Olet täällä

Koronavirus 2019-nCoV - 25.1.2020 10.30

Suurin ongelma tuossa on kai eristys ja sen tuoma taakka. Sairastuneet ihmiset pakkautuvat täpötäysiin sairaaloihin ja pyörtyilevät jonotuksen ja nestehukan uuvuttamina sairaalan käytäville. Hoitohenkilökunta on ylityöllistetty ja resurssit hoitaa tilanne on huonot.

Nettitietojen mukaan tilanne saattaa olla pahempi kuin viranomaiset julkisesti tiedottavat, sairastuneiden ja kuolleiden määrä suurempi ja lisäksi tauti tarttuu helpommin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 9.11.2019 10.59

Jim Rickards kertoo oman näkemyksensä Trumpin uudelleenvalinnasta.

https://www.youtube.com/watch?v=2VHQO2xoATc

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 3.9.2019 09.49
hauturi kirjoitti:
Slice kirjoitti:

Kehitysehdotus: dharman blogi auki. Kiinalaisten armeijan invaasio on piakkoin odotettavissa Hong Kongiin. 

Hieman poikkeava kehitysehdotus: kun Dharma seuraavan kerran pyytää bloginsa auki, niin siihen ei suostuta. Säästytään "kirjoitan tänne 30 viestiä päivässä" - "vaihdan nickiä joka päivä" - "enpäs kirjoitakaan kun olette ikäviä" - "kirjoitan sittenkin" - "sulkekaa blogini" -rumbalta.

Blogin sulkeminen ja avaaminen ovat ainoa ongelma. Muuten kaikki jatkuisi niin kuin ennenkin. Miksi ylläpito menee samaan retkuun kerran kerrasta?

Vai jatkaako Dharma muuten kirjoittelua kunnes kuukahtaa koneen ääreen, eikä ylläpito voi ottaa kontolleen tällaista?

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 20.8.2019 07.11
null kirjoitti:

Jos PS ei saa 30 %:a seuraavissa vaaleissa pelkästään hymyilemällä, niin sortuivat sisäiseen hajaannukseen.

Tunnut kovin optimistiseltä. Kansan peräaukko kun tuntuu venyvän vaali vaalien jälkeen yhä suurempiin ulottuvuuksiin. Mutta kuka tietää? Toivottavasti. Suut loksahtaisivat ainakin auki - rasistit saivat 30% äänistä !!!

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 14.8.2019 09.14
RichardN kirjoitti:

Kiina on nostanut 800 miljoonaa ihmistä köyhyydestä keskiluokkaan, pysäyttänyt väestökasvunsa...

Saavutus joka hakee vertaistaan maailman historiassa. Tätä kannattaa myös peilata tulevaisuuteen: Afrikan väestö lisääntyy yli 4miljardiin tulevina vuosikymmeninä - samaa politiikkaa/onnistumista tuskin kannattaa odottaa siltä suunnalta? Ja olisihan sen vaatiminen rasismiakin..

Näytä koko viesti
Iltalehteen Raha-osio - 13.8.2019 03.51

Iltalehden raha-osio tulee varmasti sisältämään jo aiemmin kuullut säästämisvinkit tyyliin: ota omat evään työpaikalle, kävele enemmän näin säästät autonkäyttökuluissa ja myös luonto kiittää, jätä turhat ostokset tekemättä... jne. 

Näytä koko viesti
Brexit - 10.8.2019 07.34

Helvetin hienoa jos lähtevät ilman erosopimusta, voivat sitten kaikessa rauhassa solmia erilliset sopimukset eri maiden kanssa. Osoittavat samalla konkreettisesti kuinka turha EU on ja kuinka elämä jatkuu eron jälkeen. CHEERS !!!

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 7.8.2019 07.01
Aki Pyysing kirjoitti:

Eilen kyllä veri kiersi hetken aikaa todella hyvin. Sain pokeribuumin aikaan paljon häirikkösoittoja kännisiltä, jotka kysyivät tyyliin "Mulla on AK, mitä tehdään". Perjantai- ja lauantai-iltaisin jouduin pitämään kännykkää äänettömällä.

Nyt uusi häirikköryhmä on löytänyt miut ilmeisesti Hesarin perusteella. Joku oli soittanut neljä kertaa ja en osannut lennosta katsoa Fonecta Callerilla kenen numero ja päätin hetken mielenhäiriössä soittaa takaisin tuntemattoman numeroon. Siellä oli sitten joku Markku, joka kysyi olenko Sijoitustiedon Pyysing. Myönsin. Sitten Markku kysyi, että millä oikeudella pilkkaan uskovaisia palstallani. Ellei kysymyksessä olisi ev-lut. kirkko, minun katsottaisiin kuulemma syyllistyneen kiihottamisen kansanryhmää vastaan.

Kiitos päivän nauruista.

Mielestäni Markku osui kuitenkin kaikesta huolimatta oikeaan, muiden kuin ev-lut. pilkkaaminen on aina kaltevalla pinnalla taiteilua.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.8.2019 09.58
Farseer kirjoitti:

Toki jos muu ei toimi niin on tässä on aina optio alkaa vapaaherraksi: Jos 10-15 tunnin peleillä jatkossakin tekee 2-3k€ kuussa ja samalla oman pääoman saisi jauhamaan vaikka 7 prosentin tuottoa keskimäärin verojen jälkeen niin saisi siitä kasaan ihan kohtuullisen elannon pienellä vaivalla.

Jos faktat on tässä niin mikä ongelma. Sen sijaan että koitat kartuttaa omaisuutta etsi mielekästä tekemistä, mene vaikka oikeisiin töihin.

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 25.7.2019 08.21

Tämä Dharman viimeinen postaus taisi olla taas sellainen käännekohta tälle(kin) blogille. Eikä siinä mitään, itse tykkään juuri näistä filosofisista pohdinnoista, en ole golf-ihmisiä.

Laumasta tulee mieleen meneillään oleva länsimaisen kulttuurin alennustila, trendistähän siinäkin on kyse, mitä järjettömämmät ja todellisuudelle vieraat asiat saavat kannatusta. En tiedä uskovatko ihmiset oikeasti asiaan vai onko kyse kognitiivisesta dissonanssista?

Mitä valtavan kauniin naisen tulisi tehdä suklaansyönnin ja neflixin katselun sijaan, myydä persettä jotta kauneudesta pääsisi nauttimaan mahdollisimman moni ja itse saisi kunnon korvauksen/vapauden kauneudestaan?

Vapaus on jonkilainen mysteerio jossa tuskin on kyse pelkästä rahasta, niin kuin Charles Manson asian omalla kohdallaan ilmaisi: https://youtu.be/H4uT6ou_ZGw?t=2401

 

 

Näytä koko viesti