Olet täällä

eke

eke

  • Liittynyt 30.11.2014
  • 94 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Huuhaa-Mulder - 26.1.2019 10.11

Rautasta settiä !!!

Huuhaa-Mulder - 13.1.2019 10.23

Mielenkiintoista. Kiitän huuhaa..

Eduskuntavaalit 2019 - 10.1.2019 15.29

Aki Pyysing kirjoitti:

On täysin käsittämätöntä sulkea persut nurkkaan keräämään kannatusta. Poliitikkojen hölmöily ei ole tietysti ihan breaking news, mutta kun voisi katsoa vaikka miten ruotsidemokraattien kannatukselle on käynyt, kun yhteistyöstä on kategorisesti kieltäydytty.

Ruotsi varottavana esimerkkinä ei taida noin muutenkaan toimia. Onko muuten mikään niin tyhmä kuin suomalainen poliitikko..? Ai niin, suomalainen äänestäjä.

Huuhaa-Mulder - 10.1.2019 9.01

Laskupäivä kirjoitti:

olen erittäin vakuuttunut että kyseinen maestro on kehittänyt maailmantalouden mallintamiseen soveltuvan tietokone-ohjelman.

Kyseistä koodia yritti yhdysvaltain viranomaiset kiristää Amstrongilta, kaveri pysyi kuitenkin lujana.

Kiitos tästä, odotan päivityksiä.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 12.11.2018 20.01

Aki Pyysing kirjoitti:

Toki mie otan mielelläni vastaan selkääntaputteluakin, mutta perusteltu kritiikki on se mikä suurimmalla todennäköisyydellä johtaa kehitykseen.

Aijaa... kiva kuulla.

USA vaalit 2018 - 8.11.2018 16.13

Olen ihmetelly miksi Trump on saanut kuraa niskaan estäessään Guatemalasta, Hondurasista ja El Salvadorista lähteneiden siirtolaiskaravaanien pääsy maahan. Onhan aivan selvää, että jos nämä päästetään mukisematta yhdysvaltoihin, niin uusi tulijoita lähtee liikkeelle samantien.

Trump ei suinkaan ole sulkenut rajoja, vaikka näin on valtamediassa annettu ymmrätää, vaan on itse todennut maahanmuuttajien olevan tervetulleita kunhan tulevat laillisesti maahan.

Onko tosiaan niin, että Trumpin pitäisi sallia laiton maahantulo jotta hän tekisi oikeaa maahanmuuttopolitiikkaa?

Alla pieni klippi asiaan liittyen.

https://www.youtube.com/watch?v=OXp5GJjuOvQ

USA vaalit 2018 - 6.11.2018 18.35

kahuuts kirjoitti:
Jmakela kirjoitti:

Ja pitää vielä sen verran sanoa että vaikka nyt Trump häviäisi vaalit ja 2020 ei lähtisi/häviäisi vaalit niin hän on jo saavuttanut niin paljon tulemalla USA presidentiksi niin ei voi sanoa että hän olisi joku luuseri vaikka ei olisi enään vallassa 2020.

Kyllä luuseria luuseriks voi kutsua jatkossakin.

Trump tehnyt miljoonaomaisuuden, noussut USA:n presidentiksi, luonut valtavan määrän uusi työpaikkoja ja nostanut talouden kasvuun. Mitä kaveri olisikaan saanut aikaan jos ei olisi luuseri?

USA vaalit 2018 - 6.11.2018 15.44

Turms kirjoitti:

Varsin hyvin kirjoitettu artikkeli. Trump on häikäilemätön ja taitava, eikä hän ole sidottu noudattamaan minkäänlaisia käytöstapoja. Hän pelaa likaista peliä, ja on todella hyvä siinä. Uskonnollisten junttien toivomaa tulosta tulee, se on kiistatonta.

Täytyisi kriitikoidenkin pikku hiljaa ymmärtää ja hyväksyä miehen suuri suosio. Uskonnolliset juntit nähtävästi vielä muodostavat enemmistön Amerikassa. Kun voittaa vaalit, eli tulee kansan äänestämäksi, silloin pääsee presidentiksi. Sitä kutsutaan demokratiaksi.

 

USA vaalit 2018 - 6.11.2018 12.53

Kolumnin herkkupaloja:

" Donald Trump ei kuitenkaan keskity siihen, mikä on mukavaa tai yleisesti hyväksyttyä, vaan siihen, mikä tuo tuloksia."

"Trumpin strategia perustuu omien kannattajien lietsomiseen ja vastustajien mustamaalaamiseen. Se toimii vaalikampanjassa mutta käy kalliiksi Yhdysvalloille ja muulle maailmalle, jossa Trump saa yhä uusia jäljittelijöitä."

" Kongressivaalien alla nähtiin jo pommeja ja poliittista väkivaltaa. Mihin päädytään, jos tällainen meno jatkuu vielä kuusi vuotta?"

Jos Trump valitaan toiselle kaudelle, niin ainakin Saskan peppukipuilu tulee jatkumaan.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 31.10.2018 14.46

Aki, me emme taida oikein ymmärtää toisiamme.

Jätän tämän nyt omalta osaltani tähän, vaikka kommentoitavaa olisi.

Anteeksipyyntö oli vilpitön, muistin tekstisi väärin.