Olet täällä

One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 22.7.2021 10.44

En minä muuta, mutta tuossa on käyty kuoleman porteilla ja elämän realiteetit tulisi noinkin kompetentin miehen tunnustaa. En halua lukea Pokeritiedosta RIP-kirjoitusta turhan takia. Ja PP on tuonut esille, että rahaa pitää olla X-määrä tämän projektin lopussa. Kyllähän sitä kirjoitusten mukaan on jo siten, että voisi terveyttäkin huomioida ja keskittyä maksimoimaan aika poikien kanssa. Oudolta tuntuu, että se raha on ykkösasia. Eniten ihmetyttää tuo, että et edes tunnu miettivän muita vaihtoehtoja. 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 22.7.2021 08.59

Oletko miettinyt, että tämä vapaus voi ollakin sairastelua pahentava tekijä? Uskoisin, että alitajuntaisesti tuohon elämäntapaan liittyy stressiä, vaikkei sitä tiedostakaan. Lisäksi mainostat, että kaikki on rahallisesti mennyt hyvin. Luulisi miehellä olevan vara kuntoutua rauhassa kuntoon. Jos sinun kroppa ei ole tehty tuohon elämäntapaan. Mieti edes sitä.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 21.7.2021 11.54

Ei mene minun ymmärrykseeni, kun täällä peukutellaan sairaalan ohjeiden vastaista toimintaa. Vaikka PP on ollut hyvä veronmaksaja (nettomaksaja?). Toki nettomaksajan tittelin saa loppupeleissä aika harva. Ymmärrät varmasti, että sinua hoidetaan verovaroin ja olisi kohteliasta toimia ohjeiden mukaisesti. Nämä ohjeet ovat konsensus siitä, mikä maksimoi sinun terveytesi ja hoitoon käytetyt veroeurot.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.2.2021 10.19

Ihan sitä vain halusin tiedustella, että mitä kirjoittaja saa itselleen tästä hehkutuksesta eurojen muodossa. Näillä palstoilla on monia muitakin joilla on rahaa, mutta joilla ei ole tarvetta samanlaiseen. Kuvitelkaapa vaikka Pyysinkiä kirjoittamassa näin. Ei tule tapahtumaan ikinä laugh Missään nimessä en kritisoi PPn taitavuutta. Sen esiin tuomisen tyyli vaan on välillä vähän kummallista. Mieluummin lukisi niitä taustoja. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.2.2021 09.10

PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Anyhow, nyt on kova kunto. On levätty hyvin ja pe-la kuume on poisssa. Eilen eli su tein töitä fiilispohjalta ja vähän treenailin. Tein 50 punnerrusta päivähuoneessa. Pyysin luvan käydä kävelyllä auringossa ja olin luomu-sorariumissa lämpimässä spotissa varmaan 20min. Tein betsejä pitkin päivää ja tulos tällä kertaa hyvä, +8000 euroa netto. Nyt ajattelin vähän cashout ja on idea mitä ostan jos hinta natsaa, Jenkithän rommas pe niin voisi.

Et tälläst, hyvä fiilis. Hyvää huolta pidetty talossa ja ulkopuolelta, kiitos kaikille. Tänään aloitin päivän jääkylmällä suihkulla, varmaan sekin vaikuttaa tän hetken skarppiuteen. Nyt focus lääkärikierrokseen jotta tulisi pohdittua, onko mitä asioita millä tulevia strokeja voisi estää - tämä on taputeltu mutta seuraavan jälkeen voin olla kuollut tai pahemmassa tapauksessa vihannes tai työkyvyttömyyseläkkeellä.

Maksan nykyisin veroja ja veroluonteisia maksuja luokkaa 200.000 euroa vuodessa ja tuen taloudellisesti ja henkisesti kolmen lapsen tulevaisuutta. Tää on yhteiskunnan kannalta jonkin verran parempi kuin kuntoutusmenot ja sairaseläke * 30 vuotta...et ihan hyvä paikka nyt panostaa itseni ja "vihunkin" näkökulmasta. Nimittäin kun ulos sairaalasta kirjoitetaan, niin seuraavan kerran musta otetaan koppi kun tulee seuraava stroke, tää on mulle 2020 jo VARSIN tuttu tämä terveydenhoitojärjestelmämme ja näin se vaan menee jos ei itse onnistu jotenkin vaikuttamaan.

