 6.7.2020 11.41

Aika kuivaa luettavaa mun mielestä Jenssin blogit olleet. Sellaista se elämäkin on jos haluaa tehdä paljon rahaa, eikä siinä mitään perässä tullaan,... mites muuten tesla shortti ? Hyvä puksutus Teslalla päällä. Mietin vaan pitäisikö itse laittaa shortit vai longit vesille, kun fiilismies on teslaan longina? Ei tiedä taas kehen luottaa kun sijoitustiedossa ollaan, tietoa vailla, persettä nuolemassa. 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 23.6.2020 05.57

Vastasin samaan aikaan, aika pitkälti Jr näyttää sen selittäneen.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 23.6.2020 05.53

Botit pelaavaat yleisesti huonoiten paisteja vastaan, koska eivät adjustaa ja exploittaa samalla tavalla nopeasti paistin tendenssejä, kuin hyvä ihmispelaaja. Turtsien loppupään peli paisteja-  ja heikompia reguja vastaan pelatessa, eli adjustaukset näihin verrattuna muuhun fieldiin merkitsee turtsapelaajalle paljon. 

 

Icm botti turnauksiin on varmaan ollut niitä ensimmäisiä botteja, mitä pokeriin on keksitty. Puskee ja maksaa GTO - rangeilla, ei näiden bottien tarvitse tehdä max. tulosta vs. fieldi, kunhan aina tekevät ratkaisuita, joita vastaan ei voi saada edgeä. Niin kauan kuin turtseista löytyy merkittävä määrä paisteja, niin kyllä siellä hyvät ihmispelaajat pärjää, mutta minun mielestäni vahvasti siitä syystä, että 1) paistit rahoittavat pelit (kuten kaiken pokerin) 2) botit pelaavat lähestulkoon aina epäoptimaalisesti paisteja vastaan mikä korostuu erityisesti turnausten shortstack pelissä, jossa turnauselämä on aina vaarassa. 

En ymmärrä miten gto rangeja pelaava botti ei muuten, kuin juurikin rajaamieni esimerkkien valossa voittaisi ihmisiä. On tosin otettava huomioon, että hyvien pelaajien ranget ovat turtseissa 100 usd+ sisäänosto käytännön bottiranget .

Näytä koko viesti
Pitkään ja kestävästi - 15.6.2020 01.18

Autistit aina odottavat sitä, että muut ottavat huomioon heidän poikkeuksellisen tapansa hahmottaa erityislaatuisia piirteitä kokonaisuuksista. Meissä pokerinpelaajissa on paljon autisteja ja olen tullut heidän kanssaan mainiosti toimeen, mutta tärkeintä on ollut se, että olen oivaltanut mistä on kysymys. Sinäkin olisit voinut kertoa heti alkuun ominaisuudestasi ja siitä, että jokaiselle kirjoituksellesi pitää aina vastata tiettyyn ketjuun ottamatta huomioon mitään muita ketjuja. Keskittymällä yksityiskohtiin, ei kokonaisuuksiin.    

Näytä koko viesti
Pitkään ja kestävästi - 15.6.2020 12.59

Sinulla ei ole vetovoimaa ikinä ollutkaan . 

Näytä koko viesti
Pitkään ja kestävästi - 15.6.2020 12.54

Sinä et ymmärrä mistään mitään. 

Näytä koko viesti
Pitkään ja kestävästi - 15.6.2020 12.53

Vedä käteen! 

