Olet täällä

Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 20.8.2019 07.11
null kirjoitti:

Jos PS ei saa 30 %:a seuraavissa vaaleissa pelkästään hymyilemällä, niin sortuivat sisäiseen hajaannukseen.

Tunnut kovin optimistiseltä. Kansan peräaukko kun tuntuu venyvän vaali vaalien jälkeen yhä suurempiin ulottuvuuksiin. Mutta kuka tietää? Toivottavasti. Suut loksahtaisivat ainakin auki - rasistit saivat 30% äänistä !!!

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 14.8.2019 09.14
RichardN kirjoitti:

Kiina on nostanut 800 miljoonaa ihmistä köyhyydestä keskiluokkaan, pysäyttänyt väestökasvunsa...

Saavutus joka hakee vertaistaan maailman historiassa. Tätä kannattaa myös peilata tulevaisuuteen: Afrikan väestö lisääntyy yli 4miljardiin tulevina vuosikymmeninä - samaa politiikkaa/onnistumista tuskin kannattaa odottaa siltä suunnalta? Ja olisihan sen vaatiminen rasismiakin..

Näytä koko viesti
Iltalehteen Raha-osio - 13.8.2019 03.51

Iltalehden raha-osio tulee varmasti sisältämään jo aiemmin kuullut säästämisvinkit tyyliin: ota omat evään työpaikalle, kävele enemmän näin säästät autonkäyttökuluissa ja myös luonto kiittää, jätä turhat ostokset tekemättä... jne. 

Näytä koko viesti
Brexit - 10.8.2019 07.34

Helvetin hienoa jos lähtevät ilman erosopimusta, voivat sitten kaikessa rauhassa solmia erilliset sopimukset eri maiden kanssa. Osoittavat samalla konkreettisesti kuinka turha EU on ja kuinka elämä jatkuu eron jälkeen. CHEERS !!!

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 7.8.2019 07.01
Aki Pyysing kirjoitti:

Eilen kyllä veri kiersi hetken aikaa todella hyvin. Sain pokeribuumin aikaan paljon häirikkösoittoja kännisiltä, jotka kysyivät tyyliin "Mulla on AK, mitä tehdään". Perjantai- ja lauantai-iltaisin jouduin pitämään kännykkää äänettömällä.

Nyt uusi häirikköryhmä on löytänyt miut ilmeisesti Hesarin perusteella. Joku oli soittanut neljä kertaa ja en osannut lennosta katsoa Fonecta Callerilla kenen numero ja päätin hetken mielenhäiriössä soittaa takaisin tuntemattoman numeroon. Siellä oli sitten joku Markku, joka kysyi olenko Sijoitustiedon Pyysing. Myönsin. Sitten Markku kysyi, että millä oikeudella pilkkaan uskovaisia palstallani. Ellei kysymyksessä olisi ev-lut. kirkko, minun katsottaisiin kuulemma syyllistyneen kiihottamisen kansanryhmää vastaan.

Kiitos päivän nauruista.

Mielestäni Markku osui kuitenkin kaikesta huolimatta oikeaan, muiden kuin ev-lut. pilkkaaminen on aina kaltevalla pinnalla taiteilua.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.8.2019 09.58
Farseer kirjoitti:

Toki jos muu ei toimi niin on tässä on aina optio alkaa vapaaherraksi: Jos 10-15 tunnin peleillä jatkossakin tekee 2-3k€ kuussa ja samalla oman pääoman saisi jauhamaan vaikka 7 prosentin tuottoa keskimäärin verojen jälkeen niin saisi siitä kasaan ihan kohtuullisen elannon pienellä vaivalla.

Jos faktat on tässä niin mikä ongelma. Sen sijaan että koitat kartuttaa omaisuutta etsi mielekästä tekemistä, mene vaikka oikeisiin töihin.

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 25.7.2019 08.21

Tämä Dharman viimeinen postaus taisi olla taas sellainen käännekohta tälle(kin) blogille. Eikä siinä mitään, itse tykkään juuri näistä filosofisista pohdinnoista, en ole golf-ihmisiä.

Laumasta tulee mieleen meneillään oleva länsimaisen kulttuurin alennustila, trendistähän siinäkin on kyse, mitä järjettömämmät ja todellisuudelle vieraat asiat saavat kannatusta. En tiedä uskovatko ihmiset oikeasti asiaan vai onko kyse kognitiivisesta dissonanssista?

Mitä valtavan kauniin naisen tulisi tehdä suklaansyönnin ja neflixin katselun sijaan, myydä persettä jotta kauneudesta pääsisi nauttimaan mahdollisimman moni ja itse saisi kunnon korvauksen/vapauden kauneudestaan?

Vapaus on jonkilainen mysteerio jossa tuskin on kyse pelkästä rahasta, niin kuin Charles Manson asian omalla kohdallaan ilmaisi: https://youtu.be/H4uT6ou_ZGw?t=2401

 

 

Näytä koko viesti
Trolli vai ei? - te päätätte. - 24.7.2019 03.25
JP kirjoitti:

Pankeissa ei ole sisäänrakennettua korruptiota sen enempää kuin edustuksellisessa demokratiassa tai hallinnollisessa monarkiassa.

LOL, tämänkö pitäisi vakuuttaa homman rehellisyydestä..

Näytä koko viesti
Trolli vai ei? - te päätätte. - 23.7.2019 03.59

Kahden viimeisen kirjoittajan viestit sisältävät valitettavasti paljon poliittisesti korrektia papatusta, joka pitää paperilla paikkansa mutta ei käytännössä. Ensinnäkin Yhdysvaltojen asuntolainakupla 2008 johtui pankkien täysin holtittomasta lainojen jakamisesta. Kannattaa katsoa elokuva The big short jossa kriisin taustat valotetaan. Toisekseen jos pankit joutuisivat maksumiehiksi näissä tilanteissa, eikä tavallinen veronmaksaja, niin jonkinlainen rahajärjestelmän/pankkimaailman tervehtyminen olisi mahdollista, mutta koska näin ei tapahdu sama meno jatkuu.

Niin 2008 kuin vuosituhannen vaihteen it-kuplaa hoidettii syytämällä markkinoille lisää rahaa/velkaa ja täten pidettiin systeemi käynnissä. Jossain vaiheessa tulee uusi romahdus ja hoitokeino tulee olemaan sama vanha. Kysymys kuuluu miten kauan tämä onnistuu?

Kun pankit printtaavat markkinoille jatkuvasti lisää rahaa, sen arvo laskee. Pankit tarjoavat lainaa lähes ilmaiseksi, jotkut ovat puhuneet jopa negatiivisista koroista. Eikö tämä kerro siitä, että pankkien on parempi syytää rahaa markkinoille vaikka ilmaiseksi kuin pitää se. Ja miksi ei, jos sinulla olisi painokone jolla voisit printata loputtomasti rahaa, niin miksi et niin tekisi?

Sinisilmäinen usko pankkien taloudenhoitoon on typerää. Saatamme herätä joku aamu ja huomata että maailma on muuttunut glopaaliksi venezuelaksi.  

Näytä koko viesti
Trolli vai ei? - te päätätte. - 23.7.2019 12.09

Rahajärjestelmä on siis rigged, no järjestelmä jatkuu kunnes loppuu. Kaikki valuutat ja talousjärjestelmät ovat tulleet tiensä päähän, niin tulee tämäkin. Erona aiempaan on että tällä kertaa se koskee koko glopaalia maailmaa saman aikaisesti.

Näytä koko viesti