Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 4.6.2020 10.35

Tinggeli kirjoitti:

 

Roope1248 kirjoitti:

En tarkoita salaliittoa, vaan yksinkertaisesti, että näyttää Trump olevan median keskuudessa epäsuositumpi keskimäärin kuin biden, joka tuo Bidenille etua. Väitän, että Toimittajat ovat keskimääräistä kansalaista Trump vastaisempia, ja jututkin sitten myös.

 

Oletko miettinyt syytä sille, miksi media on mahdollisesti niin Trump-vastainen?  Tai siis miksi siltä ainakin näyttää?

Onko sinusta antisemitismi perusteltua, koska sadat miljoonat muslimit ajattelevat niin?

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 08.30

Jack Torrance kirjoitti:

Mihis aiot muuttaa? Eikö Töölö ole hyvä paikka asuttavaksi ja kauppatorilta löydy jokunen lokki korvapuustilla ruokittavaksi ja veroja kun maksat niin voit keskittyä siihen samaan. Merta edemmäs kalaan? 

Tänä kesänä muutan Lontooseen oligarkkien sekaan. Siellä aika pitkään, sitten jossain muualla. Tämän jälkeen on täysin auki. Tn joko lähellä lapsiani tai sitten kaukana kaikesta. 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 08.03

56 yötä jäljellä Suomessa. Suunnitelmani loppuvat tähän stinttiin ja seuraavaan kahdeksaan vuoteen. Fiilis on vähän, etten Suomeen enää palaa, koska ei ole mitään syytä. 20 vuoden projekti loppuun ja sitten puhdas chill. 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 02.44

Artsipappa kirjoitti:

 

Arto kirjoitti:

Valtiovarainministeri maksatti just oman viiteryhmänsä firmalle 56ke omia esiitymiskoulutuksiaan valtion varoista ja kiinni jäädessään lupasi maksaa takaisin. Edestä sitä aina johdetaan ja moraalilinjat vedetään.

 

Aika sama. Semiturha kohu. Maksettiin vain väärästä paikasta, puolueen rahoistahan tällaiset pitäisi maksaa. 

Minullekin on joskus käynyt vahinko ja käyttänyt omia rahojani. Kyllä sen sitten aika kauan muistaa.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 01.54

Tältä näyttää uudistettu Turun Kauppatori – voittajatyö hurmasi sekä tuomariston että turkulaiset

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000006529768.html

Minutkin hurmaa vaaleanpunaisena kukkiva puu, joka kukkii silloin, kun vanhoissa lehtipuissa on täydet lehdet. Varmaan tuottavat tällaisen geneettisen mutaation torin remontin yhteydessä.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 01.51

Itse en tuollaisia appeja asentaisi. Niillä todistaa vain itseään vastaan ja joutuu tarpeettomasti karanteeniin.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 01.47

Slice kirjoitti:

Valtiovarainministerillä on työkokemusta ainoastaan Paavo Väyrysen lehdisyöavustajana olosta puolentoista vuoden verran. 2018 valmistui maisteriksi. Voiko olla tällaisella työkokemuksella valtiovarainministeri? Kai hänellä muutakin, kenties relevanttiakin, työkokemusta tehtäväänsä ajatellen on? Ihmekkös tuo että jännittää.

Keskusta sai aiemmin vaalirahaa Kulmunia valmentaneelta firmalta – viestintäpomo Saukkomaa: kyse seminaariosallistumisesta

Eilen klo 12:50 (muokattu eilen klo 16:48)

Tekir Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa ei halua kommentoida Kulmunin valmennuspalveluista noussutta kohua.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/531b38ec-2567-425d-ac5f-bdf75465ff77

 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 01.44

Illalla tv:ssä: Hillary Clinton puhuu miehensä uskottomuudesta ja itseensä kohdistuneista syytöksistä – Bill itkee häpeästä

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006528564.html

Minäkin itken häpeästä.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 01.41

Valtiovarainministeri maksatti just oman viiteryhmänsä firmalle 56ke omia esiitymiskoulutuksiaan valtion varoista ja kiinni jäädessään lupasi maksaa takaisin. Edestä sitä aina johdetaan ja moraalilinjat vedetään.

 

 

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 4.6.2020 12.45

Rogue kirjoitti:

 

Arto kirjoitti:

Verojen suhde BKT:hen tulee Suomessa kasvamaan ja samalla julkinen velka. Kun edellä mainitut reaaliteetit aiemmasta julkisen sektorin tilan kehittymisestä eivät ole minnekään kadonneet, arvioini julkisen sektorin ja sen tarjoamien palveluiden näivettymisestä aikaistuu.

Tällaiset mietteet ovat olennaisia itselleni lasteni takia, joille toki haluan vähintään saman keskiluokkaisen elämän tason, mikä itselläni on. Koulutuksen ja oman alan työllisyyden ja ostovoiman suhteen tähän liittyy mielestäni merkittäviä riskejä.

Koska järjestelmää ei voi muuttaa, siihen kannattaa sopeutua. Nyt kannattaa ottaa mitä irti lähtee, kun kakkua kerran syödään. Jatkossa on enemmän omillaan. Summat ovat ikävä kyllä valtavia, mitä tarvitaan. 

 

 

Mikä on susta optimaalinen tapa ottaa tästi irti se mitä lähtee ja sopeutua?

Kauhean yksilöllistä. Joku ympäristöalan firma, joka myy kaverien viestintätoimistojen kautta valtionyhtiöille olisi varmaan massimielessä optimaalinen. Mikä kullekin on mahdollista. Itse olen elämässäni maksanut tuloveroja yhteensä noin 9000 euroa ja ollut töissä viimeksi 11 vuotta ja 3 kk sitten. Muita veroja toki sitten enemmän, mutta tämä on ollut yksi sopeutumistapa.

Näytä koko viesti