Olet täällä

eke

eke

  • Liittynyt 30.11.2014
  • 90 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 12.11.2018 20.01

Aki Pyysing kirjoitti:

Toki mie otan mielelläni vastaan selkääntaputteluakin, mutta perusteltu kritiikki on se mikä suurimmalla todennäköisyydellä johtaa kehitykseen.

Aijaa... kiva kuulla.

USA vaalit 2018 - 8.11.2018 16.13

Olen ihmetelly miksi Trump on saanut kuraa niskaan estäessään Guatemalasta, Hondurasista ja El Salvadorista lähteneiden siirtolaiskaravaanien pääsy maahan. Onhan aivan selvää, että jos nämä päästetään mukisematta yhdysvaltoihin, niin uusi tulijoita lähtee liikkeelle samantien.

Trump ei suinkaan ole sulkenut rajoja, vaikka näin on valtamediassa annettu ymmrätää, vaan on itse todennut maahanmuuttajien olevan tervetulleita kunhan tulevat laillisesti maahan.

Onko tosiaan niin, että Trumpin pitäisi sallia laiton maahantulo jotta hän tekisi oikeaa maahanmuuttopolitiikkaa?

Alla pieni klippi asiaan liittyen.

https://www.youtube.com/watch?v=OXp5GJjuOvQ

USA vaalit 2018 - 6.11.2018 18.35

kahuuts kirjoitti:
Jmakela kirjoitti:

Ja pitää vielä sen verran sanoa että vaikka nyt Trump häviäisi vaalit ja 2020 ei lähtisi/häviäisi vaalit niin hän on jo saavuttanut niin paljon tulemalla USA presidentiksi niin ei voi sanoa että hän olisi joku luuseri vaikka ei olisi enään vallassa 2020.

Kyllä luuseria luuseriks voi kutsua jatkossakin.

Trump tehnyt miljoonaomaisuuden, noussut USA:n presidentiksi, luonut valtavan määrän uusi työpaikkoja ja nostanut talouden kasvuun. Mitä kaveri olisikaan saanut aikaan jos ei olisi luuseri?

USA vaalit 2018 - 6.11.2018 15.44

Turms kirjoitti:

Varsin hyvin kirjoitettu artikkeli. Trump on häikäilemätön ja taitava, eikä hän ole sidottu noudattamaan minkäänlaisia käytöstapoja. Hän pelaa likaista peliä, ja on todella hyvä siinä. Uskonnollisten junttien toivomaa tulosta tulee, se on kiistatonta.

Täytyisi kriitikoidenkin pikku hiljaa ymmärtää ja hyväksyä miehen suuri suosio. Uskonnolliset juntit nähtävästi vielä muodostavat enemmistön Amerikassa. Kun voittaa vaalit, eli tulee kansan äänestämäksi, silloin pääsee presidentiksi. Sitä kutsutaan demokratiaksi.

 

USA vaalit 2018 - 6.11.2018 12.53

Kolumnin herkkupaloja:

" Donald Trump ei kuitenkaan keskity siihen, mikä on mukavaa tai yleisesti hyväksyttyä, vaan siihen, mikä tuo tuloksia."

"Trumpin strategia perustuu omien kannattajien lietsomiseen ja vastustajien mustamaalaamiseen. Se toimii vaalikampanjassa mutta käy kalliiksi Yhdysvalloille ja muulle maailmalle, jossa Trump saa yhä uusia jäljittelijöitä."

" Kongressivaalien alla nähtiin jo pommeja ja poliittista väkivaltaa. Mihin päädytään, jos tällainen meno jatkuu vielä kuusi vuotta?"

Jos Trump valitaan toiselle kaudelle, niin ainakin Saskan peppukipuilu tulee jatkumaan.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 31.10.2018 14.46

Aki, me emme taida oikein ymmärtää toisiamme.

Jätän tämän nyt omalta osaltani tähän, vaikka kommentoitavaa olisi.

Anteeksipyyntö oli vilpitön, muistin tekstisi väärin.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 31.10.2018 9.40

Juhlapaikanhakija kirjoitti:

..kannatan että eke saa jatkaa nykyisellä helposti tunnistettavalla profiililla.

Kiitos, ja aikomukseni ei ole luoda tänne muita tunnuksia.

Laskuri tuossa vasemmalla näyttää 84 viestiä neljässä vuodessa, joten kovasta trollauksesta tuskin on kyse.

