Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.5.2022 03.21

Ketä muita huijareita meillä Suomen pokeriskenessä on? On vähän OT vetää tähän joitakin maailmantähtiä, jotka pyörii aivan eri piireissä ja eri puolella maapalloa. Siellä on niin pienet marginaalit ja netissähän kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa. On aina riski tulla huijatuksi. Mutta tämä on yhteiskunnallisesti tärkeä asia meillä Suomessa tämä taikuri-huijari, koska hän on vapaaehtoisesti julkisuudessa ja hänen mahdolliset huijaukset tapahtuvat livemaailmassa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.5.2022 01.39

Hei Aki,

Katsoin tässä sunnuntain ratoksi televisiota. Suurimmassa Pudottajassa näin tutun miehen, huijari-taikurin. Vaakaa hän ei taida pystyä huijaamaan. 

Saisiko Sijoitustietoon häntä koskevan ketjun, jotta väki osaa varoa häntä? Yritin luoda sellaista, mutta en onnistunut. Toki hän on rangaistuksensa kärsinyt, mutta epäilen kikkailujen jatkuvan. Jos vaikka jengi tietäisi jotain hänen edesottamuksistaan viime ajoilta. 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 27.4.2022 02.46

Ihan hyvä suoritus PP noinkin. Ole rohkeasti tyytyväinen itseesi. Eivät kaikki ole Pyysinkejä, Eroloita taikka Raekuuroja.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 22.7.2021 10.44

En minä muuta, mutta tuossa on käyty kuoleman porteilla ja elämän realiteetit tulisi noinkin kompetentin miehen tunnustaa. En halua lukea Pokeritiedosta RIP-kirjoitusta turhan takia. Ja PP on tuonut esille, että rahaa pitää olla X-määrä tämän projektin lopussa. Kyllähän sitä kirjoitusten mukaan on jo siten, että voisi terveyttäkin huomioida ja keskittyä maksimoimaan aika poikien kanssa. Oudolta tuntuu, että se raha on ykkösasia. Eniten ihmetyttää tuo, että et edes tunnu miettivän muita vaihtoehtoja. 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 22.7.2021 08.59

Oletko miettinyt, että tämä vapaus voi ollakin sairastelua pahentava tekijä? Uskoisin, että alitajuntaisesti tuohon elämäntapaan liittyy stressiä, vaikkei sitä tiedostakaan. Lisäksi mainostat, että kaikki on rahallisesti mennyt hyvin. Luulisi miehellä olevan vara kuntoutua rauhassa kuntoon. Jos sinun kroppa ei ole tehty tuohon elämäntapaan. Mieti edes sitä.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 21.7.2021 11.54

Ei mene minun ymmärrykseeni, kun täällä peukutellaan sairaalan ohjeiden vastaista toimintaa. Vaikka PP on ollut hyvä veronmaksaja (nettomaksaja?). Toki nettomaksajan tittelin saa loppupeleissä aika harva. Ymmärrät varmasti, että sinua hoidetaan verovaroin ja olisi kohteliasta toimia ohjeiden mukaisesti. Nämä ohjeet ovat konsensus siitä, mikä maksimoi sinun terveytesi ja hoitoon käytetyt veroeurot.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.2.2021 10.19

Ihan sitä vain halusin tiedustella, että mitä kirjoittaja saa itselleen tästä hehkutuksesta eurojen muodossa. Näillä palstoilla on monia muitakin joilla on rahaa, mutta joilla ei ole tarvetta samanlaiseen. Kuvitelkaapa vaikka Pyysinkiä kirjoittamassa näin. Ei tule tapahtumaan ikinä laugh Missään nimessä en kritisoi PPn taitavuutta. Sen esiin tuomisen tyyli vaan on välillä vähän kummallista. Mieluummin lukisi niitä taustoja. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 1.2.2021 09.10

PikkuPro kirjoitti:

Sry Tonza, en hahmottanu...

Sensijaan, uusi viikko, uusi energia! Viime ma kolme tuntia tästä taistelin 15 minuuttia konkreettisesti elämästä kun ryömin lattialla yhdellä kädellä kohti puhelinta ja ovea. Oli hyvin siinä ja siinä, että sain lopulta soitettua ja lanssin paikalle...siinä meni itse asiassa niin kauan, että ehti vähän infarktoitua. 1510 tapahtu, 1545 oltiin matkalla laississa eli etanatouhua se alku, ihan jo puhelinnumeron 112 hahmottaminen ja oikein kirjoittaminen kesti varmaan 5min.