EDIT: HITAS uusi rajahinta on 552,9, entinen oli 544. Vajaa 2% nousi taas /3kk ja joku 10ke hyvää...en kyl tiiä miten tätä voi myydä, argh. On hyvä mutta sitten vielä parempi taloudellinen vaihtoehto...mutta sitten kaikkia muita oleellisia muuttujia kuviossa kans, positive problem I quess.surprise

Onko siellä kaikki kunnossa? Mies on juuri käynyt melkein kuolemanporteilla. Silti talousasiat hehkutellaan lähes ATH:ssa. Lukuja enemmän minua kiinnostaisi lukea betsien taustoista tai osakepoiminnastasi. En tiedä, uskonko enemmän joulupukkiin, vai näihin betsistooreihin välittäjällä, jolla on suurimmat marginaalit. Ne on sen verran top secret -juttuja, että alkaa normilukijan uskoa koetteleen. En oikein ymmärrä muutenkaan, mitä haet tuolla lukujen hehkutuksella. Asioiden pohtiminen kiinnostaisi huomattavasti enemmän ja ajatusketjut niiden päätösten takana. Tämä alkaa olemaan turhan results-orientoitunutta päiväkirjailua. Uskaltaisin väittää, että valtaosa lukijoista on sellaisia, joiden arvostusta ei ostella euroisilla hehkutuksilla. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 31.1.2021 04.54

Turms kirjoitti:

 

Jeans kirjoitti:

Päivitetty rivini on:

Isosti: Smart Eye, Kamux, QT Group ja Evolution Gaming Group. Pienemmin: Remedy, Efecte ja Vincit.

Smart Eyen osake on kiivennyt todella kivasti, vieläkö uskot nousupotentiaalia löytyvän? Onko rivi muiden osakkeiden osalta pysynyt ennellaan?

Sen verran, mitä muistelen Jeansin kirjoituksia SmartEyestä, niin ihan ensimmäiseen 10-20 pinnan nousuun tai laskuun tuskin irroitetaan. "Jos tulevaisuus on suosiollinen, niin se voi olla 2- tai 3-bagger muutaman vuoden sisällä". Tämä toki edellyttää pretty clear run kaikki sisäiset ja ulkoiset tekijät huomioiden. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 31.1.2021 09.04

Tarkoitin sitä, että stressin määrä kannattaisi minimoida. Kun lukijalle jotenkin välittyy tunne, että hommeloinnit menee levon ja palautumisen edelle. Reippaat juoksentelut väsyneenä tai krapulaisena eivät ole palauttavia. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 30.1.2021 09.58

Tsemppiä paranemiseen ja pysytään terveinä. :) Vaikka en kaikkia tekemisiäsi arvostakaan ja toivoisin ihmisen ajattelevan terveyttään ensisijaisesti kaikkien hommelointien edellä, niin arvostan kyllä sinua ihmisenä. Se, mikä minua välillä kummastuttaa, on se tietynlainen "brägäily" täällä blogin puolella. Livenä ollaan lyöty korttia useaan otteeseen ja koskaan pelipöydässä sinulla ei ole ollut tarvetta toimia näin. Uskoisin, että moni non-pokerlainen sijoitustietolainen yllättyisi PP:n livenä nähdessään. Henkisesti pari-kolmekymppinen, fyysisesti tikissä ja hyväkäytöksinen. Koskaan en ole kuullut PP:n arvostelevan huonompien pelaajien suorituksia tai muutenkaan ilkeilevän. Joku tässä yhtälössä kuitenkin mättää, kun blogin mukaisesti massia on ja kuluja on saatu alas vuosien saatossa, niin silti halutaan leikkiä tulella koko ajan. Ymmärrän tuon laatupainotettujen elinvuosien merkityksen, ajatuksella "nyt tai ei koskaan". Jotenkin tuntuisi järkevältä yrittää omalla toiminnalla maksimoida niiden vuosien mahdollisuus ja tämän myötä myös se aika, kun on lasten elämässä ja kasvussa mukana. Tämä koskee sinun lisäksesi myös meitä kaikkia muita ihmisiä, koska huomisesta ei voi kukaan tietää. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 28.1.2021 10.34

"Tilanne ajettiin 10000 kertaa". Aivan järjetöntä. Et kai sinä dogina ehdottanut tälläistä?

Parantumisia! Parhaimpia blogittajia ever. Mikä on stressitasosi? Maallikkona aattelisin, ettei ehkä järkevintä ole pelata öitä, nukkua vähän ja juosta, tehdä betsejä, olla jännän äärellä ja hommeloida alituiseen. Luetunymmärrykseni mukaan sinulla on rahaa ja muita omaisuuseriä jo ihan tarpeeksi. Mikä ihme ajaa miehen tuolla sairaushistorialla kiristämään ruuvia noin kireälle? Olet monesti maininnut, että pitkän elämän oddsit ovat heikot. Eikö järkevintä olisi maksimoida noita oddseja omalla toiminnallasi? 

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 28.1.2021 10.02

Kuinka pian näkee ajantasaisen shorttitilanteen GMEssä? 

Näytä koko viesti