Erilaiset poliittiset näkemykset ovat tietenkin arka aihe, mutta jos on valmis perustelemaan väitteensä niin lopputuloksena voi olla sitä paljon peräänkuulutettua keskustelua. Tämä on mahdotonta jos eriävät mielipiteet leimataan äärioikeistoksi, jotka tulee lähtökohtaisesti tukahduttaa. 

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 29.10.2018 17.28

Aki Pyysing kirjoitti:

Voi eke, pelini on varmasti kehityksestä jäljessä ollut vuodesta 2003, mutta se ei tarkoita, että en miettisi rangeja pelipöydässä. Väität tässä pesusientä pesukarhuksi.

Lisäksi mieltäni eivät kaiherra mitkään menneet imaginaariset polttopulloiskut, enkä ole niin väittänytkään. Jos on pakonomainen tarve kirjoittaa miusta, olisi hyvä pysytellä kuitenkin totuudessa.

En ole yhtään varma trollaatko, vai kirjoitatko käyttämättä turhaan aikaa ajattelutyöhön. Joka tapauksessa olet muodostumassa melkoiseksi nettimurheenkryyniksi, enkä tiedä mitä pitäisi tehdä. Dharmalle olin vastaamatta monta vuotta, eikä se auttanut yhtään. 

Vedän väitteeni takaisin, perustin sanomani viimeiseen pokeritieto kolumniisi: " Vaikka tv-pokeri on nettipokerin jälkeen parasta mitä pelille on keksitty, en koskaan halua tv-pöytään. En erityisesti halua levitellä epäilemättä varsin helposti rikki revittävää pelikirjaani. Rangeja balansoidessa en nimittäin ihan tarkkaan ottaen ole viime vuosina paljon aikaa käyttänyt."

Kyse ei siis ollut range-ajattelusta, ainoastaan niiden balansoimisesta. Olen pahoillani valheellisesta väitteestä.

Mutta miten on Aki, oletko omasta puolestasi valmis vetämään väitteesi takaisin, että persut olisivat vastuussa vok-paloista tai turvapaikkaturistien kuolemista?

Bännäämällä minut osoitat vain oman lauseesi onttouden: "Olen kovasti pyrkinyt koko elämäni hakeutumaan kaikenlaisiin erimielisiin seurakuntiin hakemaan kaikenlaisia näkemyksiä."

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 29.10.2018 11.13

Aki Pyysing kirjoitti:
eke kirjoitti:

En kauheasti kehuskelisi jos pokerin pelaaminen perustuu yhtä tuulesta temmattuihin "faktoihin" kuin suomalaiset vokinpolttajat. Mutta ethän kuulemma enää rangeja pelipöydässä mietikkään.

Tämä lausunto pitää sisällään vähintään kaksi valhetta. Ellei joku sitten ole väittänyt, että en enää rangeja pokeripöydässä mieti.

eke kirjoitti:

Jos maailmasta haluaa saada täydellisen kannattaa tosiaan hakeutua vain samanmielisten joukkoon niin pokeripöydässä kuin internetin keskustelupalstoilla. Väärät mielipiteet kun eivät ole pelkästään vääriä, ne ovat myös vaarallisia.

Olen kovasti pyrkinyt koko elämäni hakeutumaan kaikenlaisiin erimielisiin seurakuntiin hakemaan kaikenlaisia näkemyksiä. Toki sitä on vaikea ymmärtää, jos kovasti tekisi mieli heitellä vokkeihin polttopulloja, mutta ei ole juuri koskaan esittää mitään oikeita argumentteja.

Voi Aki, kun itse olet usempaan kertaan todennut pelisi jääneen vuosia kehityksestä jälkeen. Ja valinta on tietenkin sinun, mutta päättelin että ehkä ne mieltäsi kaihertavat polttopulloiskut ovat myös viime vuosituhannelta. Mitään faktaa tai tilastoja et ole asiasta vaivautunut esittämään.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 28.10.2018 9.11

En kauheasti kehuskelisi jos pokerin pelaaminen perustuu yhtä tuulesta temmattuihin "faktoihin" kuin suomalaiset vokinpolttajat. Mutta ethän kuulemma enää rangeja pelipöydässä mietikkään.

Jos maailmasta haluaa saada täydellisen kannattaa tosiaan hakeutua vain samanmielisten joukkoon niin pokeripöydässä kuin internetin keskustelupalstoilla. Väärät mielipiteet kun eivät ole pelkästään vääriä, ne ovat myös vaarallisia.