Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 6.12.2021 02.15

Hölmön kanssa kannattaa "olla samaa mieltä". Pääsee vähemmällä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.12.2021 05.17

Koronapassin käyttöönoton jälkeen järjestyshäiriöt ravintoloissa vähenivät, koska rokotevastaisuus ja rähinähakuisuus kulkevat käsi kädessä. Nuuskakin on, kuten muistamme, omien sanojensa mukaan "yllättävän väkivaltainen".

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.12.2021 03.38

Mene Nuuska töihin.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 29.11.2021 03.04

Mene Nuuska töihin.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 29.11.2021 11.45

Kaikkein tehokkain tapa toimia on laajentaa koronapassin käyttöä, ja vähentää yliaktiivista tiedottamista taudin vaaroista ja rokotuksen eduista. Suurin osa rokottamattomista on kuitenkin ihan normaaleja ihmisiä, ja ottavat passivaatimusten ohjaamina rokotteen, jos eivät koe että heille ilkutaan. Poteroissa makaavien päätä puolestaan ei käännä mikään pakko tai valistus.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 27.11.2021 07.28

JR kirjoitti:

 

Lehtopöllö kirjoitti:

Valitettavasti pelkkä objektiivinen tieto ei riitä siihen, että ~kaikki ihmiset tajuaisivat hakea rokotteet. Pitää laittaa lisää keppiä ja porkkanaa. Ravintoloihin, baareihin, kahviloihin, elokuvateattereihin, konsertteihin, lätkäpeleihin ei sisäänpääsyä mihinkään aikaan ilman koronapassia? Sairaanhoitohenkilökunta lomautukseen, jos ei ole ottanut rokotteita? Telakat, rakennustyömaat yms vaatisivat rokotepassin tai ei pääse töihin? Rokotetut koronapotilaat jonon ohi esim tehohoitoon vs rokottamattomat? Yhteiskunta ei maksa koronan sairaalahoitoa, jos ei rokotetta? Rokotteilla saisi 500 € ylimääräisen verovähennyksen?

 

Yhteiskunnan edun vuoksi, olisin toki pakkokeinojen kannalla niiden osalta joilla ei ole erityistä lääketieteellistä syytä kieltäytyä.

En kuitenkaan usko, että semipakkokeinot, tai edes pakkokeinot olisivat tehokkaita tässä vaiheessa. Some on vapaata, ja rokotteista tässä vaiheessa kieltäytyvät (lukuunottamatta minimaalista ryhmää, jolle terveydellisistä syistä itse rokotus olisi vaarallinen tai tehoton), ovat erittäin vahvasti poteroissaan. Lisäkannustimet, tai -pakotteet vain vahvistavat heidän kantaansa - yhteiskunta on salaliitto ja vihollinen.

Rokotteiden antaminen tällaiselle ryhmälle syöksisi meidät fasismiin.

Fasismi alkaa tuntua varteenotettavalta aatesuuntaukselta, kun demokratian aseettomuus ääriainesten edessä käy variantti variantilta selvemmäksi.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 23.11.2021 05.55

Rumble has quickly become a refuge for all manner of whackos, with the Canadian-based video platform recently seeing as many as 50 million unique visitors per month. As Gizmodo noted earlier today, such luminaries as Steve Bannon and Ben Shapiro currently pepper a stagnant stew of countless anti-vaxxers, QAnon cultists, and various other alt-right leeches... and Rumble is well aware of this fact.

Näytä koko viesti
Citycon - 22.11.2021 05.23

Hyvä että näinyes

Oma Citycon -omistukseni osui huonompaan aika-ikkunaan, enkä ole iljennyt laskea paljonko mielikuvitusrahaa menetinlaugh

Näytä koko viesti
Citycon - 22.11.2021 03.34

superg kirjoitti:

Osin tämän foorumin hehkutuksen seurauksena Citycon on myös oman salkkuni suurin omistus. 25 000 lappua löytyy 7 euron keskihinnallafrown 

Oletko laskenut paljonko Helsingin pörssi on Cityconin omistusaikanasi noussut, eli montako euroa hehkutettuun junaan hyppääminen on tullut maksamaan?

EDIT: Alapeukuttajille tiedoksi että puksuttelin pitkään mukana ihan samassa junassa, ei ollut vittuilukysymys.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 19.11.2021 06.17

Miksi yläpeukun ansaitsevien viestien massapeukuttaminen jälkikäteen olisi hyväksyttävämpää kuin alapeukun ansaitsevien viestien massapeukuttaminen jälkikäteen? Ylläpidolta selkeä linjaus, kiitos.

Näytä koko viesti