Olet täällä

eke

eke

  • Liittynyt 30.11.2014
  • 112 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Viisas raha lukee Viisasta Rahaa ja Taloustaitoa - 15.6.2019 9.47

von Fyrckendahl kirjoitti:

...eläkejärjestelmässä ne rahat joka tapauksessa pyörivät ja palkansaajat väestöryhmänä saa ne rahat.

Palkansaajat saavat osan indeksijäädytetyistä rahoista takaisin eläkkeinä . Kertyneiden eläkevarojen hallinnoijat ovat todelliset voittajat tässä pelissä.

 

Viisas raha lukee Viisasta Rahaa ja Taloustaitoa - 14.6.2019 22.32

Uskon vahvasti että kerätyt eläkemaksut tullaan ennemmin tai myöhemmin lunastamaan tai kavaltamaan.

Viisas raha lukee Viisasta Rahaa ja Taloustaitoa - 14.6.2019 17.15

Arvonlisävero jokaisesta ostoksesta.

Viisas raha lukee Viisasta Rahaa ja Taloustaitoa - 13.6.2019 21.27

Hynägrande kirjoitti:

 Työnantajalla on myös palkan maksamisesta sivukuluja, kuten varmaan kaikki tietävät, joten palkkatulon nostaminen ulos maksaa firmalle muutakin kuin ne omat henkilökohtaiset verot.

Palkkatyöläisen työstä saatava tulos ja siitä palkansajalle itselleen jäävä osa on lähinnä ryöstöä. Asiaahan ei muuta miksikään se onko pakollinen maksu nimetty tuloveroksi, työnantajamaksuksi tai eläkevakuutusmaksuksi. Olisikohan palkansaajan käteen jäävä nettotulos tästä kaikesta tyyliin alle puolet ?

Että silleen.

Viisas raha lukee Viisasta Rahaa ja Taloustaitoa - 11.6.2019 9.10

Minusta uusi hallitus näyttää enemmän sudelta lampaan vaatteissa. Jos hallituskausi olisi pidempi kuin 4vuotta, niin kaikkien verotusta tultaisiin kiristämään entisestään, nyt hallituksen uudet "investoinnit" onnistutaan rahoittamaan suurimmaksi osaksi omaisuuden myynnillä.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.5.2019 14.06

Aki, kävin äänestämässä Teuvoa, jos tulee valituksi voivat sitten yhdessä skoolata brysselissä Junckerin kanssa. Eikö se olisi upea näky !

Ehkä Vanha ja Viisas? - 15.5.2019 21.28

No niin, no niin, on your bike !

- varoitus ilkeilystä -yp 

Ehkä Vanha ja Viisas? - 15.5.2019 18.22

Ei sulla ole kärsivällisyyttä pitkäjänteiseen sijoittamiseen, tunnen sun kaltaisen ihmistyypin. Saatat mahdollisesti ottaa jossain vaiheessa satumaiset nousut ja mopo lähtee totaalisesti käsistä. Löydät itsesi ojanpohjalta perse kipeänä vieroitusoireissa. Keskittyisit käyttämään sosiaalisia taitojasi naisten vokotteluun niin saat ainakin pillua, oot paras siinä. Sijoittaminen ei ole sun juttu, eikä liika raha.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.5.2019 21.24

Tuhansia vuosia on ollut sekä kulta- että hopearahoja, joten sanoisin että molemmat toimivat sijoituskohteina. Tuomiopäivän ennustajien keskuudessa on myös koulukunta joka julistaa erityisesti hopean puolesta, syitä on mm. hopeaa käytetään paljon teollisuudessa ja näin ollen se katoaa kokonaan markkinoilta. Tämä on loogista koska kultaa kierrätetään sen arvon takia. Joidenkin mielestä FIAT-rahan tuhoutuessa hopean hinta nousee suhteessa enemmän kuin kullan, eli hopea on aliarvostetumpi tällä hetkellä mutta asia tulee muuttumaan tulevaisuudessa. Jokaisen kannattaa myös pohtia jos FIAT-raha menettää arvonsa niin onko käytännöllisempi ostaa leipää 5dollarin hopearahalla vai parin tonnin kultakolikolla?

Eduskuntavaalit 2019 - 19.4.2019 16.59

chiluba kirjoitti:

Näkisin, kuinka valtapuolueet joutuu muuttamaan maahanmuutto sekä ilmastopolitiikkaa persujen suuntaan, jos meinaavat pitää kiinni nykyisestä äänestäjäkunnastaan. Halla-ahon kaikkien aikojen äänikuninkuus on myös tästä hyvä osoitus.

Juuri näin, arwopohja on muuttuva käsite.

 

Nyt kun vaalit on pidetty, onnistuuko A. Rinne kokoamaan toimivan hallituksen ja jos onnistuu mikä on suomen suunta seuraavat 4vuotta..?