Olet täällä

eke

eke

  • Liittynyt 30.11.2014
  • 103 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Eduskuntavaalit 2019 - 19.4.2019 16.59

chiluba kirjoitti:

Näkisin, kuinka valtapuolueet joutuu muuttamaan maahanmuutto sekä ilmastopolitiikkaa persujen suuntaan, jos meinaavat pitää kiinni nykyisestä äänestäjäkunnastaan. Halla-ahon kaikkien aikojen äänikuninkuus on myös tästä hyvä osoitus.

Juuri näin, arwopohja on muuttuva käsite.

 

Nyt kun vaalit on pidetty, onnistuuko A. Rinne kokoamaan toimivan hallituksen ja jos onnistuu mikä on suomen suunta seuraavat 4vuotta..?

Eduskuntavaalit 2019 - 14.4.2019 18.40

Eiköhän sen pääministerinsalkun voi ottaa joku toinen persuista jos Halla-aholle ei maistu. Toisekseen pääministerin pestiä hoitamaan voisi tosin olla kyvykkäämpiä henkilöitä muista puolueista. Persujen äänestäjille voi myös olla tärkeämpiä tietyt muutokset esim. maahanmuuttopolitiikkaan kuin pääministerintitteli.

Halla-aho on todella poikkeuksellinen yksilö, hänellä on selvästi halu vaikuttaa poliittisiin linjauksiin mutta häneltä puuttuu täysin henkilökohtainen kunnianhimo. Jokaisen poliitikon pitäisi olla Jussin kaltainen.

Eduskuntavaalit 2019 - 2.4.2019 14.37

Lisätään tähän vielä kuinka Antti Rinne eilen Oulussa pidetyssä vaalitentissä toi esiin närkästyksensä siitä kuinka raiskausrikosten alarajan rangaistusasteikkoa ei ole saatu nostettua. No, Antti pääsee itse nostamaan alarajaa ensi vaalikaudella..

https://yle.fi/uutiset/3-10713523

 

Eduskuntavaalit 2019 - 2.4.2019 10.06

Nyt kun mediassa on ollut puoluejohtajien haastatteluja ja esiintymisiä, niin olen hämmentyneenä kuunnellut kuinka yksimielisiä kaikki puoluejohtajat ovat olleet siitä kuinka vuonna 2015 (ja sen jälkeen) suomeen suuntautuneen nuorten turvapaikanhakija miesten tulo ja täällä oleskelu on maalle turvallisuusuhka. Ei enää puhettakaan ihmisoikeuksista tai rasismista. Sipiläkin on painottanut luvanneensa talonsa nimenomaan vainotulle kristitylle perheelle joka eli kuolemanvaarassa muslimimaassa. Samaisia kristittyjä taitaa olla turvapaikanhakijoiden joukossa prosentti tai pari, mutta nyt on Sipilä alleviivannut kenellä olisi talonsa halunnut antaa ja kuinka muiden puolejohtajien ikävä flirttailu asialla on vastenmielistä poliittista peliä.

Tulee vain mieleen kuinka kauan tämä järjen ääni pysyy puoluejohtajien kellossa, vai kääntyykö takki heti vaalien jälkeen?

Epäilen jälkimmäistä. 

   

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 28.3.2019 20.25

Kiitos Aki kun selvensit, että kukaan ei yllyttänyt väkivaltaan tai siis yllytti mutta kukaan ei ehkä tajua tai jotain...

Itselle ei Halla-ahon murjotusta pyörästä tullut fiilistä notta nyt on päästävä lyömään jotakuta turpaan, mutta Sipilän lärvistä ja sössötyksestä saan aivan hillittömät raivarit. Ollaan me ihmiset niin erilaisia..

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 28.3.2019 18.13

Aki Pyysing kirjoitti:

Jussi Halla-aho on Mestari. Mestari uhriutumaan ja yllyttämään joukkojaan väkivaltaan, ilman että häntä siitä suoranaisesti syyttää. Tai ilman että akateemisesti koulutettujen heikompi aines edes ymmärtäisi tätä.

 

Mitä, missä, väkivaltaa, Soldiers of odin support takkisilleko tämä Jussin vihakampania on suunnattu..?

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 27.3.2019 14.56

voi poistaa.

 

 

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.3.2019 9.58

Olisiko PS siis parempi puolue jos olisi tehnyt samanlaisen vaalivideon kun kaikki muutkin puolueet, sössötystä joka ei kiinnosta ketään.

Alkaahan se kansan pinna kiristyä kun maahanmuuton kustannuksiin voidaan laittaa 3,2 miljardia vuodessa, mutta 200-300 milj. lisäraha vanhustenhoitoon on liian kallista. Arvovalinta jossa useimmat puolueet ovat arvonsa osoittaneet.

Huuhaa-Mulder - 26.2.2019 21.16

Ei ei...et voi sanoa noin, kyllä sähköautot pitää saada pakolliseksi kaikille.

Huuhaa-Mulder - 26.1.2019 10.11

Rautasta settiä !!!