Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.5.2020 17.46

Hetken miekin mikä on passivihko, mutta kaipa se on passiivisehko?

Korkosuojaus arvopaperilla - 26.5.2020 6.43

Tinggeli kirjoitti:
Ja eikä ne lainan stressitestit ole yleensä tehty jollain 5% korkotasolla?

6%/25v

Millaista korkoa pyytäisit ystävälle myönnettävästä lainasta? - 22.5.2020 10.57

Mitä takaamiseen tulee, niin takaajaksi en lähtisi missään olosuhteissa, kenellekään.

Lainaamista voisin harkita joissain olosuhteissa, mutta eipä onneksi ole kyselijöitä (eikä pahemmin mitä lainatakaan)

Koronavirus Covid-19 - 21.5.2020 9.49

Sanotaan nyt vaikka niin, etten kuulu eutanasian vastustajiin.

Koronavirus Covid-19 - 21.5.2020 8.35

Arto kirjoitti:

Tämä onnistui, koska hoidimme heitä. Koko aleneva sukupuu pyöritti rulettia, jossa kukin vuorollaan oli hoitovastuussa. Lisäksi mukana oli kunnallinen kotihoito.

Tämä on hienoa ja arvostettavaa. Tosin epäilen, että joukossa ei ollut sellaisia, jotka olivat esim. viimeiset 5-10 vuotta elämästään täysin liikunta- ja kommunikointikyvyttömiä (kuten äitini ja anoppini, joita kumpaakaan emme hoitaneet kotona)

Saga Furs Oyj - 20.5.2020 17.42

Muistaakseni turkiseläimet syövät ainakin jossain määrin myös muun kalastuksen sivussa saatavaa roskakalaa, joka ei ihmisille kelpaa. En kyllä osaa sanoa missä määrin.

Usa Vaalit 2020 - 20.5.2020 17.31

starsailor kirjoitti:

Venäjä ei vaikuttanut sosiaalista mediaa lukuunottomatta mitenkään vaaleihin.

Niin, sehän ei ole vaalivaikuttamista jos se tapahtuu sosiaalisen median kautta. Vähän sama kuin sanoisi, että epäilty ei kassan ryöstämistä lukuunottamatta tehnyt minkäänlaista ryöstöä.

Koronavirus Covid-19 - 20.5.2020 17.04

Tukholman risteilyhän on helppo rasti, jos vaan saa lipun. Suomesta saa suomalainen poistua ja palata, eikä risteilyllä tarvitse muuta tehdäkään (Tukholmassa ei ole mikään pakko mennä maihin, jos Ruotsi ei satu päästämään). Saksan reissu on sitten toinen juttu, onnistuu vain jos Saksa päästää maahan. Tämä on kai vielä auki, komission suosituksesta huolimatta. Saksan ja muiden maiden välillä olen nähnyt jo päätöksiä rajojen avaamisesta, mutten Saksan ja Suomen.

Koronavirus Covid-19 - 20.5.2020 16.43

Arto kirjoitti:

Käsittääkseni kaikki EU:n sisäiset matkustusrajoitukset poistuvat 15.6. Buukkasin jo automatkankin Saksan kautta Ranskaan Finnlinesillä heinäkuuksi. Kyselin näiden aspastakin asioista ja ihan normaalisti mennään.

Tällaista olen nähnyt spekuloidun, mutten ole nähnyt missään lopullista päätöstä. Linkkaa ihmeessä jos sellainen on tehty. Yhden saksalaisen mökkivuokralaisen pitäisi tulla Finnlinesilla heinäkuun lopussa, eikä hänellä ainakaan ole vielä mitään tietoa onnistuuko vai eikö (siis edelleen Finnlines varmaan mielellään kuskaa hänet Helsinkiin, mutta pääseekö hän myös rajavartijoiden ohi maahan kun kyseessä on vapaa-ajan matka)

Koronavirus Covid-19 - 20.5.2020 16.08

Arto kirjoitti:

 

hauturi kirjoitti:

 

Arto kirjoitti:

Helsingin ja Tukholman välinen laivaliikenne palaa normaaliksi 15.6.20.

 

Vähän ohi aiheen, mutta missä ja koska näin on päätetty? Olen missannut täysin.

 

Päätöksistä en tiedä, mutta ostin 15.6. Tukholman matkan Siljalta kun tuli tarjous. Näemmä se on ensimmäinen myynnissä oleva päivä.

Niin, laivathan voi toki liikennöidä ja niihin voi myydä lippuja. Normaaliliikenteellä ajattelin lähinnä sitä, että Ruotsista tulevat henkilöt, jotka eivät ole Suomen kansalaisia ja jotka eivät ole välttämättömäksi katsotulla matkalla myös pääsevät maihin Suomessa.