Olet täällä

eke

eke

  • Liittynyt 30.11.2014
  • 99 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 17.10.2018 1.14

Aki Pyysing kirjoitti:

Hivenen muuten pelotti, kun luin Ylen kulttuuritoimittajan Sara Rigatellin opintovapaalta lähetelleen sähköpostia BBC:lle savustaakseen Aku Louhimiehen BBC-tuotannosta ulos ja ilmeisesti myös onnistuen.

Myös Timo Hännikäinen on savustettu ulos Helsingin kirjamessuilta, animalian aktivisti Veikka Lahtisen vaatiessa ”turvallista tilaa”.

https://www.suomenuutiset.fi/eipa-siina-kauaa-mennyt-animalian-aktivisti...

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.10.2018 15.51

Jeans kirjoitti:

Tiukkaa analyysiä, joidenkin kryptotietäjien mukaan Ripple on nyt se juttu: XRP going to the moon

Missä tähän Rippleen voi sijoittaa? Luotettava toimija, kiitos.

Eduskuntavaalit 2019 - 10.10.2018 18.58

Polttopullot lentelee ja jokainen twiitti on yllyke väkivaltaan. Hyvin on YLE-propaganda mennyt perille.

Monikulttuurisuus on syöpä, ei mulla muuta.

Eduskuntavaalit 2019 - 9.10.2018 18.14

Tilastoa esiin vastaanottokeskuksia kohtaan tehdyistä polttopulloiskuista (tai muista väkivallanteoista), veikkaan että syttyneitä paloja ovat tehtailleet enemmän asukit itse kuin ulkopuoliset. Entä Ruotsi jossa tilanne on huomattavasti pahempi, kuinka monta iskua on tehty kantasvenssonin toimesta?

Pitäis olla jotain konkreettista väitteiden tueksi, eikä ainoastaan mielikuvia.

Toisekseen, miten voi perustella maahanmuuttokriittisyyttä, jos ei voi tuoda esiin huonon maahanmuuttopolitiikan seurauksia? Tällä logiikalla persut pitäisi kieltää, mutta siinä tapauksessa meillä olisi poliittinen kysymys(maahanmuuttopolitiikka), josta saisi olla vain yhtä mieltä - voimavaraa ja rikkautta.

Eduskuntavaalit 2019 - 8.10.2018 16.19

Kuvassa näkyi vain julisteen tehneiden oppilaiden etunimet, jotka olivat yleisiä suomalaisia etunimiä, tästä tuskin koulun ulkopuolinen pystyy vielä päättelemään mitään.

Tilanne on siinä mielessä "haastava", että ne oppilaiden vanhemmat jotka ovat omaksuneet punavihervasemmistolaisen maailmankuvan, ovat tietenkin innoissaan koulun opetuksesta, niille muille vanhemmille ei välttämättä maistu.

Laura Huhtasaari ei ole vastuussa välimereen hukkuneista, ei suoraan eikä välillisesti. Juha Sipilästä en ole aivan varma.

Siihen nähden, että haastattelija tivasi anteeksipyyntöä kuin rikkinäinen levy samalla kun haastateltavan tuoli sahaa ylös ja alas, sekä jälkilöylyt jossa puolitusinaa muuta vaatii samaa anteeksipyytöä, niin Huhtasaarella piti hermo hyvin. Miksi helvetissä olisi pitänyt pyytää anteeksi?

Aki Pyysing kirjoitti:

Tämä on Huhtasaaren (ja Halla-ahon) poliittisen toiminnan vastuuttomin osuus: Ne eivät välitä yhtään, vaikka tietävät yllyttävänsä liimanhaistelijoita heittelemään polttopulloja pakolaiskeskuksiin.

Olen pitänyt sinua järkevänä ja loogisesti ajattelevana ihmisenä. Mutta tämä on kyllä sakea kommentti, sano että trollaat. Persut ajavat demokraattisesti järkeväksi katsomaansa maahanmuuttopolitiikkaa, missä ja koska he ovat yllyttäneet heittemään polttopulloja?

Eduskuntavaalit 2019 - 7.10.2018 22.39

Eikö Huhtasaarella ole oikeutta nostaa asiaa esille, kun hänen naamansa komeilee netissä, julisteessa jossa käytännössä todetaan hänen, Halla-ahon ja persujen olevan vastuussa turvapaikanhakijoiden kuolemista? Mielestäni oppilastyö on törkeän valheellinen sekä poliittista propagandaa.

Poliittista opetusta ei tulisi olla ollenkaan peruskoulussa, koska aikuisen opettajan ja 15v teinin ymmärrys on täysin eri levelillä, joten tasavertaisen poliittisen keskustelun käyminen on mahdotonta, kyseessä on vain yksiuuntainen tie - opettajalta oppilaalle.

Laura esitti aiheeseen liittyen myös kysymyksiä, mutta niihin ei myöskään saatu vastauksia. Esim. miksi koulu oli laittanut kuvan nettiin, mutta ongelma ilmeni vasta kun asiaan kiinnitettiin valtakunnallisesti huomiota. Opettejat halusit tietenkin mainostaa OIKEAA poliittista näkemystään.

YLEn ammattitaidosta en menisi takuuseen: https://www.youtube.com/watch?v=WDDranJErh0

Lopun tuolin laskeminen on kaiken huippu.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 2.10.2018 10.47

Unohdat kokonaan vanhan hokeman: "Tapahtuneet kurssimuutoksen eivät ole tae tulevasta."

Mihin osinkoyhtiöihin sijoittaisit velkarahalla juuri nyt? - 26.9.2018 9.29

Kanttori kirjoitti:

Mites arvometalleihin kannattaa käytännössä sijoittaa? Laattoja patjan väliin vai onko tarjolla jotain osuuksia salkkuun?

Laattoja patjan väliin, hopeaa unohtamatta. Hopea saattaa olla tulevaisuudessa numero yksi.

Mihin osinkoyhtiöihin sijoittaisit velkarahalla juuri nyt? - 25.9.2018 15.51

Kultaa ja hopeaa saa nyt erittäin halvalla. Pörssikurssit taas ovat tapissa ja tulevaisuuden suunta alaspäin, kun näin käy arvometallien hinta nousee.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.9.2018 21.43

Vieläkö joku näihin sijoittelee? Eiköhän tämä juna men jo..