Näytä koko viesti
kaunis menestystarina - 15.6.2020 12.43

Tein tänään hyvän työpäivän, vaikka aamulla vituttikin! Tein eilenkin! Pystyn nykyään keskittymään aika hyvin ja ajattelemaan loogisesti, vaikka vähän vituttaisikin, marginaalivirheitä enää ja nekin lähinnä väsymyksestä. Tunteet sulkevat pois älyllisiä toimintoja, ihminen jäätyy ja taantuu. Monilla nämä älylliset toiminnot eivät ole koskaan paljoa kehittyneet, kun eivät ole harjoittaneet niitä ja sitten väistelevät aina keskustelemista ja varovat erimieltä olemisesta syntyvää kipua, suuttumusta. Minä yritän jatkaa täällä kirjoittamista, opetella olemaan provosoitumatta, olla kuin muuri jota ei voi murtaa! Ihmettelin yksi päivä uutista Harkimon itkusta siitä, että hänen tekemälleen sanavirheelle oli eduskunnassa naurettu. Rikasmies loukkaantuu, kun likat nauraa, mukamas häpeää itseään, kerää irtopisteitä! Sopeutunut fiksusti tämän ajan henkeen.... Tällaiseksi se politiikkakin on mennyt. Itkuksi ja loukkaantumiseksi irtopisteiden toivossa. 

...

Minä suutuin eilen, olin nukkunut muutaman tunnin lautalla ja en ollut syönyt juurikaan mitään vuorokauteen. Olimme ostoksilla amerikkalaistyylisessä S&R marketissa, joka on käytännön tukkuvarasto, mistä saa ostettua halvemmalla tavaraa, kuin perusmarketista. Ostoskärryt ovat täällä merkittävästi suurempia, kuin missään muualla, joten suurista käytävistä huolimatta on usein ryysistä. Menimme tyttöystäväni kanssa maksamaan  kassahenkilön neuvomalle puolelle ja samalla kun olin maksamassa ostoksia edellinen lippispäässä oleva 30-35v rillipää alkoi soittamaan suutaan tyttöystävälleni tiuskimalla, että kärrymme eivät kuulu sinne missä ovat ja mulkkasi pahasti! Huusin, että mikä ongelma se hänelle on, kun on jo maksanut ja lähdössä pois!!!! Meni vaimonsa selän taakse piiloon ja pakeni jonnekin käsienpesupisteelle . Tyttöystäväni itki kotona, pelästyi tätä miestä! Kiitti tietysti sitä, että Puolustin (Hyökkäsin)....  Aasialaiset eivät ole tottuneet siihen, että ulkopuoliset alkavat vittuilla, tai puuttua muiden asioihin, ensimmäinen kerta täällä eläessäni viiteen vuoteen, tämä tapaus kertoo hyvin siitä, miten pahaa jälkeä tämä keskiluokan nousukkuus oikein aiheuttaa! Ymmärsin paremmin, miten rikkaan eliitin pitää entistä enemmän viedä mahdollisuudet keskiluokkaan nousemislelta Aasiassa ja pitää kaikki tasapäisesti orjina! Mahdollisuudet olkoon ulkomailla, kapinallisuus tällaisissa populaatioltaan valtavissa maissa aiheuttaa kaaosta! Samanlaista, kuin Amerikassa, eivät halua sitä tänne, että sotketaan rikotaan ja mellakoidaan esitetään omia näkemyksiä ja puututaan muiden asioihin!  Nytkin Amerikassa jonkun yhden menetetyn ihmishengen takia tärvellään, sotketaan ja rikotaan sillä varjolla, että hän oli tietynvärinen., toivottavasti Aasia pysyy sellaisena kuin se onkin, sopeudun hyvin Armeijamalliseen Diktatuuriin  kaikkine rajoituksineen! Olen juomatta ja uimatta meressä vaikka 1000 kuukautta ja jonotan kaikkialle metrin turvavälein, kun tiedän, että kontrolli on tällaiselle valtavalle sivistymättömälle populaatiolle aivan elintärkeä välttämättömyys toiminnalisuutensa kannalta !! Kun seurailee ihmisten käyttäytymistä ymmärtää, miksi heitä täytyy vahtia siinä mittakaavassa, olen koronan aikana todistanut, kun nainen nosti maskin päästään yskiäkseen mukavammin muiden päälle ja miten ihmiset klähmivät kaupassa kaikki elintarvikkeet läpi, kun ei kukaan ole kieltämässä! Miksi heidän pitäisi antaa vapaasti myllertää.... 

 

 

Näytä koko viesti