Olet täällä

Matkalla lipulle - 6.7.2020 09.59

Are you ready to rock ?

https://www.youtube.com/watch?v=sOaJNuS0gKQ

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 30.6.2020 11.52

Mäkelä kirjoitti:

Jos mietitään kuinka moni suomalainen joka asuu EU/ETA alueen ulkopuolella elää kyseinen maan tuilla niin heitä ei ole montaa. Käytännössä suomalainen ei voi muuttaa EU/ETA alueen ulkopuolelle ilman varmaa työpaikkaa,opiskelupaikkaa tai perheenyhdistämistä ja on 99% aina positiivinen maan taloudelle.

Juuri näin ja tässä kiteytyy normaalin maahanmuuton sekä humanitaarisen maahanmuuton välinen ero. Suomalainen ei voi lähteä elintasosurffariksi, vaikka kuuluukin valkoisenmiehen etuoikeutettuun ryhmään. Seppo Lehto haki aikoinaan Norjasta turvapaikkaa kun oli viranomaisia karussa sananvastuusta, Norjalaiset nauroivat ja päästivät Sepon jatkamaan matkaa. Eli tämäkin on konkreettisesti testattu asia.

Ahmed sen sijaan voi laittaa "lottokupongin" vetämään ja hyvällä tuurilla voittaa loppuelämän elatuksen itselleen ja perheelleen. Huonon tuurin osuessa kohdalle voi jäädä laittomasti maahan, jos itse niin haluaa.

 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 30.6.2020 07.16

Mäkelä kirjoitti:

En näe mitään eroa siinä kun suomalainen muuttaa vaikka Vietnamiin vs perheenyhdistyksen kautta tuleva somaliainen tulee Suomeen.

En minäkään näkisi, jos somalia ei tarvitsisi suomalaisen yhteiskunnan puolesta kotouttaa sekä tarjota loppuelämän elatus.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 27.6.2020 04.16

Arto kirjoitti:

Kotimaa|Työolot

Kesätyö pohjoissavolaisella mansikkatilalla oli kaikkea muuta kuin oli etukäteen luvattu: ”Koko juttu avasi silmät sille, miksi suomalaiset eivät halua tiloille töihin”

HS:n haastattelemien viiden naisen mukaan majoitustilat olivat karmeat ja puutteita oli myös perehdytyksessä, työsopimuksissa ja työoloissa. Mansikkatilallinen vastaa, että väitteet ovat valhetta eivätkä naiset tiedä, mistä puhuvat.

Minulla on muistikuva, että 80-luvulla mansikkatilat olivat nuorisolle vähän kuin leirikoulun ja kesätyön yhdistelmä, joka tarjosi jonkinlaista seikkailua. Voin hyvin kuvitella, että nuorisoa tuonne ei enää tänä päivänä saada ja vanhempi väki vaatii paremmat puitteet. 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 26.6.2020 09.36

Cooler kirjoitti:

 Jos olisit töissä, työnantajallesi olisi jo ajat sitten ilmoitettu ja yritetty hommata sinut vaikeuksiin.

Nythän itse valtakunnansyyttäjä yritti savustaa kansanedustaja Mäenpäätä, ei onnistunut ja sekös muijaa suututti.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 15.6.2020 07.35

Turms kirjoitti:

Eke esimerkiksi on täysiverinen trolli, mutta vetänyt linjaansa sitkeästi jo varmaan vuosikymmenen.

Täysiverinen on liioittelua.

En ole koskaan osannut suhtautua hirveän vakavasti siihen mitä olen kirjoittanut tai lukenut netin keskustelupalstoilta ja ihmettelen ihmisiä jotka niin tekevät. Esim. tämän palstan korona-ketju lähti täysin lapasesta, enkä ole tuntenut mitään kiinnostusta lukea selvästi jatkuvassa kuolemanpelossa elävien ihmisten yliampuvia tilityksiä. Eli, näkisin trolli-käsitteen olevan enemmän sellainen veteen piirretty viiva. 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 10.6.2020 10.26

Turms kirjoitti:

 

eke kirjoitti:

Kannattaa myös muistaa ettei millään ole lopulta mitään merkitystä.

 

Mistäs sinä muka sen tiedät?

Suosittelen katsomaan tätä olemassaoloa, se riittää.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 10.6.2020 10.17

Kannattaa myös muistaa ettei millään ole lopulta mitään merkitystä.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 01.08

Arto kirjoitti:

Eilinen 5,5 miljardin euron lisäbudjetti oli Suomen historian härskein puhallus, jossa koronaelvytyksen varjolla jaettiin valtion velkarahaa hallituspuolueiden taustaryhmille ennen näkemätön määrä. Elvytyksen kanssa näillä rahoilla on varsin vähän tekemistä.

Ja koska pelin henki on tämä, niin rehellinen "olen kunnon veronmaksaja ja työtä tekevä kansalainen" -ajattelu on varmin tapa hävitä. Ketään ei tule yllyttää rikokseen, mutta jokaisen tulisi ainakin henkisesti päästää irti opetetuista moraalisista ohjeista. Itse en näe enää mitään velvotteita yhteiskuntaa kohtaan, siitä päättäjät ovat pitäneet huolta - koska he eivät ajattele yhteistä hyvää muuta kuin juhlapuheissa, niin mikä velvollisuus minulla on. Varautua voi monella tapaa ja on ihmisen omalla vastuulla löytää omien kykyjen ja mahdollisuuksien mukaiset keinot.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 3.6.2020 10.50

PikkuPro kirjoitti:

Mutta osaako joku hajatella sitä, mitä kaikkea tapahtuu jos ja kun velkoja ei makseta?

Rahajärjestelmä rebuutataan.

 

Näytä koko viesti