Olet täällä

Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 9.1.2021 04.14

Kahtena päivänä peräkkäin +7% ja markkina-arvoon 120 miljardia lisäystä.  Olisiko joku isompi peluri kotiuttanut shorttitappiot? Ei keksi mitään muuta järkevää selitystä.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 8.1.2021 06.36

Kilpailu sähköautomarkkinoilla alkaa kiristymään. Baidu hyppää kelkkaan mukaan. Samoin, hynday motors myöntää puheet yhteistyöstä Applen kanssa. Aiemmmin Foxconn ilmoitti aloittavansa sähköautokomponenttien valmistuksen. Enää puuttuu se, että Google tarjoaa Android tyyppisen avoimen lähdekoodin ratkaisun halukkaille autovalmistajille. Mitä seuraavaksi? Nokia  Electric Cars? Soittakaa joku Jorma Ollilalle. Nämä ei ole hyviä uutisia Teslalle pitkällä aika välillä.

The company has already been testing its driverless car software, named Apollo, in public robotaxi trials in Beijing. Baidu also has its own map app and voice assistant technology called DuerOS, which can be equipped inside a vehicle.

https://www.cnbc.com/2021/01/08/chinese-search-firm-baidu-to-create-an-e...

https://www.cnbc.com/2021/01/08/hyundai-motor-says-it-is-in-early-talks-...

https://www.cnbc.com/2020/10/16/foxconn-wants-to-become-the-android-for-...

 

e. yksi mielenkiintoinen pointti on se, että huyndai omistaa boston dynamicsin. Taidan vaihtaa sijoitukset teslasta huyndaihin

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 7.1.2021 05.23

Suljetaanko täällä shortteja? Tesla on avautunut tänään maltilliseen 4,5% prosentin nousuun. Lähinnä jännittää rikotaanko 800 raja tänään vai huomenna.

 

e. kukaan ei tiedä mikä Tesla on, mutta ei se ainakaan autoyhtiö ole? Ajattelin hakea alkosta parasta konjakkia mitä rahalla saa, kippis!

 

e2. jos joku ei vielä tiedä niin Elon Musk on planeetan rikkain

https://www.cnbc.com/2021/01/07/elon-musk-is-now-the-richest-person-in-t...

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.1.2021 09.37

 

Bidenin voitto peruttu

https://www.cnbc.com/2021/01/06/buildings-in-us-capitol-complex-evacuate...

Kongressirakennus vallattu!!!

 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 6.1.2021 06.50

Tämä on 100% varmuudella sijoitustiedon historian kallein keskustelu. Samanlaisia denail vivahteita oli Nokia sijoittajilla vuonna 2010, kun kosketusnäytöt ja tabletit tulivat markkinoille. Hyvin kurssi kiitää $772 ja biljoona lähestyy samalla kun Elon muskista tuli maailman rikkain ihminen.

 

e. huhut osakesplitista voimistuvat => Market Cap +30%???

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 6.1.2021 03.37

Demokraatit vie senaatin ja lyheysti se tarkoittaa sitä että liikenne- ja kuljetusala tullaan sähköistämään jenkeissä. Ihmettelen suuresti, jos päivän päätteeksi kurssi ei ylitä $800. Oma targetti 2 biljoonan Market Cap vuonna 2025. Biljoonan kohdalla lopetan keskon varastolla trukkihommat, ja niin lopettaa moni muukin meidän varastolla. Kaikki ollaan all-in teslassa.

 

Shorttareille on kova denial päällä. Lyön vasemman ******* vetoa, että nämäkin herrat ajavat 10 vuoden päästä teslalla. Sähköauto on täysin ylivoimainen muihin verrattuna. Ei ruostuneita pakoputkia, kaasutinvikoja, moottorivikoja, ei tarvitse pelätä ettei auto lähde käyntiin aamulla, kun ei ole mitään käynnistettävää. Huoltokustannukset tippuu minimiin.

 

e. pre-marketissa $765, onhan tämä tylsä osake, kun nousee 4% joka ikinen päivä

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 5.1.2021 06.39

Tesla vaan jatkaa voittokulkuaan. Osakekurssi on yli 10-kertaistunut ketjun luontipäivämäärästä ja markkina-arvo on menossa hyvää vauhtia kohti 1 biljoonaa. Täällä ei vieläkään tajuta, että Tesla ei ole autoyhtiö. Pari vinkkiä: Energiatuotanto ja varastointi, robotaxit, raskasliikenne. Ostin tänäänkin hyvillä mielin lisää osaketta. Kiitos kaikille shorttaajille, että niitä on ylipäätään myytävänä!!!

 

e. 740 meni just rikki. Shorttien sulkeminen nostaa jo kurssin päälle 1000$.

e2. onpa täällä herkkähipiäistä porukkaa kun katsoo peukutuksia.

Näytä koko viesti