Kilpparin tumputusbloki -

Rakennusalalla toimittajat tuntuvat sanovan kyselyihin jotain tyyliin, "Teidän tilaukseen on materiaalit varattu", "Kesään asti on varasto kunnossa", "Hinta nousee ens viikolla" tai "Ota nyt vielä kun saa"

En tiedä kuinka paljon mukana on vedätystä vai onko kaikki täysin auki. En kyllä ihmettelis, jos joku isompikin lafka menee saneeraukseen vielä. Kuinkahan kusessa talotehtailijat ovat puutavaran hinnan kanssa?

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -

Jos, hyvän mittari on se, että paljon me saadaan revittyä omaa kulutusta ylöspäin aasialaisten selkänahasta, niin hyvä vaan, jos romahtaa koko paska.

Jotenkin jännä lausunto tuo, että 2019 ois parasta mitä löytyy, kun luonnon paskominen huipussaan ja nuoriso repii tiktokin tahdissa lisää mielenterveysongelmia.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Mikset vaan hommaa hyvää naista itselles, joka laittaa ruokaa, niin ei tarvitse tilailla jotain eineksiä? Oot älykäs kaveri kuitenkin, niin luulisi naisseuraakin löytyvän.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

514€/kk on noin 4 kertaa enemmän mitä ihmisellä menee ravitsevaan ruokavalioon kuukaudessa. Siitäkin voi vielä karsia, kun vähentää ulkona syömiset pois.

Oli pakko rekisteröityä tämän takia, kun ihmisiltä on nykyään todellisuuden taju kadonnut täysin.

Ei se väärin ole tilailla ruokaa, mutta tiedosta se, että heität tuhansia vuodessa hukkaan.

Näytä koko viesti