Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 15.12.2019 01.45

On se relevanttia ostiko juutalaisilta, suomalaisilta vai somaleilta . Kaikilla ei ole vaadittavaa ostovoimaa. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.10.2019 02.53
hauturi kirjoitti:

Joo, siis tietenkään ei ole oikea ratkaisu ottaa joka koulusta paras 7%, jos jossain koulussa kärki on saman tasoista kuin toisen jonkun toisen koulun keskitaso. Sen sijaan, jos esim. arvosanat olisivat vertailukelpoisia koulujen välillä, voisi ihan hyvin laittaa kaikki oppilaat esim. keskiarvon mukaan järjestykseen ja ottaa kärjestä 7% (ja tätä nopeasti lukemalla luulin tarkoitetun).

 

Eiköhän se ole melko universaali ilmiö, että huonossa koulussa hyvien arvosanojen saaminen on helppoa. Vertailukelpoisuus toki onnistuu ja saataisiinkin tasoitusta Afrikkalaisille hakijoille. 

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 20.9.2019 11.23

Jaksaistiko Aki antaa tilannepäivitystä, miltä näyttää nettipokeriblockien tulemisen todennäköisyys nyt tämän uuden Veikkaus problematiikan johdosta?

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 20.9.2019 11.20

Tapasi selvittää oikein mitään on aika sekava, ylimielinen ja suoraansanottuna huono. Hyvä jos itse ymmärrät itseäsi! Teesini on että kovalla seurannalla voit lyhyessä juoksussa voittaa kryptokaupoissa paisteja - verojen jälkeen tuskin ketään odotusarvo mielessä! Tuuri se voi olla myöten blackjackissa tai ruletissakin vaikka miten pitkään ;)

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 20.9.2019 09.09

Mukava tätä on ollut alun jälkeen seurata, otan sanani takaisin vapaa tyyli sallittakoon!

Eikö voitoista tule 30% vuosittaiset verot - tällä yhtälöllä spekulatiivinen treidaaminen trendien mukaan kuulostaa itselle aika -Ev touhulta. Ne jotka häviävät (valtava enemmistö) tai verojen jälkeen häviävät pitkässä juoksussa ovat varmasti aika suu supussa, koska heitä pidettäisiin hölmöinä (sijoitit rahasi paskaan ja hävisit vahingonilo mentaliteetti niskaan) vs. ne jotka riskillä voittivat paljon ylistävät  kryptoja ja omaa treideri "osaamistaan" - onnekkuuttaan . Voitolliset ja pitkäjänteiset sijoittajat taas riskien takia välttävät kryptoja ja eivät oikein tuo mitään keskusteluun koska eivät ole kryptoihin juuri perehtyneet. 

Pureudut nyt trendeihin ja miten se markkina käyttäytyy, eiköhän samaa tee aika moni muukin ja niin kauan kuin mukana pelissä on tarpeeksi niitä jotka aina ostavat väärään aikaan ja myyvät väärään aikaan markkinaa ennustava treideri voittaa jos ei maksa 30% veroja lyhyessä juoksussa. Toinen kysymys onkin mikä on näiden coinien todellinen arvo - jos omistan 100k eurolla bitcoinia siinä toivossa, että joku ostaa ne kalliimmalla ilman että tämän coinin todellinen arvo onkaan juuri mitään - miten voin olla olematta -EV position päällä koska todellinen jättiromahdus on täysin mahdollinen ja melkeinpä todennäköinen? Tietysti pelikassa tulisi hajauttaa ja aina riskeerata vain x % jokaiseen betsiin - siltikin pitäisin todennäköisenä että jokainen hajautettukin kryptobetsi voi hyvin olla -EV  vaikka olisit jo pitkässä juoksussa reippaasti voitolla!

Pokerissa on mielenkiintoinen konsepti - Riverin tullen Texas holdemissa et voi positiosta valuebetata ohuesti jos tulet välillä n5% ajasta (/+) reissatuksi bluffina. Se tappaa betsisi odotusarvon vaikka muuten tarpeeksi usein vastustajasi maksaisi hunommilla ! Vertaisin tätä tilannetta kryptotreideihin - yritetään katsoa kristallipallosta mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja usein voitetaan rahaa huonommin ennustavilta, siltikin ollaan aina tilanteessa jossa sijoitus on -EV koska assetit millä treidataan ovat arvoltaan niin paljon alhaisempia kuin miten markkina ne hinnoittelee.   

Näytä koko viesti
|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 11.9.2019 12.49

Olipa raskasta sepustusta luettavaksi, jopa tällaiselle kouluja käymättömälle. Jos haluat, että joku jaksaisi juttajasi lukea kannattaa opetella lukijaa hieman kunnioittavampi kirjoitustapa :-).

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.8.2019 07.24

Maksettu mainostaja oletan (lähetin on mutta ei vastaanotinta).

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.8.2019 04.11

Olin itsekin Ripplestä innoissani, ennen kuin perehdyin asiaan enemmän :

Omia mietteitä 

1) xrp tokeneita on mieletön määrä ja Ripple myy jatkuvasti itselleen ilmaiseksi luomiaan tokeneita netoten aina myymällä tokeneita ja tämä pitää Xrpn kurssia 30snt tuntumassa 

2) Ripple maksaa yhteistyöpankeille yhteistyöstä, eli se että pankki on suostunut yhteistyöhön on ennenminkin Ripplen maksama mainos saadakseen lisää sijoittajia voidakseen taas myydä tokeneitaan kalliimmalla

3) Alalla riittää kilpailua, eikä ole mun mielestä mitään erityistä syytä olettaa, että vaikka Ripplen teknologia olisi kilpailijoita parempi ja Xrp tokenia alettaisiin pankkien toimesta käyttämään "välivaluuttana" maiden välisissä siirroissa että Xrp:n arvo nousisi jonnekin korkeuksiin - miksi sen tulisi nousta? 

4) uskoisin että moneygramin osake nousi koska Ripple maksoi valtavan preemion ostamastaan  Moneygrammin osakekannasta .

5) Koko cryptoissa selvästi maksetut mainostajat mm . youtube kanavat ja Reddit mikä toimii yritysten mainoskanavana herättää musta aika suuria epäluuloja - jos joku on liian hyvää ollakseen totta niin sitä se useimmiten on, eli fuulaa tavalla tai toisella.

En oo mukana. 

Näytä koko viesti
Päivätreidaava rahasto? - 2.6.2019 11.30

Uskoisin, että ei ole ja syy varmaankin se, että osaavat treidaajat treidaavat ennemmin omilla rahoillaan ja pitävät tuotot itsellään, kuin treidaisivat muiden rahoilla ja tuottaisivat muille.

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.5.2019 06.21

Joo kiitti vastauksista. En lähde syvemmälle siihen miksi mun mielestä tokenin hinta näytti halvalta, olen aloitteleva sijoittaja ja aika pitkälti mututuntumalla kryptoissa mukana. 

Näytä koko viesti