Anyhow, nyt on kova kunto. On levätty hyvin ja pe-la kuume on poisssa. Eilen eli su tein töitä fiilispohjalta ja vähän treenailin. Tein 50 punnerrusta päivähuoneessa. Pyysin luvan käydä kävelyllä auringossa ja olin luomu-sorariumissa lämpimässä spotissa varmaan 20min. Tein betsejä pitkin päivää ja tulos tällä kertaa hyvä, +8000 euroa netto. Nyt ajattelin vähän cashout ja on idea mitä ostan jos hinta natsaa, Jenkithän rommas pe niin voisi.

Et tälläst, hyvä fiilis. Hyvää huolta pidetty talossa ja ulkopuolelta, kiitos kaikille. Tänään aloitin päivän jääkylmällä suihkulla, varmaan sekin vaikuttaa tän hetken skarppiuteen. Nyt focus lääkärikierrokseen jotta tulisi pohdittua, onko mitä asioita millä tulevia strokeja voisi estää - tämä on taputeltu mutta seuraavan jälkeen voin olla kuollut tai pahemmassa tapauksessa vihannes tai työkyvyttömyyseläkkeellä.

Maksan nykyisin veroja ja veroluonteisia maksuja luokkaa 200.000 euroa vuodessa ja tuen taloudellisesti ja henkisesti kolmen lapsen tulevaisuutta. Tää on yhteiskunnan kannalta jonkin verran parempi kuin kuntoutusmenot ja sairaseläke * 30 vuotta...et ihan hyvä paikka nyt panostaa itseni ja "vihunkin" näkökulmasta. Nimittäin kun ulos sairaalasta kirjoitetaan, niin seuraavan kerran musta otetaan koppi kun tulee seuraava stroke, tää on mulle 2020 jo VARSIN tuttu tämä terveydenhoitojärjestelmämme ja näin se vaan menee jos ei itse onnistu jotenkin vaikuttamaan.

EDIT: HITAS uusi rajahinta on 552,9, entinen oli 544. Vajaa 2% nousi taas /3kk ja joku 10ke hyvää...en kyl tiiä miten tätä voi myydä, argh. On hyvä mutta sitten vielä parempi taloudellinen vaihtoehto...mutta sitten kaikkia muita oleellisia muuttujia kuviossa kans, positive problem I quess.surprise

Onko siellä kaikki kunnossa? Mies on juuri käynyt melkein kuolemanporteilla. Silti talousasiat hehkutellaan lähes ATH:ssa. Lukuja enemmän minua kiinnostaisi lukea betsien taustoista tai osakepoiminnastasi. En tiedä, uskonko enemmän joulupukkiin, vai näihin betsistooreihin välittäjällä, jolla on suurimmat marginaalit. Ne on sen verran top secret -juttuja, että alkaa normilukijan uskoa koetteleen. En oikein ymmärrä muutenkaan, mitä haet tuolla lukujen hehkutuksella. Asioiden pohtiminen kiinnostaisi huomattavasti enemmän ja ajatusketjut niiden päätösten takana. Tämä alkaa olemaan turhan results-orientoitunutta päiväkirjailua. Uskaltaisin väittää, että valtaosa lukijoista on sellaisia, joiden arvostusta ei ostella euroisilla hehkutuksilla. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 31.1.2021 04.54

Turms kirjoitti:

 

Jeans kirjoitti:

Päivitetty rivini on:

Isosti: Smart Eye, Kamux, QT Group ja Evolution Gaming Group. Pienemmin: Remedy, Efecte ja Vincit.

Smart Eyen osake on kiivennyt todella kivasti, vieläkö uskot nousupotentiaalia löytyvän? Onko rivi muiden osakkeiden osalta pysynyt ennellaan?

Sen verran, mitä muistelen Jeansin kirjoituksia SmartEyestä, niin ihan ensimmäiseen 10-20 pinnan nousuun tai laskuun tuskin irroitetaan. "Jos tulevaisuus on suosiollinen, niin se voi olla 2- tai 3-bagger muutaman vuoden sisällä". Tämä toki edellyttää pretty clear run kaikki sisäiset ja ulkoiset tekijät huomioiden. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 31.1.2021 09.04

Tarkoitin sitä, että stressin määrä kannattaisi minimoida. Kun lukijalle jotenkin välittyy tunne, että hommeloinnit menee levon ja palautumisen edelle. Reippaat juoksentelut väsyneenä tai krapulaisena eivät ole palauttavia. 

Näytä koko viesti