Olet täällä

Betfair ja tilien sulkemiset - 27.2.2021 08.36

Jep ja itse firma ei ota mitään yhteyttä, senkun antaa olla tilin ja rahat jäissä vaikka ikuisuuden.

Oma tili saatiin lopulta auki, mutta paska maku jäi suuhun.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 14.2.2021 07.10

1. Älä tee tyhmiä juttuja vain koska muutkin tekee niin, ajattele omilla aivoillasi. Esim all-in kiinteistöihin kuolevalla paikkakunnalla, uudet autot...

2. Ota rohkeasti riskisijoituksia alussa, 1-5k altcoineihin voi antaa ihan törkeän jumpstartin nettovarallisuuteen tai sitten voit menettää 2kk palkan, upsidea on yksinkertaisesti liikaa jättää ottamatta.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 4.1.2021 09.54

Viime pe-illalla sitten päätin taas lähes maani myyneenä pommittaa betfairin chattia, olisi sitten su-illalla pitänyt plan-b:na alka tilailemaan maksullista eng-kielistä tiliotetta.

Nyt chatista tuli uusia juttuja vastaan kuten oletko täyttänyt gambling habit kyselyä, ja jotain muutakin uutta siinä litanian lopussa oli.

Nyt pääsinkin supportin puheille lähes heti, ja taas alkoi sama itku ettei ole mennyt tiliote läpi koska ei ollut eng-kielisenä. Vinetin sitten takaisin että miksei muilta finskeiltä ole vaadittu eng ja sitäpaitsi, eihän se minun nimi ja osoite muutu mihinkään vaikka dokumentin ajaisi käännöskoneesta läpi.

Yhtäkkiä sitten supportti kylmästi ilmoittaakin että odota 10min niin hän verifoi ja avaa tilin. Heron yllätys oli käsin kosketeltavaa.

Tarinan opetuksena kannattaa olla proaktiivinen ja pommittaa chattia. Sellainen tunne tuli ja oli, että tili pysyy lukossa vaikka ikuisuuden jos vain odottaa.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 1.1.2021 07.44

Anssi A kirjoitti:

 

AvoidBetfair kirjoitti:

Vaaditaanko muilta englanniksi proof of address?

 

Itseltä ei ole (vielä) vaadittu.

Missä olet ottanut yhteyttä että asia etenisi, Twitterissä? Se on itsellä ainoa paikka, missä saa mihinkään aspaan yhteyden, tosin twitter-aspa ei verifikaatiota hoida.

Betfairin chatin kautta.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 1.1.2021 07.01

Tili napsahti lukkoon täälläkin heti Trumpin vedon settlaamisen jälkeen, ja oli muuten 4v sitten vahvistettu tili joten myytti "kerran vahvistettu ei tuota mitään ongelmia" bustattu.

Proof of address kysyttiin, lähetin. Odotin viikon ja sitten chattiin kysymään että mikäs maksaa, bro.

Puhelinlasku ei kelpaa sanottiin, lähetä tiliote. Ja lähetä myös proof of id. Lähetin molemmat.

Taas meni viikko, ei kuulu mitään. Taas chatti auki. Tiliote pitää olla englannin kielellä tai ei voida hyväksyä (ennenkuulumatonta, kyseessähän on proof of address ja osoite näkyy isolla ja selvästi, ja sitäpaitsi 4v sitten ei tälläistä paskaa kysytty tai missään muuallakaan) Noh asia jäi selvittämättömään kun agentti selvitti asiaa ja pyysi odottamaan ja odottamaan ja odottamaan ja sitten kysyi jotain ja en ollutkaan paikalla vastaamassa alle 7 minuuttiin niin sulki chatin.

Nyt ainakin kävi selväksi että odottamalla tili ei aukea koskaan. Betfair kun ei oma-alotteisesti ota mitään yhteyttä, tai tunnu muutenkaan olevan kiire avata tiliä.

Päivä pari ja taas chatti auki. Agentti taas selvittää ja taas menee se odotusaika 30min+25min kun agentti lukee tarinan. Ja taas alkaa se että englanniksi pitää olla tiliote. Intän vastaan että kyseessähän on proof of address joka näkyy selvästi...sitten agentti päräyttää todellisen yllärin:

Dokumentit on lähetetty juristikaatiosta josta he eivät hyväksy yhtään mitään dokumentteja ja pitkä lista maista joista he eivät hyväksy mitään: Saksa, Venäjä, jne. Tässä vaiheessa meinasi tulla housuun pökäle ja päässä sauhuta. Suomea ei kyseisestä listasta löytynyt eikä sillä perusteella niitä dokumentteja voi hylätä. :D

Väitti myös että tälläinen emaili mulle olisi lähetetty (ei ole koskaan saapunut)...

Huh huh sentään. Sellanen 10% fiilis tuli ettei tili aukea koskaan kun aina löytyy joku sopiva (teko)syy tilin avaamattomuudelle.

Vaaditaanko muilta englanniksi proof of address?

Näytä koko viesti